تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 20 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

راستی اینا رم پیدا کردم بازم می گم چی اونتو نوشته نمی دونم این پستا قبلا زده شده و منم دیدم به درد می خوره میزارم امید وارم متن توش دوباره جنگ راه نندازه

برتری های اکسپریا به امینا...
    هX1 over omnia

به گفت ی هواداران این گوشی

1-Double the screen resolution (480x800 over 240x400)
    2-Slide out full qwerty keyboard
    3-Metal contruction
    4-Better battery life
    5-Double amount of RAM (256MB over 128MB)
    6-Dedicated 3D graphics accelerator (ATI Imageon chip)
    7 -3.5mm headphone jack to slap in your own headphones
    8-Internal stylus (stylus slides into the device instead of attached by some thread)
    9-HTC built so support for new and faster ROM's at XDA-Developers
    10-جوی استیک بزرگتر !
    11-داشتن کلید های اضافه تر بر روی گوشی مثل کلید های سافت کی و کلید های چهار جهته و ...
    12-بر خورداری از Panels !
    13-رام بزرگتر ( Omnia=256,Xperia=512
    14-نصب Touch FLO 3D
    15-نصب WM6.5 (که هم اکنون تو لینک دانلودش تو فرم X1 هست)

جواب به موارد بالا

To Xperia:

1- قبوله ، اما نه اونقدری که بزرگش می کنید.(خودم گفتم)
    2- قبوله (خودم گفتم)
    3- امنیا هم دورش کروم مقاومه که جزو مقاومترین پاکت پیسیا معرفی شده پس این برتری نست.
    4- قبوله ، (فقط 60 آمپر که اونقدر ها هم به چشم نمیاد)
    5- قبوله (خودم گفتم)
    6- قبوله
    7- امنیا هم داره ، فقط بجای اینکه روی بدنش باشه روی هدستشه ، اما توی جعبش موجوده
    8- بیشتر توضیح بده
    9- برای امنیا هم هر روز رام بهتر و قویتر میاد (آخه اینم شد برتری ؟)
    10- امنیا اصلاً جوی استیک نداره ، و کلاً اپتیکال موس داره که داره جای جوی استیک رو می گیره .
    11- کلیدهای اضافه به هیچ عنوان برتری نیست ، چون امنیا یه گوشیه تمام لمسیه ، مثل آیفون ، مثل HD و ... و توی گوشیهای تمام لمسی سعی می شه که کلید کمتر استفاده بشه ، نه بیشتر ، اتفاقاً یکی از سایتهایی که ریوویو نوشته بود از کلیدهای زیادی اکسپریا انتقاد کرده بود ، خصوصاً دو کلید چپ و راست که مدتهاست توی هیچ PPC قرار داده نمی شه.
    12- خوب امنیا هم TochWiz داره ، این که نشد برتری، گفتم برتریهاشو بگو نه امکاناتش.
    13- قبوله ، اما این جزئی از همون قسمت 5 می شه و توی همون قسمت بیان می شه نه جداگانه.
    14- روی امنیا هم نصب میشه ، اصلاً یکی از رامهاش (K1) توی خودش داره.
    15- خوب مصلما ً به زودی نسخه امنیاش هم میاد ، چیز قابل گفتنی نیست.

جواب به جواب:
    1- _
    2- _
    3- این فلزی بودن تو اکسپریا سرتاسری یه ولی امنیا اینطور نیست مخصوصا پشتش
    4- آره 60 آمپر ولی لایف تایمش طبق گفته ی همه حتی بعد از آپدیتم خیلی بیشتره
    5- _
    6- _
    7- درسته ولی اکسپریارو خودش داره باسه همین لازم نیست اون سیم بلند بهت آویزون باشه تازه همیشه هم باید باحات باشه اما اگه با اکسپریا بخوای آهنگ گوش بدی حتمی لازم نیست که هدفون خودت همرات باشه و میتونی از اون با هر هدفون دم دستی استفاده کنی یا به اسپیکر وصل کنی
    8- _
    9- آره منم اینو قبول دارم ولی اونقدر زیاده که واقعا گیج میشی ودر ضمن بیشترشون رام های غیر ارجینالن که معمولا به گوشی صدمه می زنن البته رام های ارجینالش کمتر باعث صدمه می شن
    10-و اکسپریا هم اینو داره ولی یه جوی استیک خیلی خوش دست هم کنارش داره که واقعا یه سری جا ها خیلی بیشتر به درد می خوره (این یعنی در نظر گرفتن همه ی صلیقه ها مثلا من خودم چون خیلی دوست ندارم برا یه حرکت از بالا به پایین 10 بار دستم رو روی اپتیکال موس از بالا به پایین بکشم از جوی استیک استفاده می کنم و تو جا به جایی های کوتاه از اپتیکال موس)
    11- اکیپریا هم یه گوشی یه تمام لمسی یه اما وجود این دکمه ها خیلی جا ها به درد میخوره (همون در نظر گرفتن همه ی سلیقه ها ) اون دکمه ها هم به نظرم بودنشون خیلی عالی یه (من P1 داشتم و همیشه از نبودناین دکمه هاو مجبور بودن به کار با مانیتور شاکی بودم باور کن بودنشون از نبودنشون خیلی بهتره در ضمن قرار نیست هرکی هر چی گفت تو قبول کنی هر کی یه سلیقه ای داره
    12- منظورم این بود که پنل از تاچ ویز بهتره همون طور که GSM Arena گفت Touch FLO 3D از تاچ ویز بهتره ( این سیستم تاچ ویز تو همه گوشی های رده بالای سامسونگ هست به نظر من یه جورایی تکراری یه)
    برا این میگم پنل بهتره که شما رو به هیچ منو یی محدود نمی کنه و شما میتونین گوشیتونو خیلی بیشتر شخصی سازی کنین( الان با سیستم پنل هم میتونی تاچ ویزو داشته باشی هم تاچ فلو هم آیفون هم پنل های اکسپریا هم پنل هایی که هر روز یه جدیدش می یاد رو داشته باشی) سونی اریکسون تو سال 2008 به خاطر این نوآوری جایزه گرفت
    13- نه همون قسمت 5 هم دوتاست و منم اشتباه کردم باهم نوشتم
    14-خوب من اینو نمیدونستم (البته منظورم انعطاف پذیری یه گوشی بود)
    15- آره ولی ممکن هم هست نیاد (چون تا حالا هرچی ازش تو نت بوده WVGA بوده و کسی اونو با رزولویشن 240 در 400 ندیده) بعدم منظورم الانه الان باسه اکسپریا هست ولی خدا میدونه کی باسه امنیا بیاد یا اصلا بیاد

برتری های امنیا به اکسپریا...
    omia over experia

به گفت ی هواداران این گوشی

1- صفحه بزرگتر
    2- سی پی یو بالاتر
    3- دوربین قویتر (اولین پاکت پیسی 5 مگاپیکسلی در دنیا با قابلیت تشخیص چهره و لبخند)
    4- فیلمبرداری قویتر و ذخیره فیلمها با فرمت MP4 (در اکسپریا 3GP)
    5- خروجی TV
    6- 16GB حافظه جانبی با توجه به پشتیبانی از مموری کارت تا 16 گیگ.
    7- ارائه رامهای مختلف با امکانات مختلف برای سلایق گوناگون.
    8- موشن سنسور (با قابلیت چرخاندن کل صفحه کارکرد به صورت اتوماتیک)
    9- باریکتر و حمل آسانتر.
    10- وزن کمتر
    11- نمایش نشانگر موس روی صفحه مانند کامپیوتر
    12- 4 محیط کار مختلف برای سلایق گوناگون (Samsung Widget , Samsung Today 1 , Samsung Today2 , محیط خود ویندوز موبایل) که همونطور که گفتم TouchFlo رو هم می شه بهشون اضافه کرد
    .
    13- پشتیبانی مستقیم از فایلهای Divix

To omnia

1-همش 0.2 اینچ که پیکسل های بالاتره X1 به نظر من مهمتره ولی باز منم بدم نمی یومد که مانیتورش بزرگتر بود
    2-با توجه به بنچمارک ها سی پی یوی X1 چندان از امنیا پایینتر نیست (این مورد واقعا مورد ابهامه اگه اسم دقیق CPU هارو بدین یه تحقیق درست درمون در موردشون می کنم )
    3- تفاوت کیفیت تو عکسای بالا دیده میشه (یه جاهایی از عکس امنیا بهتره و یه جاهایی اکسپریا ولی در کل نقاط قوط امنیا بیشتره)
    4-کیفیت فیلمبرداری اکسپریا 30 فرم در ثانیه است و باسه امنیا 16 (البته من نمی دونم تو رام های جدید شاید درست شده باشه البته باید بدونی که جفتشون تو فیلم برداری حرفی برای گفتن ندارن حالا یکی بده یکی بدتر کلا اگه یکی می خواد عکس خوب و ودئوی خوب با موبایلش بگیره باید بی خیال پاکت پی سی بشه و بره یه کمرا فون بخره
    5-اگه به نقشه هایی که از مدار های X1 گزاشتم دقت کنید میبینید که اینم داره در ضمن اکسپریا میتونه تصویرو به PC هم منتقل کنه و تو مانیتور نشونش بده
    6- با هم میشه 32 که X1 هم راحت یه رم 32 رو ساپرت میکنه و با توجه به ارزون شدن رم خیلی مهم نیست
    7- تو اکسپریا برای اینکار لازم نیست رام عوض شه فقط کافیه یه پنل دیگه خیلی راحت نصب بشه
    8- بزرگترین و عجیبترین مشکل X1 ( فک کنم گفته چون کیبورد داره و با باز شدنش میشه همون کار روتیتو تو هر جایی انجام داد لازم نیست!!!
    9- اره البته اکسپریا هم سایز قابل قبولی داره ( هم اندازهی5800 که کیبوردم نداره ، طراحی ظاهریش برای اینکه شیک تر به نظر برسه طوری انجام شده که در کنار ظرافت کمی هم بزرگ به نظر برسه)
    10-omnia 122 g ... & ... Xperia145 g
    11- یه قابلیت نه برتری تازه با توجه به کوچیکی یه این اپتیکال موس کار کردن با موس خیلی راحت نیست و بعد از یه مدت کلا بی خیالش میشی و تو اکسپریا هم می تونی اینو با نرم افزار داشته باشی
    12- پنل ها که خیلی موثر ترند و بهتر این کارو می کنند (البته بهتره بیشتر در موردشون توضیح بدی)
    13-اینو خیلی راحت میشه با نصب هر نرم افزاری تو هر PPC ای بدست اورد!

2. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

خوب با سلام به همه
    چون من خودم جزو آن دسته از افرادی بودم که در هنگام خرید بین این دو واقعآ مشکل داشتم حالا میخوام بعضی از معایب omnia که باعث انتخاب xperia شد رو بنویسم
    این 2 گوشی هر دو واقعآ امکانات خوبی دارن و من در ابتدا امنیا رو انتخاب کردم چون یه مزایایی داره(میشه گفت نسبت به xperia ) که واقعآ آدم رو وسوسه میکنه از جمله :

1.دوربین 5 مگاپیکسلی به همراه تشخیص چهره و لبخند
    2.حافظه داخلی بالا
    3.داشتن شتاب سنج
    و...
    این مزایا میتونه برای بعضی افراد که براشون داشتن یه ppc به همراه قابلیت های دوربین و ... مهمه کافی باشه تا این گوشی رو انتخاب کنن
    ولی یه ظلم بزرگ که samsung در حق امنیا روا داشته صفحه ی اونه جایی که ما میبینیم یه صفحه با رزولوشن 400*240 QVGA داره یه کم ادم رو نا امید میکنه این رزولوشن واقعآ تاثیرات بدی داره از جمله اینکه بسیاری از بازی ها رو full screen اجرا نمیکنه و بعضی از نرم افزار ها رو یا به طور کلی یا اجرا نمیکنه (طبق گفته ها از هر 15 برنامه یکی رو اجرا نمیکنه) یا باز full screen اجرا نمیکنه
    همچنین در زیر نر خورشید کارایی خیلی ضعیفی رو از خودش نشون میده
    همچنین کیفیت پخش فیلم میاد پایین و به طور کلی میشه بزرگترین عیب امنیا رو صفحش دونست

از طرفی رام و رم این گوشی باز از مواردی هست که باعث دلسردی میشه و از طرفی جالب اینجا بود که من خودم فکر میکردم که با cpu قوی تر جبران بشه که متاسفانه چه افرادی که این گوشی رو داشتن و چه بنچ مارک های مختلف نشون میداد که در cpu امنیا تفاوت چندانی با اکسپریا نداره

و اما اینترفیس touch wiz سامسونگ در نگاه اول خیلی سرگرم کننده به نظر میاد ولی چیزی که باید مطمعن باشیم اینه که این اینترفیس بعد از مدتی کوتاه خیلی خسته کننده میشه جایی که xperia خیلی بهتر کار کرده و چون از لحاظ سخت افزاری به محصولات htc شبیه هست میشه touch flo و پنل های متفاوت روش نصب کرد و میتونه تا آخر عمرت برات تازگی داشته باشه حتی من الان خودم اینترفیس touch wiz سامسونگ رو به عنوان یکی از پنلها رو گوشیم نصبه و همچنین امنیا تعدادی از رامها رو نمیشه روش نصب کرد مثل همین wm 6.5

امنیا دارای tv out هست ولی این زمانی جالب بود که jack 3.5 هم در کنارش بود امروزه jack 3.5 واقعآ مهمه و تو قطار تو هواپیما و بسیاری از جاهای دیگه میتونه به کمک کاربر بیاد هر چند tv out هم قابلیت خوبیه ولی حداقل برای من jack 3.5 بسیار مهمتره البته این مورد میشه گفت سلیقه ایه

یکی از موارد دیگه که برای من موثر بود در انتخاب باتری قوی تر xperia نسبت به امنیا بود البته اینو شاید فقط واسه بعضی از کاربرا مهم باشه ولی چون من زیاد تو خونه نمیمونم برام مهمه

نداشتن کیبورد full qwerty هم میشه بگیم یه ضعفه البته در مقابل xperia

در مورد زیبایی گوشی هم میشه نمره ی بیشتری به xperia داد طراحی کشویی و قوسی گوشی و چراغهای چار طرف در هنگام شب همه میتونن در زیبایی گوشی xperia موثر باشه

اینا دلایلی بود که من با وجود 3 مورد وسوسه کننده ی امنیا که در بالا گفتم باعث شد من xperia رو بر omnia ترجیح بدم امنیا داران محترم باور کنند این مطلب رو بدون هیچ گونه تعصب نوشتم و دلیلشم این بود که من قبلآ از طرفداران امنیا بودم البته قبل از اینکه این مطالب بالا رو فهمیدم و باور کنید که به خاطر دلایلی که گفتم از قید امنیا با وجود قیمت کمتر گذشتم

امنیا داران و xperia داران همه موفق باشید

4. 4 کاربر از amir_70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در ضمن از نظر من بهترین گارانتی پرشین تله کامه چون روش بیمه هم میده
    پرشين تله كام فقط براي HTC گارانتي ميده و نمايندگي فروش اين برند در ايران هست. نه براي omnia گارانتي داره و نه براي xperia.

6. این کاربر از mhargoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام دوستان . با تشکر از همه من هنوز سر حرف خودم هستم و میگم نتیجه گیری رو به عهده کاربران بگذارید مثلا در مورد صفحه نمایش دوستمون اقای اریا لند میگن اصلا صفحه ایکسپریا زیر نور افتاب دیده نمیشه ضمن اینکه به نظر من 0.2 اینچ بزرگتر بودن برای فردی مثل من یه مزیته .من خودم گوشیهای N95 معمولی و 8 گیگو تو دستم داشتم. صفحه نمایش این دو فقط 0.2 اینچ با هم فرق داره ولی وقتی نگاه به صفحه بزرگتر 8گیگ میکنی اصلا نمیخوای ازش جدا شی. بنابراین با توجه به این دو موضوع نمیشه گفت کدامیک از دو گوشی واقعا در این زمینه برترند.
    در مورد کیبورد هم من هنوز میگم به سلیقه کاربر بستگی داره همونطور که گوشی مثل ایفون که اینقدر در دنیا محبوبه هنوز کسی ازش شکایت نکرده که چرا کیبورد نداره و یا خود شرکت اپل سریای جدیدشم بدون کیبورد زده و کسی هم اعتراضی نکرده.
    دوستان تنها کسی که میتونه به این تایپیک فوق العاده کمک کنه اقای اریالند و ما همچنان منتظریم مقایسه اصلی رو ایشون انجام بدند.
    با تشکر از دوستان.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان . با تشکر از همه من هنوز سر حرف خودم هستم و میگم نتیجه گیری رو به عهده کاربران بگذارید مثلا در مورد صفحه نمایش دوستمون اقای اریا لند میگن اصلا صفحه ایکسپریا زیر نور افتاب دیده نمیشه ضمن اینکه به نظر من 0.2 اینچ بزرگتر بودن برای فردی مثل من یه مزیته .من خودم گوشیهای N95 معمولی و 8 گیگو تو دستم داشتم. صفحه نمایش این دو فقط 0.2 اینچ با هم فرق داره ولی وقتی نگاه به صفحه بزرگتر 8گیگ میکنی اصلا نمیخوای ازش جدا شی. بنابراین با توجه به این دو موضوع نمیشه گفت کدامیک از دو گوشی واقعا در این زمینه برترند.
    در مورد کیبورد هم من هنوز میگم به سلیقه کاربر بستگی داره همونطور که گوشی مثل ایفون که اینقدر در دنیا محبوبه هنوز کسی ازش شکایت نکرده که چرا کیبورد نداره و یا خود شرکت اپل سریای جدیدشم بدون کیبورد زده و کسی هم اعتراضی نکرده.
    دوستان تنها کسی که میتونه به این تایپیک فوق العاده کمک کنه اقای اریالند و ما همچنان منتظریم مقایسه اصلی رو ایشون انجام بدند.
    با تشکر از دوستان.

خوب چیزیکه باید بگم مانیتوره n95 2.4 هست و باسهN95 8GB 2.8 پس فرقشون 0.2 دهم اینچ نیست 0.4 هست و چیزی که باعث میشه شما نخوای ازش جداشی هم کنتراست مانیتور قوی تر تو این گوشی در مقابل ورژن معمولیشه (که بازم قدرت کنتراستش جلوی اکسپریا صفره)
    ماجرای نتیجه گیری هم تو همه ی ریویو های معتبر هم هست و در نهایت نتیجه گیری میشه (اگه یکی از این گوشی ها تو یه مورد بهتر بود خوب باید گفت)باز ما تو اون متن چند بار به سلیقه ای بودن اشاره کردیم ولی در نهایت گتیم در کل مانیتوره اکسپریا بهتره (راستی اکسپریا فقط تو PPI بهتر نیست کنتراست تصویرشم به مراتب از امنیا و حتی آیفون بالا تره)

درسته که خیلی از موارد به سلیقه بستگی داره مثلا من اصلا از دوربین 5 خوشم نمی یاد و 3.2 رو باسه یه موبایل بیشتر مناسب میدونم(مثلا الان تا یه حد ناراحتم که چرا رو X2 هشت مگاپیکسلی گزاشتن)چون مگاپیکسلو اصلا به کیفیت عکس مرتبط نمی دونم و فقط باید باسش بیشتر پول بدم ولی کاملا معلومه این یه نظر شخصیه و نباید اینجا مطرحش کنم چون بیشتر سلیقه ها 5 رو ترجیه می دن
    کیبورد و چیزای دیگه هم ممکنه بعضیا دوست نداشته باشن ولی بیشتر سلیقه ها دوستشون دارن

آیفونم اگه کیبورد نداره چون ماجراش فرق میکنه هم صفحش به اندازه ی کافی بزرگه 3.5 و هم سیستم تاچش خازنی که به مراتب از مقاومتی دقیقتره

منتظر ریویوی جناب آریا لند هم هستیم

9. 3 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پرشين تله كام فقط براي HTC گارانتي ميده و نمايندگي فروش اين برند در ايران هست. نه براي omnia گارانتي داره و نه براي xperia.

بابا تله کام ترکونده هم باسه سونی گارانتی می ده و هم باسه سامسونگ تازه LG و HTC رم ساپورت می کنه ولی تقلبیش تو بازار بیشتره در ضمن سیتادل از اون معتبر تره

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

خوب چیزیکه باید بگم مانیتوره n95 2.4 هست و باسهN95 8GB 2.8 پس فرقشون 0.2 دهم اینچ نیست 0.4 هست و چیزی که باعث میشه شما نخوای ازش جداشی هم کنتراست مانیتور قوی تر تو این گوشی در مقابل ورژن معمولیشه (که بازم قدرت کنتراستش جلوی اکسپریا صفره)
    ماجرای نتیجه گیری هم تو همه ی ریویو های معتبر هم هست و در نهایت نتیجه گیری میشه (اگه یکی از این گوشی ها تو یه مورد بهتر بود خوب باید گفت)باز ما تو اون متن چند بار به سلیقه ای بودن اشاره کردیم ولی در نهایت گتیم در کل مانیتوره اکسپریا بهتره (راستی اکسپریا فقط تو PPI بهتر نیست کنتراست تصویرشم به مراتب از امنیا و حتی آیفون بالا تره)

درسته که خیلی از موارد به سلیقه بستگی داره مثلا من اصلا از دوربین 5 خوشم نمی یاد و 3.2 رو باسه یه موبایل بیشتر مناسب میدونم(مثلا الان تا یه حد ناراحتم که چرا رو X2 هشت مگاپیکسلی گزاشتن)چون مگاپیکسلو اصلا به کیفیت عکس مرتبط نمی دونم و فقط باید باسش بیشتر پول بدم ولی کاملا معلومه این یه نظر شخصیه و نباید اینجا مطرحش کنم چون بیشتر سلیقه ها 5 رو ترجیه می دن
    کیبورد و چیزای دیگه هم ممکنه بعضیا دوست نداشته باشن ولی بیشتر سلیقه ها دوستشون دارن

آیفونم اگه کیبورد نداره چون ماجراش فرق میکنه هم صفحش به اندازه ی کافی بزرگه 3.5 و هم سیستم تاچش خازنی که به مراتب از مقاومتی دقیقتره

منتظر ریویوی جناب آریا لند هم هستیم
    سلام اقا حمید.دوست من در مورد صفحه نمایش N95 اشتباه کردین. همونطوری که بهتون گفتم صفحه نمایش N95 معمولی و 8گیگ دقیقا از لحاظ مشخصات بجز سایز یکین. N95 سایزش 2.6 و 8گیگ سایزش 2.8 هست ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام با تشکر از دوستان. ببینید لطفا نتیجه گیری صفحه نمایشو به عهده کاربران بذارید تا خودشون انتخاب کنند که ایا صفحه نمایش بزرگتر به کارشون میاد یا رزولوشن بیشتر.
    در مورد کیبورد هم به همین صورت درسته که داشتنش محاسنی دارد ولی معایبشم ضخامت بیشتر گوشی و وزن بیشتر خواهد بود و این کاملا به سلیقه افراد بر میگرده که کیبورد میخوان یا نه . ما چون در قسمت مشاوره خرید گوشی هم فعالیت داریم دقیقا شده که کاربری گفته که اتفاقا بهتر که فلان گوشی کیبورد نداره به همین دلایلی که گفتم.
    مسئله دیگه مواردی هست که با اپدیت گوشی مشکلش تا حد زیادی برطرف میشه که این دیگه باید سایر دوستان هم نظر بدند که ایا این موارد هم در نظر گرفته بشه یا نه چون مثلا بعضی از دوستان میگن با اپدیت گوشی امنیا عمر باتریش مشابه ایکسپریا میشه.
    فعلا این موارد به ذهنم رسید.
    با تشکر از دوستان.
    دوست عزيز اگه قرار باشه همه چيز به عهده ي فرد خريدار باشه پس ما ديگه اين جا مقايسه اي نکنيم هر کي با توجه به فکره خودش يکي از اين دو گوشي را ميخره!!!!!!!!!

ادیت:
    من پستهارو دونه دونه میخونم میام جلو یعنی این پست رو سر جای خودش جواب دادم قبل از اینکه پستهای دیگه دوستان رو بخونم.

حالا چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ دوستان که چیز بدی بهت نگفتن.
    من معنی رزولوشن رو نمیدونستم؟!!!!
    حق با توئه همه هم میدونن
    اگر پستهاتو بخونی متوجه میشی که کی نمیدونست.شما هنوز فرق سنسور جاذبه با جک 3,5 میلیمتری رو نمیدونی چطور میخوای رزولوشن رو واسه من تعریف کنی؟هنوز فرق حافظه داخلی با خارجی رو نمیدونی و هنوز تو عالمی بسر میبری که گاهی اوقات بخاطر محتویات داخل کارتت مجبوری درش بیاری و واسه همین مموری کارت واست یک حسنه!!!! شما هنوز موارد استفاده از سنسور جاذبه رو روتیت کردن صفحه و چند تا بازی ساده میدونی چطور میخوای ......
    در مورد سی پس یو نگفتی قویتره؟!!!!!بابا پستهات تو تاپیکهای دیگه هست.!!!!
    اگر احترام خودت رو نگه داری فکر میکنم به نفعت باشه.اینکه کسی فکر کنه همه چیزو میفهمه به گفته بزرگان در کمال ......بسر میبره.
    شما چه فکری میکنید؟ من اگر میخواستم اینجا خودی به کسی اثبات کنم که جواب این پستهات رو میدادم. چند تا پست دادی من اصلا" نظری ندادم؟ میدونی چرا؟ چون اصلا" در حد و اندازه جواب دادن نمیبینم این اظهار فضل هارو !!!!!
    اگر شما X1 رو داری که منم دارم دلیلی نداره بخوام موضع گیری کنم .
    اینکه اینجا اگر کسی لطفی به من داشته میدونی من فکر میکنم دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اگه حرفی زدم همیشه سعی کردم بی غرض و تعصب باشه.من نا با سامسونگ قرار داد تبلیغاتی دارم نه با سونی اریکسون پدر کشتگی که اگر غیر از این بود X1 رو نمیخریدم.
    من حرفم در یک کلام اینه X1 اگر طلا هم باشه ,اگر تمام مزیتهای تمام پاکت پی سی هایی که تا حالا اومده و بعدا" میاد رو داشته باشه همین که شب میخوابی صبح که پا شدی باید با خاک انداز جمعش کنی ارزش خریدن نداره .
    اگر هم میبینی اینجا گاهی اوقات چیزی میگم واسه اینه که کسایی که واقعا" نمیخوان ضرر مالی بکنن متوجه بشن حالا عده ای هم هستن که براشون این قضیه مهم نیست که اونا بحثشون فرق میکنه.(البته منو شما جزو اون دسته دوم نیستیم علتش هم اینکه قبل از اینکه معلوم بشه یک همچین ایرادی داره خریدیم.)

شاد و خندان باشید.
    دوست عزيز شما هنوز گيره شتاب سنجي که در اوايل تاپيک بش اشاره شد و اقاي گل محمدي گفتن که اشتباه کردن.
    درضمن شما هنوز منظوره اقاي گل محدي را از مقايسه ي شتاب سنج با فيش 5/3 نفهميدي!!!!در تعجبم با اين همه اطلاعات که به قول خودتون دارين هنوز متوجه حرف اقاي گل محمدي نشدي!!!!!
    منظوره اقاي گل محمدي از مقايسه ي شتاب سنج با فيش5/3 که اشتباه هم کردن اين بود که بگن فيش 5/3 ارزش بيشتري داره تا شتاب سنج در واقع خاستن بگن که بودن فيش 5/3 ميتونه نداشتن شتاب سنج را بپوشونه يعني از اين در به او در.........
    اينو ميخام بگمن که اقاي گل محمدي بهتر از منو شما ميدونه که شتاب سنج چيه ايشون خاستن شتاب سنج را با فيش5/3 کنار بزنن که بعدن خودشون متوجه شدن چون فيش 5/3 در واقع بايد با کابل تي وي مقايسه بشه........
    ديگه نميدونم چه طور بگم.اميدوارم منظورمو رسونده باشم.
    در مورد حافظه هم منظوره اقاي گل محمدي اين بود که ترجيح ميدن به حافظه ي گوشيشون جداي اين که گوشي را به جايي وصل کنن دسترسي داشته باشن چيزي که منم دوست دارم يعني دوست دارم بتونم به حافظه ي گوشيم دسترسي داشته باشم و بتونم درش بيارم.مثلن بعضي وقتا که گوشيم هنگ ميکنه و خلاصه به مشکلي بر ميخورم اگه اشکال از رم باشه با در اوردن رم مشکلم حل ميشه(البته اين مورد را در مورد پي1 گفتم حالا در مورد پاکت پيسي ها نميدونم ديگه).
    خلاصه دسترسي به مموريه گوشي هم مزيت هايي داره.اما در کل حافظه ي بالاي اي900 تعيد ميشه و در اين زمينه بهتر از ايکس1 عمل کرده چون اي900 قابليت اضافه کردن حافظه ي جانبي هم داره.
    البته خوده اقاي گلا محمدي هم در يکي ازپستاشون اشاره کردن که در زمينه ي حافظه اي900 بهتره.ولي چيزي که در اين جا مهمتره مقداره حافظه ي رم (حافظه ي داخلي)و رام ميباشد.البته نميخام اي900 را بد جلوه بدم اين درست اي900 به دليل داشتن 16 يا 8 گيگ حافظه ي داخلي برتره ولي اين مورد را ميشه توسط يه مموري کارت تا حدودي جبران کرد ولي ايا رم و رام بالااي ايکس1 را ميشه در اي900 جبران کرد؟
    در مورد سي پيو هم اقاي گل محمدي گفتن که اي900 بالاتره ولي فکر ميکنم البته مطمعن نيستم فکر ميکنم اين من بودم که گفتم اين دو گوشي در عمل از لحاظ سرعت فرقي ندارن در واقع نظره من اين که سي پيو ها در اين گوشي ها فقط عددي فرق داره ولي در عمل يکين چون سرعت گوشي فقط مربوط به سي پيو نيست البته تا حده زيادي به خود سي پيو ربط داره ولي اختلاف کمه سي پيو ها در اين دو گوشي و اختلاف زياد رم و رام اين دو گوشي باعث شده تا سرعتي برابر با هم داشته باشن.
    در اخر هم اگه محترمانه تر صحبت کنيد بهتره.
    يه مورد ديگه هم که در مورد خورد شدن ايکس1 گفتين بگم که بدنه ي ايکس1 هاي جديد بهتر شده ولي باز همان طور که گفتم اين مورد را بايد بزاريم به عهده کساني که تازه اين گوشي را خريداري کردن.

سلام.
    اول که ممنونم از لطفی که به من دارید .من کوچیکتر از لطف شما و دوستان هستم.اما شما فکر میکنید فایده ای داره اینکار؟
    شما زمانی حرفهات تاثیر داره که اگر واسه من توضیح میدی من موضوع رو متوجه بشم.حالا یا قبول میکنم یا نه. مهم متوجه شدنشه.
    حالا طبق گفته دوستان وقتی من نمیدونم رزولوشن چیه اما جی سنسور واسه روتیت کردن صفحه هست و خاله بازی توضیحات من به چه دردی میخوره؟جز اینکه وقت رو الکی هدر داده باشم.؟
    بابا اینجا دوستان هنوز گیر دکمه تشکر هستن اما نمیان وقتی دکمه رو زدن بخونن ببینن واسه چی تشکر کردن.اونجایی که میگه این کاربر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده.!!!
    حالا من گناه کردم پستی رو که سراسر سلیقه شخصی بوده رو واسه خودم مفید ندونستم.؟البته اگر زودتر میدونستم که دوستمون آقای گلمحمدی معنی رزولوشن رو بمن یاد دادن حتما" تشکر میکردم.اما ایراد نداره اگه ایشون ندونن که مگا هرتز همه جا یکیه و شرکتهای سازنده مختلف طبق سلیقه شخصی نمیتونن بیان هر عددی خواستن بزارن بعدش هم یه مگا هرتز بزنن تنگش بدن تو بازار!!!!
    ولش کن کم کم خودمم داره خنده ام میگیره که در باره چی دارم بحث میکنم.من از شما و دوستان بخاطر تمام پستهایی که تا حالا دادم عذر میخوام.
    حالا در کل اینکه فرمودید در یک کلام بگم من نظرم اینه که هر کدوم مزایا و معایبی داره بارها و بارها هم این مسئله رو تاکید کردم.
    دوست عزيز ديگه بحث جي سنسورو شتابسنجو...اين جور چيزا را بزار کنار که حل شده ديگه.الان ما صفحه ي 8 هستيم اون جريان فکر کنم تو صفحه 2 حل شد ديگه.
    در مورد رزولوشنم درسته شما ميگين قبول دارين ايکس1 در اين زمينه بهتره ولي باز ميگين اي900 به دليل بزرگتر بودن بهتره ما اخر نفهميديم شما در اين زمينه اي900 را قبول دارين يا ايکس1!!!!
    در مورد مگاهرتز هم باز من اين بحث را کشيدم و منظورم اين نبود که شرکت ها مگارهرتز ها را دستکاري ميکنن منظورم اين بود که کيفيت داريم تا کيفيت و اينکه بستگي داره سي پيو در کنار چه سخت افزاري باشه تا بتونه کاراييه خودشو به خوبيه خوب انجام بده.شايد در مورد کيفغيت هم من اشتباه ميکنم ولي اين مورد را فکر کنم ديگه درست بگم که به کار بردن سي پيو هم در سرعت گوشي مهمه که چه طور و در کنار چه سخت افزاري به کار ميره.
    اگه بازم اشتباه ميکنم شما منو قانع کن که چرا اي900 با داشتن سي پيو يي بالاتر و داشتن محيط گرافيکيه پايينتر نسبت به ايکس1 بايد سرعتي در حدوده ايکس1 داشته باشه؟
    شما هنوز داري شتاب سنجو مياري وسط براي هزارم بار اين بحث تموم شده اگه بحث يا ايراد يا يه مقايسه ي جالب و با دليل دارين بگين تا تاپيک خوبي داشته باشيم نه اينکه فقط بحث هاي از قبل انجام شده و به پايان رسيده را دوباره شروع کنيد.
    ميشه شما معايب اي900 نسبت به ايکس1 را بگين؟
    چون من نديدم که شما تا الان از معايب اي900 حرفي بزنيد البته شايد من نديدم حالا بگين تا منم ببينم.

حرفه دلم رو زدی آریان جان می دونی من الکی تشکر نمی کنم ولی این آقا فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم
    در ضمن شما دقت نکردید که من گفتم
    این دو در کلاس و نوع و برند متفاوتی هستند و هر چه قدر اومنیا بهتر باشه و هر جه قدر ایکس 1 ! بازم مقایسه این دو ببخشیدا کار احمقانه ایه
    مثله اینه که من بیام رونیز رو با ماکسیما مقایسه کنم (چه ربطی داشت !)
    در يک کلاس متفاوتن قبول ولي وقتي افراد زيادي بين اين دو گوشي گير کردن بايد چه کار کنن؟چون در دو تا کلاس متفاوتن اصلن رو اين که ببينن کدوم بهتره فکر نکنن و اصلن مقايسه اي نکنن؟

دوستان اينو بايد قبول کرد که اگه کسي 500 تومان ميخاد هزينه کنه ايکس1 يکي از بهترين گزينهاست.البته بازم اين نظره منه

14. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان هنوز پستا ی جدید هم بررسی نکردم بعد که بررسی کردم جواب میدم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ادیت:
    من پستهارو دونه دونه میخونم میام جلو یعنی این پست رو سر جای خودش جواب دادم قبل از اینکه پستهای دیگه دوستان رو بخونم.

حالا چرا اینقدر بهت فشار اومده؟ دوستان که چیز بدی بهت نگفتن.
    من معنی رزولوشن رو نمیدونستم؟!!!!
    حق با توئه همه هم میدونن
    اگر پستهاتو بخونی متوجه میشی که کی نمیدونست.شما هنوز فرق سنسور جاذبه با جک 3,5 میلیمتری رو نمیدونی چطور میخوای رزولوشن رو واسه من تعریف کنی؟هنوز فرق حافظه داخلی با خارجی رو نمیدونی و هنوز تو عالمی بسر میبری که گاهی اوقات بخاطر محتویات داخل کارتت مجبوری درش بیاری و واسه همین مموری کارت واست یک حسنه!!!! شما هنوز موارد استفاده از سنسور جاذبه رو روتیت کردن صفحه و چند تا بازی ساده میدونی چطور میخوای ......
    در مورد سی پس یو نگفتی قویتره؟!!!!!بابا پستهات تو تاپیکهای دیگه هست.!!!!
    اگر احترام خودت رو نگه داری فکر میکنم به نفعت باشه.اینکه کسی فکر کنه همه چیزو میفهمه به گفته بزرگان در کمال ......بسر میبره.
    شما چه فکری میکنید؟ من اگر میخواستم اینجا خودی به کسی اثبات کنم که جواب این پستهات رو میدادم. چند تا پست دادی من اصلا" نظری ندادم؟ میدونی چرا؟ چون اصلا" در حد و اندازه جواب دادن نمیبینم این اظهار فضل هارو !!!!!
    اگر شما X1 رو داری که منم دارم دلیلی نداره بخوام موضع گیری کنم .
    اینکه اینجا اگر کسی لطفی به من داشته میدونی من فکر میکنم دلیلش چیه؟ دلیلش اینه که اگه حرفی زدم همیشه سعی کردم بی غرض و تعصب باشه.من نا با سامسونگ قرار داد تبلیغاتی دارم نه با سونی اریکسون پدر کشتگی که اگر غیر از این بود X1 رو نمیخریدم.
    من حرفم در یک کلام اینه X1 اگر طلا هم باشه ,اگر تمام مزیتهای تمام پاکت پی سی هایی که تا حالا اومده و بعدا" میاد رو داشته باشه همین که شب میخوابی صبح که پا شدی باید با خاک انداز جمعش کنی ارزش خریدن نداره .
    اگر هم میبینی اینجا گاهی اوقات چیزی میگم واسه اینه که کسایی که واقعا" نمیخوان ضرر مالی بکنن متوجه بشن حالا عده ای هم هستن که براشون این قضیه مهم نیست که اونا بحثشون فرق میکنه.(البته منو شما جزو اون دسته دوم نیستیم علتش هم اینکه قبل از اینکه معلوم بشه یک همچین ایرادی داره خریدیم.)

شاد و خندان باشید.
    به من فشار اومده با به شما ؟
    بابا جون چند بار بگم من در مورد سوكت 3.5 و شتابسنج اشتباه كردم
    و در اولين جوابم اشاره كردم
    و الان هم پست نخست را ويرايش كردم و درست كردم ...
    شما چرا ميخواهين هي تكرار كنين ؟
    اما موضوع ديگه
    من محترمانه اولش گفتم كه شما اطلاعات خوبي دارين
    و نگفتم كه خودم بيشتر ميدونم
    اما يه نفر پارازيت انداخت و باعث اختلاف شد
    چون بحث سواد را آورد وسط
    شمادر يكي از پستهاتون گفته بودين كه رزوليشن x1 4برابر امنيا نيست اگه قبول نداري لينكشو بدم
    پس شما اشتباه كردين و هر كسي ميتونه اشتباه كنه
    و منم در مورد سوكت 3.5 و شتابسنج اشتباه كردم و قبولش هم كردم
    نميخوام اشاره كنم كه رشته من برق هست و در سن پائين تعمير كار لوازم برقي و الكترونيكي بودم و چندين بار آمپلي فاير ساخته بودم الان هم در مونتاژ كامپيوتر هستم
    پس من راحت ميتونم تفاوت بين جك 3.5 و شتابسنج را تشخيص بدم
    خواهشا موضوع بحث را عوض نكنيد
    و من گناه اين بد بيني را ميندازم سر كسي كه اومد صحبت از سواد كرد
    من احترم خودم را نگه ميدارم ولي ظاهرا بعضيها رعايت نميكنند
    خيلي تعصبي حرف زدي آخرش نميدونم چه احساسي داشتي
    ولي من هيچوقت نگفتم امنيا بده
    و فقط گفتم فلان چيزش خوبهو فلان چيز را نداره
    واقعيت اينه كه هر دو گوشي از قويترين پاكت پي سي ها هستند
    و هيچكدوم لايق بد بودن نيست ...

سلام.
    اول که ممنونم از لطفی که به من دارید .من کوچیکتر از لطف شما و دوستان هستم.اما شما فکر میکنید فایده ای داره اینکار؟
    شما زمانی حرفهات تاثیر داره که اگر واسه من توضیح میدی من موضوع رو متوجه بشم.حالا یا قبول میکنم یا نه. مهم متوجه شدنشه.
    حالا طبق گفته دوستان وقتی من نمیدونم رزولوشن چیه اما جی سنسور واسه روتیت کردن صفحه هست و خاله بازی توضیحات من به چه دردی میخوره؟جز اینکه وقت رو الکی هدر داده باشم.؟
    بابا اینجا دوستان هنوز گیر دکمه تشکر هستن اما نمیان وقتی دکمه رو زدن بخونن ببینن واسه چی تشکر کردن.اونجایی که میگه این کاربر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده.!!!
    حالا من گناه کردم پستی رو که سراسر سلیقه شخصی بوده رو واسه خودم مفید ندونستم.؟البته اگر زودتر میدونستم که دوستمون آقای گلمحمدی معنی رزولوشن رو بمن یاد دادن حتما" تشکر میکردم.اما ایراد نداره اگه ایشون ندونن که مگا هرتز همه جا یکیه و شرکتهای سازنده مختلف طبق سلیقه شخصی نمیتونن بیان هر عددی خواستن بزارن بعدش هم یه مگا هرتز بزنن تنگش بدن تو بازار!!!!
    ولش کن کم کم خودمم داره خنده ام میگیره که در باره چی دارم بحث میکنم.من از شما و دوستان بخاطر تمام پستهایی که تا حالا دادم عذر میخوام.
    حالا در کل اینکه فرمودید در یک کلام بگم من نظرم اینه که هر کدوم مزایا و معایبی داره بارها و بارها هم این مسئله رو تاکید کردم.
    بچه ها خودتون قضاوت كنين
    اين چندمين پست هست كه گفته ميشه كه موضوع شتابسنج و تي وي و دكمه تشكر تموم شده
    ولي همچنان آقاي اريان داره ميگه
    پس ميبينيد كه داره تاپيك را به بيراهه ميكشونه
    خودتون قضاوت كنيد ...
    من در پست نخست ننوشتم سي پي سيو x1 قويتره ولي اين دوستمون از خودشون حرف در اوردند
    دوست عزيز من اگر چند تا اشتباه داشتم قبول كردم
    ولي شما هنوز قبول نكرده ايد
    حتي من پست اول را ويرايش كردم
    شما اگه تشنه بحث هستي برو جاي ديگه
    و تاپيك را به بيراهه نكش

17. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •