نگفتيد مدلش چي بود؟؟؟؟؟
نگفتيد مدلش چي بود؟؟؟؟؟
ولا من مدلشو نپرسیدم ولی تو پاساژ شرکا نمایندگی فیلیپس داشت
ولی برات گیر آوردم HTS- 3378
خوبه خودتم یک تحقیق بکن
ورودي USB تلويزونهاي سوني فقط براي عكسه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
يعني هيچ فرمت ديگه نميخونه!!!!!!!
مرسي عزيز
اگه لطف كني يه قيمت بهم بدي و يه سري مشخصات اوليه ....
تشكر فراوان
راستي يه نگا به اين مدل شارپ بكنيد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohsen284; 10-11-2009 at 02:13.
راستي راجع به پاناسونيك sc-pt870 نظرتون چيه؟(مقيسه با فيليپس و سوني)
راستي خيلي مهمه با چه تلويزيوني چه سينمايي بگيريم؟
مثلا با تلويزيون سوني ، سينماي فيليپس و ...
منظورم اينه كه اگه سينما رو از همون برند بگيريم ، بهتر لينك ميشه با TV يا زياد مهم نيست ؟؟
ممنون
Last edited by mohsen284; 10-11-2009 at 02:59.
دوستان مدل V550 فول hd هست یا خیر؟ ( 32 اینچ )
اخه توی یه سایت دیدم نوشته 2 مگاپیکسل اما قیمتش 850 تومن !!!
عزیزم من که به شما گفتم قیمتش تو پاساژ شرکا 460 بود
حالا راجع مدلش هم اگر تو گوگل این مدل را سرچ کنی راحت پیدا می کنی
در مورد پاناسونیک هم به نظر بنهده از ال جی و سامسونگ یکم بهتره ولی همون آشغاله
در مورد لینک کردن تیوی هم با سینما خانگی مهم امکانات سینمای خانگی هست نه لینک شدن منهم همسن اشتباه رو کرد سونی برداشتم چ.ت تلویزیونم سونی بود به متوجه شدم که اشتباهی کردم به نظر من تی وی تو سونی بگیر سینماتو فیلیپس
دوست عزیز از نظر شما صدای همه سینماها آشغالن سونی که آشغاله پاناسونیک که آشغاله سامسونگ و ال جی هم که دیگه هیچی ... میشه شما آدرس مرکزی رو که این سینماهارو تست و احتمالا بعدش راهی سطل آشغال میکنید به ما بدین تا ما حداقل بیایم از سطل آشغالش چندتا سینمای خانگی برداریم.
Last edited by *Alucard*; 12-11-2009 at 00:15.
آقای محترم گفتم این نظر شخصیه منه و نگفتم که می دازم تو سطل آشغال حالا حالا خیلی مونده ایرانی ها به اون درجه برسن که وسایل نوشونو دور بریزن در ضمن چرا اینقدر به شما بر خورد مگه شما فروشنده ای ؟
من نمی دونم چرا بعضی ها طاقت انتقاد رو ندارن؟
والا من فروشنده نیستم ولی ظاهرا شما فروشنده ای چون به جز اون چیزی که شما مورد نظرته بقیه رو آشغال میدونی حالا نمیدونم شما اینارو تو اتاق آکوستیک تست میکنی یا میاری روشون تنظیمات ویژه و حرفه ای انجام میدی یا همینجوری یه چیزی میگی که یه چیزی گفته باشی علی الظاهر شما کمتر جنبه انتقاد داری چون من به نظر شما انتقاد کردم حالا دیگه خود دانی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)