من با ساین کردن اون چند تا برنامه مورد نیاز مشکل دارم چون می خوام برنامه ها را تو مغازه برای مشنری ها نصب کنم و ساین کردن برای هم مشتری ها برام مقدور نیست
آیا راهی داره ؟
ممنون
من با ساین کردن اون چند تا برنامه مورد نیاز مشکل دارم چون می خوام برنامه ها را تو مغازه برای مشنری ها نصب کنم و ساین کردن برای هم مشتری ها برام مقدور نیست
آیا راهی داره ؟
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامیه دوستان
من هیچ آشنایی با هک موبایل نداشتم خواهش میکنم که اگه میشه کاملا توضیح بدبد که چه مراحلیه برای هک موبایلم(n97) باید طی کنم
ممنون
خیر راهی نداره!
سلام
دوست عزیز شما به این تاپیک برید و از طریق آموزش گوشیتونو هک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید![]()
سلام
گوشی من N97 با ورژن نرم افزاري 20.0.0.27 هستش ولی زبان فارسی رو نداره . پروداکت فارسی N97 هم 0576556 هستش که اون هم ورژنش 20.0.0.27 هستش و اجازه آبديت رو به من نميده ، الان چکار ميتونم بکنم ؟ آيا پروداکت فارسی N97 با ورژن بالاتر هستش ؟ اگه راه حلی وجود داره خوشحال ميشم کمکم کنيد .
با تشکر
سلام دوستان خسته نباشید تورو خدا یه فکری واسه هک کردن این20.0.0.24 واسه n97 بکنید ممنون میشم .
سلام ROMPather رو N97 من باز نمي شه چي کار کنم؟
دوســت عزیز از کدوم ورژن هالوکس استفاده کردیـــد
ورژنی که تو پســت دوم معرفی شده رو تست کردین ؟
موفق باشید!![]()
كارتون يه ايرادي داره واسه كسيايي كه تا حالا نوكيا نداشتن و تازه خريدن اين توضيحات كاملا نامفهومه و من از اين موضوع خيلي ناراحتم
کجای کار رو مشکل داریـــن دوســـت عزیز ؟
اگه کاربرا هم با مشکل بر خوردن تو همین تایپک مطرح کنند تا جایی که بتونیــم کمکشون میکنیم
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)