مشکلی که نداره از لحاظ کیفیت صدا عالیه
راستش یه هدفون تو گوشی a4 tech گرفتم 6 هزار تومان با اون بیشتر حال میکنم!
اول دوستم گفت بیا با این یه اهنگ گوش کن ببین چطوریه بعد دیدم خوبه رفتم یه دونه خریدم حالا میخوام اینو بفروشم
مشکلی که نداره از لحاظ کیفیت صدا عالیه
راستش یه هدفون تو گوشی a4 tech گرفتم 6 هزار تومان با اون بیشتر حال میکنم!
اول دوستم گفت بیا با این یه اهنگ گوش کن ببین چطوریه بعد دیدم خوبه رفتم یه دونه خریدم حالا میخوام اینو بفروشم
من خودم این دو مدل رو دارم :
سونی MDR-EX52
A4Tech
قیمت سونی 28 هزار تومن قیمت A4Tech حدود 8 هزار تومن ولی به جرات میشه گفت کیفیت A4Tech بسیار بهتر از اون هدفون سونی هست که دارم .
در مورد SHE9800 : هدفون خوبیه و کمتر دیده ام کسی ازش بد بگه.. باز البته مثل خیلی از هدفون های هم رده با تاکید روی باس بیشتر ساخته شده ...
ex52 بهترین مدلی از سونی نیست که میشه در این دامنه قیمت خرید و کلاً یه گزینه متوسط محسوب میشه... متاسفانه توی ایران خیلی باب شده یا شاید هم روی دست فروشنده ها مونده، چون اخیراً زیاد دیده ام که دوستان اینو خریده باشن و اغلب هم نسبت به اونچه از سونی انتظار میره راضی نیستند.
سلام
sennheiser HD 800 برا ipoD مناسب هست؟![]()
اولاً که آقا یه امضا هم به ما بده!! (شوخی).. HD800 باید بالای 1000 دلار باشه... اینو از کجا میخوای بخری؟ ایران - خارج؟ -- بهرحال خوش به حالت.
دوم اینکه مساله تناسب بسته به این داره که دقیقاً تعریفمون چی باشه.. از این نظر که اگه این هدفون رو وصل بکنی به آیپادت، صداش در بیاد: بله - مشکلی نیست و عملیه.. اما در نظر بگیر که امپدانس این هدفون 300 اهمه.. این یه امپدانس نسبتاً بالاست .. بنابراین اتفاقی که میفته اینه که احساس می کنی صدایی که از هدفون در میاد به اندازه قبل قوی نیست و باید volume رو ببری بالا ... این میتونه تاثیر منفی روی باتری هم بذاره .. اینا هدفون های رده بالا هستند که برای اینکه کیفیت واقعی شون رو حس کنی نیاز به آمپ دارن..
بنابراین بین اینکه "صداش در بیاد" و "کیفیت واقعی اش در بیاد" تفاوت هست .. پس اگه فرض کنیم این هدفون رو یه ضرب وصل کنی به آیپاد، از نظر کارآیی فنی و مالی به صرفه نیست .. یا باید همراهش یه آمپ هم باشه یا شاید نیارزه.
ضمناً در نظر بگیر که اینا هدفون های open هستند، یعنی صداش رو می تونن اطرفیات هم بشنون، با فرض اینکه یه نکته مهم در بحث پلیرها "ایزوله سازی" هستش، باز شاید این هدفون بهترین انتخاب نباشه..
آره داش میدونم قیمتش نجومی ولی خوب .......کیفیتم داره!
یعنی کیفیتش با ipoD قابل مشاهده(!!) نیست؟؟
من که بررسی کردم 2 تا سیم خروجی داره!!! حالا تکلیف یکی دیگش چی میشه؟؟؟!
تازه مگه چی داره که اینقدر مدل های این sennheiser این قدر بالاست؟(نسبت به قیمتش می ازره؟)
(البته بگم که HD 800 بهترین و از نظر خودم خوشگلتربن هدفون سال شد!!)
![]()
Last edited by mehrdad_joon; 26-04-2010 at 00:14.
سلام !
یه سوال داشتم که شاید بی ربط باشه ولی دیدم جای خوبیه برای پرسیدنش
من یدونه کریتیو 1900 دارم
مشکلم اینه که اصلا باش نمیتونم گوش بدم چون بعد از حداکثر یک ساعت گوشم خارش میگیره و داغ میشه . خواستم ببینم مشکل از منه که حساسیت دارم یا این هدفون حساسیت زاست ؟ راه علاج نداره ؟
این مشکلو منم دارم ! راه حلی نداره ؟دوم اینکه مساله تناسب بسته به این داره که دقیقاً تعریفمون چی باشه.. از این نظر که اگه این هدفون رو وصل بکنی به آیپادت، صداش در بیاد: بله - مشکلی نیست و عملیه.. اما در نظر بگیر که امپدانس این هدفون 300 اهمه.. این یه امپدانس نسبتاً بالاست .. بنابراین اتفاقی که میفته اینه که احساس می کنی صدایی که از هدفون در میاد به اندازه قبل قوی نیست و باید volume رو ببری بالا ... این میتونه تاثیر منفی روی باتری هم بذاره .. اینا هدفون های رده بالا هستند که برای اینکه کیفیت واقعی شون رو حس کنی نیاز به آمپ دارن..
ایشالا مبارکت باشه داداش هرچی که میخری! .. ما هم دل داریم دیگه!(شوخی)
//
"قابل مشاهده بودن" کیفیت: دقیقا یه همچین چیزی، یعنی فرض رو بر این بذار که 1) اصولاً آیپاد "باکیفیت ترین" پلیر از نظر کیفیت صدا نیست 2) توانایی اینکه بدون آمپ کیفیت واقعی HD800 رو نشون بده نداره (اصطلاحاً میگیم "نمی تونه درست و حسابی درایو اش کنه") ... دیگه خودت نتیجه بگیر که ترکیب HD800 + آیپاد آیا کارایی داره یا نه .. اینکه دلت بخواد، یا پولش رو داشته باشی و بخوای حالش رو ببری یه مساله دیگه اس ها .. ما اینجا بحث مون فقط جنبه فنی قضیه اس.
//
علت گرونی: اینایی که دیگه انقدر گرونه اصطلاحاً مدلهای رفرنس یا high end هستند .. دیگه فرض کن هر کمپانی ای یه سری کارا رو هم اون بالا بالاها میذاره برای مشتری خاص تر.. حالا چه ماشین باشه، چه موبایل باشه، چه دوربین باشه و هر چیز دیگه... با این حال کارای رده متوسط و رده پایین سن هایزر نسبت به قیمتشون می ارزه ..
اغلب دو علت داره : 1- اصولاً گوشی های closed (یعنی هدفون های فول سایزی که بسته هستند و صدا از طریق سوراخهای ریز روی بدنه بیرون نمیره) برای استفاده های بلند مدت کمتر از open ها مناسب هستند (به همین خاطره که Open ها اغلب گرونتر هم هستند) 2- جنس بالشتک های گوشی و طراحی گوشی که باز کمپانی به کمپانی و مدل به مدل میتونه فرق کنه .. مثلاً کارای کریتیو چون میخوان قیمت رو بیارن پایین شاید جنس بالشتک اش خیلی راحت نباشه ، در همون رده فیلیپس یا سونی به نظرم راحت تر هستند ..
نگفتی!!!!!،من که بررسی کردم 2 تا سیم خروجی داره!!! حالا تکلیف یکی دیگش چی میشه؟؟(ipod) که فقط یه ورودی داره!؟!؟!؟!
تازه مگه پلیری بهتر از IPOD هست؟
گفتی بدونه آمپ نمیتونی به اون کیفیتی که میخوای برسی.......خوب منظورت از آمپ چیه؟
داشه من،این قضیه ی high end بودنش چیه؟!
بلاخره کاریش نمیشه کرد که همه جا با IPOD بهترین کیفیت رو داشته باشه؟
داش چاکرتیم.........ولی حالا نوبته توئه!![]()
Last edited by mehrdad_joon; 26-04-2010 at 23:48.
دوتا سیم خروجی؟؟...هدفونت میکروفن هم داره؟
منظور از آمپ همون آمپلی فایر هست....دستگاهی که قدرت صدا رو بیشتر میکنه
قضیه ی high end بودن هم اینه که فکر کنم به هدفون هایی که با بهترین قطعات ساخته شدند و کیفیتی فوق العاده دارند high end میگن ولی مسلما خیلی گرون هستند
سوال آخرت رو هم نمیدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)