سلام دوست عزيز
به اين پست مراجعه بفرماييد:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اطلاع از تاريخ آزمون هم سايت از سازمان سنجش استفاده كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پايدار و پيروز باشيد
سلام دوست عزيز
به اين پست مراجعه بفرماييد:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اطلاع از تاريخ آزمون هم سايت از سازمان سنجش استفاده كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پايدار و پيروز باشيد
سلام به همه
من دانشجوی کارشناسی ریاضی هستم.
تا سال دیگه م واحد هام به حد نصاب میرسه و میتونم انصراف بدم و کاردانیم رو بگیرم.
حالا سوالم اینه که من اگه سال دیگه انصراف بدم و کاردانی رو بگیرم با توجه به این که معافیت سربازی هم ندارم میتونم تو همون فرجه 6 ماه کاردانی به کارشناسی شرکت کنم؟
معافیت تحصیلی میدن واسه اون؟
مقسی
باید در آزمون شرکت کنید
نیمه دوم تیر ماه
--------
البته اینها مربوط به آزمون سال 86 بود.
در مورده منابع و ... هم میتونید به لینکهای زیر سر بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره میشه ...
منم کاردانی برق صنعتی ام .... ! کنکور آزاد رو میدم اگه قبول نشم منم میخوام برم صنایع بخونم ... از It اینا آسونتره ! D:
کجا امید بود؟ من با رتبه 8900 نتونستم قبول بشم.( رشته کامپیوتر). همه شهرها رو هم زدم بجز زاهدان!
تکمیل ظرفیت هم فکر نکنم امیدی باشه!
میگم چطوره به وزارت علوم ایمیل بزنیم بگیم ظرفیت هارو بیشتر کنن. اینا فقط به فکر آزمون سراسری هستن، هی میکن کنکور رو حذف کردیم. پس ما چی؟ ما که با زحمت وارد دانشگاه شدیم. حداقل توو قبول شدن کارشناسی به ما کمک کنن!
نظرتون چیه؟
سلام
راسته که کنکور کاردانی به کارشناسی (سراسری) افتاده اردیبهشت ماه؟
آخرین شماره ی پیک سنجش رو از کجا میشه گیر آورد؟ من نمیتونم وارد سایت پیک سنجش بشم
آره.
اینو خودم از پیک سنجش گرفتم:
با سلام
ازدوستان هر کی لینک دفترچه ی راهنمای ازمون کارشناسی نا پیوسته ی دانشگاه
علمی کاربردی رو داشت بزاره . خیلی خیلی مهمه. ممنون![]()
با سلام
ازدوستان هر کی لینک دفترچه ی راهنمای ازمون کارشناسی نا پیوسته ی دانشگاه
علمی کاربردی رو داشت بزاره . خیلی خیلی مهمه. ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)