تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 190 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 1892

نام تاپيک: سریال مسافران

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این نظر شماست که میگین اولین سریالهای مهران مدیری مسخره است / آمارهایی که صداوسیما گرفته نشون میده که طنزهایی که مدیری ساخته بیش از 80 درصد مردم رو پای تلویزیون کشونده
    عزيز جان مهران مديري نشون داده که بسيار تواناست ولي اين دليل نشد که چپ و راست گير بدين که مسخره ترين سريال طنز رو داري دنبال ميکني! خوب شما بزن يه کانال ديگه

سلايق فرق داره خوب

2. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به جرات ميشه گفت رامبد و تيم نويسنده هاش تا حالا تقليد و کپي برداري از رو دست مهران نزدن

اين قسمت که داشت مسايل پشت ميز نشينها رو نشون ميداد اونقدر واقعي بود که آدم يه لحظه خودش رو جاي اون 4 نفر ميزاشت و ميخواست خرخره که هيچ ... يارو رو هم بجوه !

4. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اصلا طنز یعنی‌ بیان1. واقعیتای جامعه 2.همراه با خنده .

1.از لحاظ واقعیتها(همین قسمت آخر) : یادتون بیاد واقعا چند دفعه تو ادارات پاسکاریتون کردن به همدیگه ؟

2.از لحاظ خنده: نمیدونم چرا بعضی‌ دوستان میگن بی‌ مزس من که هر وقت میبینم از خنده روده بر میشم.

(مخصوصاً کارایی رو که شهاب ( آقای رادش) میکنه.)

6. 3 کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

امروز واقعا جالب بود خیلی از واقعیات در مورد ادارات نشون داده شده اخرشم که اون مرده پارتی رو فرستادن واسه رئیسشون خیلی جالب بود یا اونجایی که رادش موقعی که حالش بهم خورد پیچ بالا میاورد بالاخره امروز کلی خندیدم واقعا خیلی بهتر شده.
    این رادش شبیه اورانگوتان جهش یافته هست !!! پیچ بالا آوردنش هم خیلی باحال بود !!! تازه داره هم خنده دار میشه هم اینکه به ظعف های جامعه اشاره میکنه

اصلا طنز یعنی‌ بیان1. واقعیتای جامعه 2.همراه با خنده .

1.از لحاظ واقعیتها(همین قسمت آخر) : یادتون بیاد واقعا چند دفعه تو ادارات پاسکاریتون کردن به همدیگه ؟

2.از لحاظ خنده: نمیدونم چرا بعضی‌ دوستان میگن بی‌ مزس من که هر وقت میبینم از خنده روده بر میشم.

(مخصوصاً کارایی رو که شهاب ( آقای رادش) میکنه.)
    در مورد گزینه ی یک باید بگم که منو توی اداره ی پست مرکزی انقدر اونور و اینور فرستادن که نقشه ی زیر بنای ساختمون رو حفظ شدم !!! همینطوری برای زدن پلاک ماشینم

من اگه جای اونا بودم همونجا مثل جومونگ میزدم زیر میز تا میز با شدت بخوره توی کله ی اون سبیلوئه !!

8. 4 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سام من تا حالا بحث و دنبال می کردم اما باید بگم:
    تا قبل از قسمت آخر سریال محتواشو بیان نکرده بود و همه فکر میکردن به فکاهی معمولیه اما این قسنت آخر بدجوری نقد کرد من که از بازی رادش خیلی خوشم میاد
    یه لحظه یاد خودم تو این اداره جات افتادم داشت گریه م میگرفت.
    اما قشنگ ترین قسمت سریال اونجاست که بهرام آخر هر قسمت گزارش مینویسه و زمین و ویزگی هاش رو بیان میکنه خیلی معنی داره.

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

13

من که هر مجموعه طنزی در سالهای اخیر دیدم با همین موضوعات پیش رفته (مثل مشکل ادارات که تو طنزای مدیری به کرات دیده شده، یا مشکلات ساکنین یه خونه یا آپارتمان و ...) نویسنده هاشون هم که اکثر اوقات مشترک بودن و ایده های جدیدی خلق نکردن (و اصلا ممکنه نشه به هین راحتی ایده های تازه پیدا کرد)، واسه همین تفاوت طنزهای مختلف به تفاوت نگاه کارگردانها و در درجه بعدی هم نوع بازی بازیگرای مجموعه (که این دومی هم میتونه متاثر از نوع نگاه کارگردان باشه) برمی گرده.
    مهران مدیری توی ساخته هاش معمولا نگاه عمیقتری به موضوعات داره و تا حد امکان بازیگرای مختلفو در موقعیتهای متفاوت قرار میده؛ حتی بازیگرایی که بیشتر باهاش کار میکنن هم خیلی خودشونو تکرار نمیکنن و معمولا فرصت ابراز وجوه دیگه ای از بازی خودشونو در کارهای مدیری پیدا میکنن؛ ولی رامبد جوان به اندازه مدیری عمیق نگاه نمیکنه و بازیگرایی که توی کارش حضور دارن، تقریبا همون بازی ای رو ارائه میدن که ما قبلا هم بهش عادت داریم و بیشتر به تواناییهای خود بازیگر تکیه شده؛ اما چون بعضی از اونا مثل لولایی، خوب بازی میکنن بیننده هم کماکان برنامه رو تماشا میکنه.
    به نظرم بازیگرایی که اولین بار وارد عرصه سریال طنز شدن تا اینجای کار خیلی خوب ظاهر شدن.(حسن معجونی و سحر دولتشاهی) سحر دولتشاهی از قالب تکراری هنرپیشه های زن در سریالای طنز که خیلی یکنواخت و کلیشه ای بازی میکنن فاصله گرفته و این خیلی خوبه. حمید لولایی که هم مثل بیشتر اوقات خوبه (ولی فعلا خیلی توی داستان به این نقش پرداخته نشده، امیدوارم در آینده بیشتر بهش پرداخته بشه)؛ بازی رادش منو یه خورده یاد "حیف نون" میندازه؛ در حالی که اون نقشو خیلی بهتر از آب درآورده بود ولی در کل از اون شخصیتی که توی داستان براش طراحی شده انتظار ما به ازای بیرونی بهتری نمیشه داشت و اون تمام سعی خودشو کرده.بقیه بازیگرا هم بازیشون نکته خاصی برای گفتن نداره.
    Last edited by H a m e e d; 27-07-2009 at 13:14.

11. این کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اينجاش که اکثر پلانهاش معني دار بوده و توش نيمچه طنزي هم بوده
    نیمچه طنز چیه آقا؟!
    اونجا که زنه از ارباب رجوعه مدارک میخواست(26تا عکس رنگی،6تا نیمرخ،مدرک دکترا...!) من داشتم فرشو گاز میگرفتم از خنده!!!

13. 2 کاربر از moraddad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من تا 10 سر کارم برا ديدن سريال 11.45 دقيقه شب ميبينم : اون پستم که شما فرشتون رو گازيدين ، مال زماني بود که نديده بودم قسمت ديشب رو

شما اگه با ديدن اون حرفا خندت گرفت : بنده کفري شده بودم و دوست داشتم جاي اون ارباب رجوع ميبودم و چنتا دري وري بار زنه ميکردم

از سريال طنز نبايد صرفا روده بر شدن رو انتظار داشت : اون تيکه بدترين حرکت يه پشت ميز نشينه که آدم بايد بنا به احتياجي که به امضاي يارو داره لام تا کام بله قربان کنه

شما دوست داشتي خنده کني تو اون موقعيت : درست بر عکس من

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

نیمچه طنز چیه آقا؟!
    اونجا که زنه از ارباب رجوعه مدارک میخواست(26تا عکس رنگی،6تا نیمرخ،مدرک دکترا...!) من داشتم فرشو گاز میگرفتم از خنده!!
    از اواتورت معلومه

مخصوصا اونجاش که گفت خلافی ماشین !

خدا رو شکر من زیاد این جور جاها گیر نکردم
    ولی نه چرا
    یه چند باری برا چند کار کوچولو پدرم درومد (مخصوصا تابستون بود و کولر نداشت ، خدا دیوونه شده بودم)

من این رو که دیدم بیشتر یاد خاطرات بابام افتادم (گیر یه همچین خانمی افتاده بود دهنشو سرویس کرده بود نامه اومده بود (وسطای کار) می گفت نیومده یه چند باری سر دوونده بودش اخرش از یکی دیگه فهمیده بود که نامه اومده (تازه این 01% کار بود) )

نمی دونم چرا هر وقت این لولایی رو نشون میده یه حالتی می شم حام بهم می خوره

این بهرامه + رادشه خیلی خوب بازی می کنن

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

2

من که هر مجموعه طنزی در سالهای اخیر دیدم با همین موضوعات پیش رفته (مثل مشکل ادارات که تو طنزای مدیری به کرات دیده شده، یا مشکلات ساکنین یه خونه یا آپارتمان و ...) نویسنده هاشون هم که اکثر اوقات مشترک بودن و ایده های جدیدی خلق نکردن (و اصلا ممکنه نشه به هین راحتی ایده های تازه پیدا کرد)، واسه همین تفاوت طنزهای مختلف به تفاوت نگاه کارگردانها و در درجه بعدی هم نوع بازی بازیگرای مجموعه (که این دومی هم میتونه متاثر از نوع نگاه کارگردان باشه) برمی گرده.
    مهران مدیری توی ساخته هاش معمولا نگاه عمیقتری به موضوعات داره و تا حد امکان بازیگرای مختلفو در موقعیتهای متفاوت قرار میده؛ حتی بازیگرایی که بیشتر باهاش کار میکنن هم خیلی خودشونو تکرار نمیکنن و معمولا فرصت ابراز وجوه دیگه ای از بازی خودشونو در کارهای مدیری پیدا میکنن؛ ولی رامبد جوان به اندازه مدیری عمیق نگاه نمیکنه و بازیگرایی که توی کارش حضور دارن، تقریبا همون بازی ای رو ارائه میدن که ما قبلا هم بهش عادت داریم و بیشتر به تواناییهای خود بازیگر تکیه شده؛ اما چون بعضی از اونا مثل لولایی، خوب بازی میکنن بیننده هم کماکان برنامه رو تماشا میکنه.
    به نظرم بازیگرایی که اولین بار وارد عرصه سریال طنز شدن تا اینجای کار خیلی خوب ظاهر شدن.(حسن معجونی و سحر دولتشاهی) سحر دولتشاهی از قالب تکراری هنرپیشه های زن در سریالای طنز که خیلی یکنواخت و کلیشه ای بازی میکنن فاصله گرفته و این خیلی خوبه. حمید لولایی که هم مثل بیشتر اوقات خوبه (ولی فعلا خیلی توی داستان به این نقش پرداخته نشده، امیدوارم در آینده بیشتر بهش پرداخته بشه)؛ بازی رادش منو یه خورده یاد "حیف نون" میندازه؛ در حالی که اون نقشو خیلی بهتر از آب درآورده بود ولی در کل از اون شخصیتی که توی داستان براش طراحی شده انتظار ما به ازای بیرونی بهتری نمیشه داشت و اون تمام سعی خودشو کرده.بقیه بازیگرا هم بازیشون نکته خاصی برای گفتن نداره.
    داداش من تعداد قسمت های این سیال هنوز 2 رقمی نشده
    به نظر من کار خوبی ار آب در اومده باز باید صبر کرد و دید.

17. این کاربر از khashi87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •