فعلا اینا رو ول کنید منو بذارید توی لیست یکم پول در بیارم.
من عاشق این سریال 24 هستم.یه کاری کنید اینو من تو مزایده ببرم.
برسام بیا این اکانت من یکم بازی کن من پول بگیرم.
این بازی تست تمرکزش اینطوری می شه ولی دیگه اینطوری نمی شه زیاد.
فعلا اینا رو ول کنید منو بذارید توی لیست یکم پول در بیارم.
من عاشق این سریال 24 هستم.یه کاری کنید اینو من تو مزایده ببرم.
برسام بیا این اکانت من یکم بازی کن من پول بگیرم.
این بازی تست تمرکزش اینطوری می شه ولی دیگه اینطوری نمی شه زیاد.
براي من همه ي بازي هاي فلشش اين طوريه ! بجه ها شما هم با فاير فوكس امتحان كنين ! شايد مثل من شدين و صفا !!!
من یه بار با فایر فاکس رفتم اصلا بازی نمی امد.هرکاری کردم شروع بشه نشد.
در هر صورت من هر روز سقف امتیازم رو پر می کنم باید یه کار کنم سقف بره بالا.
فقط اگه تیمی هست منو دعوت کنید یا بگید من دعوت کنم.البته کسی که فعاله.
خب بايد فلش رو براي فايرفوكس نصب كني ! امتحان كن !!! خيلي جالبه ! بازي بر از مشكل ميشه ! البته مي كم فلش كلش bug هست !!!! اكه همين امتياز روزانه رو هم اينا محدود نكرده بودن تا الان مي ديدي همه ميليوني مزايده مي كردن !!! و هيج جنسي توي مغازه نبود !!! مثلا مي توني با يه فلش ديكه رو باز كني و توي اون جيت هات رو بزني و بعد به سايت امتياز بازيي كه توش تقلب كردي رو سند كني !
يكم سخته ولي ميشه خيلي راحت سرشون كلاه كذاشت ! به خاطر همين دارن اين محدوديت ها رو مي زارن !
بابا چه خالی میکنید شماها
من چه جوری از این باگها استفاده کنم
چرا همدیگرو اد نمیکنید تا کلی امتیاز نصیبمون شه ؟؟
بابا چه خالی میکنید شماها
من چه جوری از این باگها استفاده کنم
چرا همدیگرو اد نمیکنید تا کلی امتیاز نصیبمون شه ؟؟
جي مي كي بابا !!! من كه نفهميدم ! اره ديدم اسمت رو ! رنك يك يكي از بازي ها بودي ! برات درخواست تيم فرستاده شد ! قبول كن : دي !
يكي دو تا از اين باك هات رو هم به ما ياد بده !
منم که بهت پیشنهاد دادم قبولش کن
تو 2 تا بازی رنک 1 ام بدون باگ
اون بالا هم گفتم شماها عجب حالی میکنید به من هم باگ یاد بدید
میشه یه توضیح کامل بدی ؟ تصویری !
البته اینجا بنویسی نمی شه ها !!!! چون مدیران سایت بازی اینجا رو می بینند !!!!!سلام مدیر سایت 3Tark !!
تو پیغام خصوصی بنویس ما هم فیض ببریم !
من با فایرفاکس کار می کنم ولی هیچ جور نمی شه باگ پیدا کرد !!
ببين من دقيق نمي دونم مشكلش از كجاست ! توي عكس هم كه نميشه نشون داد ! ولي خب ! براي من تقريبا هر 1 ثانيه ي بازي 2 ثانيه هست !!! يعني بازي اهسته هست ! البته توي بعضي از بازي هاش هم اين دردسره ! ولي خب ! مثلا توي اون لوله كشي يا بقيه ي بازي هاي زماني من مدت زمان بيشتري دارم ! حالا شايد اين به خاطر ADD one هاي فراوونيه كه روي فايرفوكس نصب كردم و يا شايد هم به خاطر جيز هاي ديكه !
خوبه ! اكه واقعا مديرش اين جا هست بزار بخونه كه بازي هاي فلش كلا BUG هست !!! اين دسته از بازي ها جز بازي هايي هستن كه خيلي راحت ميشه توشون تقلب كرد ! حالا ميخوام برم از يه فلشر ببرسم ببينم جه شكلي ميشه توي نتايج ارسالي با بازي تغييرات ايجاد كرد ! ما ميريم توي بازي ! تا اين جاش درست ! بعدش به جاي اين امتيازي كه بازي قراره براي سرور ارسال كنه ! امتياز خودمون رو ارسال مي كنيم ! به همين راحتي ! البته نه به اين راحتي !!! : دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)