فکر کنم حالا حالاها واسه آندروئید خریدن زود باشه،فعلا با همون وین موبایل کنار میایم.
فکر کنم حالا حالاها واسه آندروئید خریدن زود باشه،فعلا با همون وین موبایل کنار میایم.
کی گفته برنامه هاش نییست ؟! برای چی زوده؟!
چند صفحه پیش یکی در مورد نصب بالای 30 تا نرم افزار رو گوشیش صحبت میکرد
اینچور چیزا انقدر سریع رشد میکنن که نگو . فکر کنم آندروئید راحت جای وین مبایل رو بگیره .
اگه مايكروسافت همين روند رو ادامه بده بله! مطمئنا!اینچور چیزا انقدر سریع رشد میکنن که نگو . فکر کنم آندروئید راحت جای وین مبایل رو بگیره .
نه دیگه.. انقدر ها هم خوش بین نباش.. مدتی طول میکشه اما حتما همونطور که فایرفاکس تونست از اینترنت اکسپلورر پیشی بگیره آندرونید هم احتمالا به وین مو برسه ولی نه حالا حالا ..
یا علی![]()
سلام.
منم موافقم.(البته نظر شخصیه ) منم فکر میکنم زمان میبره تا این اتفاقات بخواد بیفته.
متاسفانه شما با آندروئيد كار نكرديد! و طريقه نصب برنامه هاشو نميدونيد!( با يه سرچ از داخل گوشي دنيايي از برنامه جلوي چشمتونه)
ولي من هم با وين موبايل كار كردم هم با آندروئيد!
آندروئيد انعطاف پذيريه بيشتري داره!
ولي هنوز هم جاي كار داره! عيب مسخره هم زياد داره.
سلام.
قربان یه خورده کار کردیم.البته نه در حدی که بشه بهش گفت کار اما بحث این نبود که,ما عرض کردیم(البته من) اندروئید پیشرفت خوبی خواهد کرد اما نیاز به زمان داره و به هر حال اینقدرا هم که فکر میکنید این زمان کوتاه نیست.![]()
کم لطفی میکنید جناب.. بحث سر این بود که آندرونید هنوز به وین مو نرسیده و انقدر زود هم نمیرسه .. اینکه برنامه واسش زیاده درسته اما برنامه ها اونطور که یه کاربر حرفه ای بخواد نیست .. بله اگه فقط بخواهی به عنوان گوشی کار کنی خوبه اما در حد یک پاکت پی سی هنوز ظاهر نشده .. برنامه های تخصصی که بدون ایراد باشه کمه واسش .. یه جورایی میشه گفت در مرحله بتا هست و البته نظر بنده این بود که از وین مو بهتر میشه در آینده .. یعنی اصلا سیاست تولیدش اینه که از وین مو بهتر بشه و اگه قرار بود به وین مو نرسه که تولید نمیشد اما نه به این زودی
دوستان اگه آندروئید 2 نصب بشه رو گوشی تا 16m رنگ رو ساپورت میکنه؟
میشه فایلای divx avi رو روش با برنامه پخش کرد و کیفیت پخش چجوریه ؟
دوربینش با چه کیفیتی فیلم میگیره و با چه فرمتی ؟ در کل مورد قبول هست؟
hاگه دوستان یه فیلم با گوشیشون بگیرن و بزارن که بدونیم کیفیت فیلم بردارش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)