تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 17 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 169

نام تاپيک: مقایسه i8510 و n86

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

منبع نور مانیتور از فاصله 1.5 متری

تنظیمات اتوماتیک :

حالت nightshot :

تنظیمات دوربینش انقدر زیاده که تو هیچ حالتی کم نمیاره
    Last edited by hasanmotori; 13-08-2009 at 12:55.

2. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

من تا همين چند دقيقه پيش داشتم با ان86 کار ميکردم.
    کيفيته دوربينش واقعن خوبه و بسيار قابل بود(البته من کيفيت عکس هاي 8510 را از نزديک نديدم)
    در کل من الان اين چند صفحه را که داشتم ميخوندم تمام بحث ها روي دوربين اين دو گوشي بود.ما ميگيم که دوربين 8510 بهتر از ان86 اما فراموش نشه که دوبين ان86 هم بسيار خوبه(قبل توجه حسن جان که گير داده به دوربين.حسن جان قبول دوربين 8510 بهتر ولي الان اکثر افرادي که علاقه به عکاسي دارن يه دوربين مجزا تهيه ميکنن.........)
    حالا از دوربين بگذريم موارد ديگري هم هستن که در اين موارد ان86 کاملن برتره.
    مثلن سي پيو در ان86 قويتره.
    ان86 به نظرم جمع جور تر و زيباتره
    ان86 کيفيتش در هندسفري بالاتره البته من با 8510 مقايسه نکردم چون کيفيت 8510 را نميدونم ولي يکي از دوستام که بش دسترسي ندارم از راه دور بم گفت که 8510 اگه براش هندسفريه ديگري بگيري خوب ميشه ولي ان86 با هندسفريه خودش کيفيت بسيار عالي اي داره
    ان86 باطريه قويتري داره که بسيار مهمه چون يه گوشي پر از امکانات موقع اي امکاناتش موثر واقع ميشه که باطريه خوبي براي استفاده از اون امکانمات داشته باشه.
    ان86 ال سي ديه بسيار با کيفيتي دار0البته 8510 هم ال سي ديه بزرگتري داره)
    ان86 دکمه هاي مخصوص موسقي داره
    ان86 فرستنده ي اف ام داره(البته دوست من که ان86 داره موفق به استفاده از فرستنده ي اف ام نشده)
    ............
    در کل در تماميه موارد اگه يه نگاه کنيم ميبينيم که ان86 نسبت به 8510 برتره.
    البته منظوره من اين نيست که 8510 گوشيه بديه بلکه ميگم گوشيه خوبيه ولي ان86 با توجه به جديد تر بودنش داراي امکاناتن بيشتر و بهتري ميباشد پس ان86 بهتره.(قطعن گوشي هاي جديد ساسونگ هم ميتونن از ان86 برتر باشن)

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم این باور رو دارم که ان 86 با توجه به جدیدتر بودنش در اندازه های 8510 هستش اتفاقا روزی که معرفی شد همون موقع این 2 رو مقایسه کردم و به نظرم اومد که فقط برند این دو گوشی متفاوته ...و تفاوت های انچنانی نداره و همونجا متوجه شدم که نوکیا بخاطر اینکه با 8510 مبارزه کنه تمام تلاششو کرده که بتونه 8 مگا پیکسلی بده بیرون که بتونه امکانات 8510 رو هم داشته باشه ...

منتها الانم میگم بین این 2 گوشی فقط برند هست که تفاوت میکنه و هر کدوم نسبت به دیگری برتری های ناچیزی دارن که بازم بزاری کنار هم و نمره بدی در کل شاید با هم برابر بشن

و فقط اینجا مشکل سر قیمت و مارک این دو گوشی هست ... هر کسی برند نوکیا رو دوست داره ان 86 بگیره 70 تا 100 هم بالاتر بده ...

هر شخصی هم که براش فرقی نمیکنه برند چی باشه با توجه به قیمت این 2 گوشی به نظرم الان خرید 8510 به صرفه و اقتصادی تره مخصوصا اینکه تمامی مشکلاتش هم رو شده و ان 86 هنوز جا داره که مشکلاتش نمایان بشه و اینکه قیمت ان 86 برسه به 8510

5. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

من تا همين چند دقيقه پيش داشتم با ان86 کار ميکردم.
    کيفيته دوربينش واقعن خوبه و بسيار قابل بود(البته من کيفيت عکس هاي 8510 را از نزديک نديدم)
    در کل من الان اين چند صفحه را که داشتم ميخوندم تمام بحث ها روي دوربين اين دو گوشي بود.ما ميگيم که دوربين 8510 بهتر از ان86 اما فراموش نشه که دوبين ان86 هم بسيار خوبه(قبل توجه حسن جان که گير داده به دوربين.حسن جان قبول دوربين 8510 بهتر ولي الان اکثر افرادي که علاقه به عکاسي دارن يه دوربين مجزا تهيه ميکنن.........)
    حالا از دوربين بگذريم موارد ديگري هم هستن که در اين موارد ان86 کاملن برتره.
    مثلن سي پيو در ان86 قويتره.
    ان86 به نظرم جمع جور تر و زيباتره
    ان86 کيفيتش در هندسفري بالاتره البته من با 8510 مقايسه نکردم چون کيفيت 8510 را نميدونم ولي يکي از دوستام که بش دسترسي ندارم از راه دور بم گفت که 8510 اگه براش هندسفريه ديگري بگيري خوب ميشه ولي ان86 با هندسفريه خودش کيفيت بسيار عالي اي داره
    ان86 باطريه قويتري داره که بسيار مهمه چون يه گوشي پر از امکانات موقع اي امکاناتش موثر واقع ميشه که باطريه خوبي براي استفاده از اون امکانمات داشته باشه.
    ان86 ال سي ديه بسيار با کيفيتي دار0البته 8510 هم ال سي ديه بزرگتري داره)
    ان86 دکمه هاي مخصوص موسقي داره
    ان86 فرستنده ي اف ام داره(البته دوست من که ان86 داره موفق به استفاده از فرستنده ي اف ام نشده)
    ............
    در کل در تماميه موارد اگه يه نگاه کنيم ميبينيم که ان86 نسبت به 8510 برتره.
    البته منظوره من اين نيست که 8510 گوشيه بديه بلکه ميگم گوشيه خوبيه ولي ان86 با توجه به جديد تر بودنش داراي امکاناتن بيشتر و بهتري ميباشد پس ان86 بهتره.(قطعن گوشي هاي جديد ساسونگ هم ميتونن از ان86 برتر باشن)

خوب پس الان قبول داری که دوربین 8510 بهتره دقت کن این دوتا گوشی کمرا فون هستن و یکی از مهمترین امکاناتشون دوربینه

1-بعد از دوربین میریم سراغ ال سی دی :
    قبول دارم که ال سی دی ان86 کیفیت بالاتری داره ولی تفاوتشون انقدر نیست و به نظر من ال سی دی بزگتر مهمتر از یه ذره اختلاف کیفیت هست بعدشم خانایی ال سی دی ان86 زیر نور آفتاب کمتره

2- cpu :
    من از یکی از دوستان میخام که با برنامه spmark یه تست از گوشیش بگیره و اینجا قرار بده تا دقیق برسی کنیم اخه 8510 علاوه بر cpu یه شتاب دهنده 2 بعدی و یه شتاب دهنده 3 بعدی داره

3- ظاهر :
    اکثر کاربرا میگن از قیافه ان86 بدشون میاد و فقط شمایی که میگی از 8510 بهتره به هر حال نظر شخصیه
    از نظر سایز هم وقتی که اسلاید دو گوشی بسته باشه تفاوت زیادی ندارن و این مهمه چون وقتی شما میخای بزاریش تو جیبت اسلایدشو میبندی

4-هندز فیری :
    هندز فیری 8510 کیفیت بسیار بالایی داره و با یک روش میشه صداشو تا 2 برابر افزایش داد که دیگه اینجوره آیپادهم بهش نمیرسه پس مطمعن باشید که هندزفیریش اصلاً کم نمیاره و اصلاً نیازی به تعویض هندزفیری نیست

5-باتری:
    باتری قویتر رو قبول دارم ولی فرقشون خیلیم زیاد نیست

ان86 فرستنده اف ام داره بجاش 8510 dlna داره باید با توجه به نیازها برسی بشه ضمن اینکه شما میگی دوستت نتونسته ازش استفاده کنه

دکمه مخصوص موزیک هم قبول

حالا برتری های 8510 :
    اسپیکر بسیار قویتر (هنوزم میشه صداشو بیشتر کرد که در حد گوشی چینی بشه )
    موس نوری که برای استفاده از اینترنت خیلی بدرد میخوره
    16 گیگ مموری داخلی (ان86 8گیگ داره)
    فیلم برداری 120 فریم
    امکانات خیلی بیشتر عکاسی و فیلم برداری که هیچ وقت کم نمیاره مثلاً تو فیلم برداری میشه فوکوس کنی و...
    داشتن برنامه gps+ و وصل شدن به اینترنت در کمتر از 10 ثانیه و...

صدای فیلم برداریش هم درست شده

یکی از بچه ها میخاست 8510 رو با ان86 عوض کنه ولی چون صدای فیلم برداریش درست شد منصرف شد

منم قبول دارم ان86 گوشی خوبی هست ولی بیشتر از اینا از نوکیا انتظار میرفت که بعد از 9 ماه باید یه گوشی خیلی بهتر از 8510 میزد ولی الان میبینیم که ان86 در برابر 8510 کم اورده

راستی قیمت 8510 ارزونترم هست

7. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

خوب پس الان قبول داری که دوربین 8510 بهتره دقت کن این دوتا گوشی کمرا فون هستن و یکی از مهمترین امکاناتشون دوربینه

1-بعد از دوربین میریم سراغ ال سی دی :
    قبول دارم که ال سی دی ان86 کیفیت بالاتری داره ولی تفاوتشون انقدر نیست و به نظر من ال سی دی بزگتر مهمتر از یه ذره اختلاف کیفیت هست بعدشم خانایی ال سی دی ان86 زیر نور آفتاب کمتره

2- cpu :
    من از یکی از دوستان میخام که با برنامه spmark یه تست از گوشیش بگیره و اینجا قرار بده تا دقیق برسی کنیم اخه 8510 علاوه بر cpu یه شتاب دهنده 2 بعدی و یه شتاب دهنده 3 بعدی داره

3- ظاهر :
    اکثر کاربرا میگن از قیافه ان86 بدشون میاد و فقط شمایی که میگی از 8510 بهتره به هر حال نظر شخصیه
    از نظر سایز هم وقتی که اسلاید دو گوشی بسته باشه تفاوت زیادی ندارن و این مهمه چون وقتی شما میخای بزاریش تو جیبت اسلایدشو میبندی

4-هندز فیری :
    هندز فیری 8510 کیفیت بسیار بالایی داره و با یک روش میشه صداشو تا 2 برابر افزایش داد که دیگه اینجوره آیپادهم بهش نمیرسه پس مطمعن باشید که هندزفیریش اصلاً کم نمیاره و اصلاً نیازی به تعویض هندزفیری نیست

5-باتری:
    باتری قویتر رو قبول دارم ولی فرقشون خیلیم زیاد نیست

ان86 فرستنده اف ام داره بجاش 8510 dlna داره باید با توجه به نیازها برسی بشه ضمن اینکه شما میگی دوستت نتونسته ازش استفاده کنه

دکمه مخصوص موزیک هم قبول

حالا برتری های 8510 :
    اسپیکر بسیار قویتر (هنوزم میشه صداشو بیشتر کرد که در حد گوشی چینی بشه )
    موس نوری که برای استفاده از اینترنت خیلی بدرد میخوره
    16 گیگ مموری داخلی (ان86 8گیگ داره)
    فیلم برداری 120 فریم
    امکانات خیلی بیشتر عکاسی و فیلم برداری که هیچ وقت کم نمیاره مثلاً تو فیلم برداری میشه فوکوس کنی و...
    داشتن برنامه gps+ و وصل شدن به اینترنت در کمتر از 10 ثانیه و...

صدای فیلم برداریش هم درست شده

یکی از بچه ها میخاست 8510 رو با ان86 عوض کنه ولی چون صدای فیلم برداریش درست شد منصرف شد

منم قبول دارم ان86 گوشی خوبی هست ولی بیشتر از اینا از نوکیا انتظار میرفت که بعد از 9 ماه باید یه گوشی خیلی بهتر از 8510 میزد ولی الان میبینیم که ان86 در برابر 8510 کم اورده

راستی قیمت 8510 ارزونترم هست
    حسن جان من به اين دليل گفتم دوربين قبول چون ميخاستم در مورد چيز هاي ديگه هم بحث بشه.......نظر من اينه که دوربين هر دو برابرن چون دوربين هر کدام يه سري برتري ها داره که قبلن توسط يکي از کاربران توضيح داده شده(در همين تاپيک هم توضيح داده شده)
    1)شما خاناييه ال سي دي را خودت ديدي؟من که ديدم عالي بود.در کل به نظره من ان86 کيفيت ال سي ديه بهتري داره و در مقابل 8510 ال سي ديه بزرگتري داره.پس هر کسي کيفيت بخاد ميره سراغ ان86 و هر کسي بزرگي بخاد ميره سراغ 8510(البته کيفيت ال سي ديه 8510 هم قابل قبوله ولي نسبت به ان86 کيفيت کمتري داره)
    2)در مورد سي پيو بايد با هر دو گوشي کار کرد و ديد که کدام در عمل راضي کنندس.ولي نوشته ها اينو بيان ميکنن که ان86 برتره.منم با ان86 کار کردم به نظرم سرعت خوبي داشت و بسيار راضي بودم البته چون با 8510 کار نکردم نميتونم به طور قطع نظر بدنم
    3)اين که امري سليقه اي ميباشد.ولي من به کل طراحيه 8510 را قبول ندارم چون دکمه ي سي(پاک کردن)در زيره کشاب قرار داره و چون استفاده ي زيادي داره به نظره من جاش بده.....اين مورد سليقه اي ميباشد و بهتره ديگه در موردش بحث نشه
    4)هندسفريه ان86 هم کيفيت بسيار خوبي داره ولي بازم بايد با هر دو گوشي امتحان کرد......
    5)حسن جان خوبه که باطري را قبول داري.حالا چه يه مقدار چه بسيار زياد در هر صورت باطريه ان86 بهتره پس ان86 در اين مورد برتره.

در مورد برتري هاي 8510 هم قبول ولي جي پي اس و صداي فيلم برداري اگه يکي از ديگري بهتر نباشه از هم بد تر نيستن پس اين دو مورد در هر دو برابر ميباش.
    البته من شنيدم که جي پي اس در 8510 بهتر ميباشد.درسته يا هر دو يکي هستن؟

9. این کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

اين که امري سليقه اي ميباشد.ولي من به کل طراحيه 8510 را قبول ندارم چون دکمه ي سي(پاک کردن)در زيره کشاب قرار داره و چون استفاده ي زيادي داره به نظره من جاش بده.....اين مورد سليقه اي ميباشد و بهتره ديگه در موردش بحث نشه
    ببین شما چه موقع از c استفاده میکنی
    خب وقتی که داری تایپ میکنی
    کی تایپ میکنی
    وقتی که اسلایدش بازه
    پس دکمه c ش پایین باشه اصلاً ایراد به حساب نمیاد

11. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

داره ! چه بدتر
    بابا اگه داری چرا تاپیکهای جنجال آمیز میزنی
    حداقل یکی که واقعآ بین این دو مونده بود این تاپیکو میزد یه چیزی
    بازم بر میگرده سر تعصب که خودتون (یعنی خوده آران) گفته بدون تعصب
    من نمیدونم چرا یکی باید بیاد تاپیک مثایسه بزنه بعد خودش یکی از گوشیهای رو داشته باشه و ازش دفاع کنه ؟؟ یکم که نه خیلی غیر منطقیه !!!
    چندتا گزینه وجود داره :
    1- اون موقع نداشته و بعداً خریده
    2- میخاسته ببینه گوشی خودش بهتره یا ان86 که این اشکالی نداره
    3- میخاسته کل ان86 رو بخابونه که اینم مشکلی نیست
    4-....

حالا شما ببین کدوم یک از این موارد غیر منطقیه

13. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    دوستان اون دوتا عکس که یکی با ان 86 بود و یکی دیگه با ان82 من گرفته بودم.
    بیبینید من یکی از طرفدارای نوکیا هستم ولی دلیل نمیشه چیزی رو با تعصب بگم.
    1:اولا 8510 اونجا نبوده که ببینیم چطور عمل میکرده.
    2:رنگا تویه ان82 خیلی غیر واقعی هستن.
    3:من این دوتا عکسو به فاصله چند ماه از هم ودر ساعات متفاوت گرفتم.
    4:اگه کسی با دوربین موبایل کار کرده باشه میفهمه که مشکل ان86 نرم افزاریه و مطمعنا در آپدیت های بعدی حل میشه.
    5:اگر حقیقت رو بخوام بگم بنظرم دوربین ان82 باتوجه به اینکه آپدیت آخر بود بهتر عمل میکنه حالا ممکنه ان86 من اصلا مشکل داشته باشه.
    ودر نهایت تا چند روز دیگه یه مقایسه کامل ودر چندین شرایط مختلف با ان86 و ان82 براتون میزارم.

15. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

چندتا گزینه وجود داره :
    4-....
    1 - ایشون که این گوشی رو داشتن و نمیشه انکار کرد ! چون از اول تاپیک طرف 8510 رو گرفتن
    2 - این بحثش جداست ! اگه میخواست ببینه کدوم بهتره باید فقط و فقط گوش میکرده اونم راجع به ن86 !
    چون 8510 رو که خودشون داشتن و اگه راجع به 86 حرف میزدن بحثش جدا میشد و میشد همون منطق بی منطقی
    3 - این واقعآ منطقیه ! خودت نهایت منطقی که فک کردی اینجا بحث کل کل و ... هست ! اشتباه اومدین
    4 - ....
    Last edited by R@R#M@N; 14-08-2009 at 01:14.

17. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

چندتا گزینه وجود داره :
    4-....

حالا شما ببین کدوم یک از این موارد غیر منطقیه
    فروم جای کل کل ، کل خوابوندن و .... نیست جناب hasanmotori !

در ضمن جناب R@R#M@N : پستهای شما هم حذف شدند . یه خرده مودبانه تر برخورد کنید .

ممنون .
    Last edited by Majid393; 14-08-2009 at 01:53.

19. 10 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •