منم مث خشایار ندیدم : فردا کی هست تکرارش
منم مث خشایار ندیدم : فردا کی هست تکرارش
آقا بی زحمت یکی بگه تکرار این ساعت چنده؟
فکر کنم چند دقیقه دیگه شروع میشه!
سریال خوبی هستااا! نه؟
اون قسمتی که شکور رو خالش از خواب بیدار کرد و میگفت چرا میخوای دریاچه (!) رو طلاق بدی ، عجب دیالوگایی داشت! از خنده مردم اون صحنه!
چند سر و گردن بالاتر از سریالای ایرانیه!
دوست عزیز ساعت دو بعداز ظهره تکرارش...![]()
من موندم از خونه ایی که 100 سال پیش ساخته شده و 30 سال پیش باز سازی شده
چه طوری به عدد 130 رسید ؟
خوب پری خانوم حساب کرده دیگه . پس چیز بعیدی نیست .
سلام
من از این پری خانوم خیلی خوشم میاد آدم باحال و پررویی و با این ضرب المثل های خاصش منو که از خنده روده بر میکنه.
سریال زیبایی هست .
آدم رو پای تلویزیون مینشونه !!
مخصوصا دختره![]()
سلام بر شما ای دوستان جان:برادرا و خواهرا هر کی این سریال رو دیده این چند قسمتی که جدید پخش شده رو لطف کنه برام تعریف کنه.
من این سریالو کلا ندیده بودم فقط چند تا قسمتش رو از وقتی شاهرخ شاهی اومد دیدم. فیلم جالبیه.
دو تا قسمت قبلش رو که دیدم این بود که نیما شاهرخ شاهی با باباش اومد خواستگاریه لیلا. که از قبل هم رفت و اومد خونوادگی داشتن و خیلی وقت بوده همو ندیدن و حالا نیما(که اسم تو فیلمش رو نمیدونم!) خیلی چهرش فرق کرده بوده . بعد میشینن با هم حرف میزنن و به نظر میاد که باز به خاطر خونه اومدن! بعد این نوکره (رحمت) زنگ میزنه عموی لیلا که شمال مسافرت بوده ، بهش الکی میگه که لیلا خودکشی کرده تا زود خودشو برسونه جلوی این ازدواج رو بگیره که رحمترو طبق فکری که خودش میکرده نندازن بیرون!
خلاصه عموئه با عجله خودشو میرسونه و میفهمه الکی گفتن لیلا خودکشی کرده و کلی عصبانی میشه و تلافیشو سر این نیما و باباش در میاره و اینا هم با اوقات تلخی از سر میز شام میرن بیرون!
روز بعدش لیلا طبق گفته ی عموش و عمش زنگ میزنه نیما و معذرت خواهی میکنه و دوباره دعوتشون میکنه برای نهار بیان.
بعد هم عموئه معذرت خواهی میکنه و لیلا و نیما هم میرن تو حیاط گفتمان کنن
حالا تا بیبینیم بلاخره به هم میرسن یا نه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)