خیلی ممنون دوست عزیز,میشه این هارو معنی کنید وبگید چه کاراییهای هستند.
خیلی ممنون دوست عزیز,میشه این هارو معنی کنید وبگید چه کاراییهای هستند.
امکان نمایش نوشته ها و عکس
امکان zip کردن فایل ها
دیدم مشخصات پردازش
قابل آپدیت از طریق خود برنامه
امکان دیدن و ذخیره فایل ها دریافتی بلوتوث در Inbox
دیدن فایل ها به صورت HEX
دکمه های میانبر
شاد باشی![]()
من ورژه 1.30 را نصب كردم، الان پاكش كردم و ورژن 1.34 را نصب كردم ولي اجرا نمي شه چرا؟
گوشي را هم فرمت كردم؟![]()
ورژن جدید X-plore ورژن 1.35
پسوورد فایل : p30world-forumsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Versions:
1.00 - Initial version
1.01 - Packing files to Zip archive, small bugfixes
1.02 - Selectable UI font size, details of multiselection, key shortcuts for Mark all/none
1.05 - Windows Mobile version, small fixes
1.10 - Russian, German language
1.11 - Czech, Magyar, Portuguese, Slovak, Spanish, Turkish language
1.12 - Belarusian, French, Italian language
1.13 - Polish language, support for cards > 4GB
1.15 - Simple audio player, opening Word 2007 documents
1.20 - Simple video player, Latvian, Romanian language
1.21 - Chinese language
1.22 - Restart option on Symbian S60 3rd ed, Dutch, Azeri language
1.30 - Using phone theme (Symbian S60 3rd ed, UIQ3), fixed hex editor find, fixed shift key editor
1.31 - Small fixes, adaptation to S60 touch devices
1.32 - Fixed long operations (copy, move, delete, zip, extract)
1.33 - Finnish translation
1.34 - Small fixes
1.35 - Image preview (small thumbnail in file list)
دوستان من دکمه شیفت ندارم یکی یه عکس بندازه بزای
تغییرات جدید: روی عکس که میای یه دونه کوچولو شو نشون میده
سلام
ببخشید میشه یکی به من کمک کنه
من با این نرم افزار یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی میخوام فایلها رو مخفی یا سیستمی کنم باید حتما گوشی رو ریست کنم تا اینکار انجام بشه اگه ریست نکنم فایلهایی رو که مخفی کردم تو گالری بازم نشون داده میشن البته اگه فایلی تو فون مموری باشه این مشکل وجود نداره و فورا عمل میکنه اما در مورد مموری کارت عمل نمیکنه مگه بعد ار ری استارت ضمنا با این نرم افزار نمیتونم گوشی رو دیگه ریست کنم با 5700 خوب کار میکرد ولی 85 نه![]()
نسخه 1.35 کرک شده ...
دوستان این نسخه کرک شده و بدون نیاز به پایتون هست که بعد از نصب 2 تا ایکون خواهید داشت .کاملا تست شده.توجه داشته باشید که این x-plore بعد از 30 بار باز و بستن از کار خواهد افتاد کافیست یک بار ایکن دوم را باز کنید و ببندید ... دوباره ایکون اول کرک شده کار خواهد کرد !
اين نسخه از X-Plore کاملترین نسخه موجود است و از قابليت هاي جالب ان پيش نمايش تصويري که مکان نما روي ان قرار دارد.یعنی قبل از باز کردن فایل یه پیش نمایش به شما نشان داده میشه.
بعد از نصب اگه از شما کد خواست فايل"Gangclub.bin" رو در ادرس زير کپي کنيد.
E:\Private\a0000bcd
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:23.
قابليت هاي جالب ان پيش نمايش تصويري که مکان نما روي ان قرار دارد.یعنی قبل از باز کردن فایل یه پیش نمایش به شما نشان داده میشه.![]()
سلام دوستان با نصب فایل LCG Lang-Pershian زبان فارسی به نرم افزار X-Plore اضافه می شود.
یا با قرار دادن فایل LCG Lang در درایوی که X-Plore را نصب کردید زبان شیرین فارسی را به نرم افزار خود اضافه کنید.در درایوی که نرم افزار نصبه باید یه ادرس اینجوری درست بشه:\LCG Lang\Explorer\persian.txt بعد انجام کار وارد برنامه شده دکمه 0 را زده تا وارد تنظیمات نرم افزار شوید و بتوانید زبان برنامه را تغییر دید.تست شده %100 جواب میده.
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)