تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 147

نام تاپيک: اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

من داشتم COD:MW2 بازي ميكردم مامانم اومد برام چاي بياره يك دفعه مثل كاپتان پرايس دستشو گرفتم دستم مثل تفنگ گفتم:
    - ميدونم تو ماكاروفي دستتو بزار پشت سرت و زانو بزن!

جدا از اينا يكي درس يكيشم كه ديگه خودتون ميدونيد بد خوابي من هميشه ساعت 9 ميرفتم لالا!!!
    ولي جديداً ساعت يك به زور قرض ميخوابم تازه كامپيوترمم از صبح تا شب روشنه ميخوام بخوابم ميزارم رو Sleep :دي!

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

پس باش تا دو سه چشمه اي از رفقا بياموزي

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واي چي بگم ؟!?

دست رو دلم نزار كه خونه درس و دانشگاه نميزاره حتي بريم سراغ بازي !!!
    يه زماني هر چي بازي بود تا اخر ميبردم حتي چرت ترينا رو ولي ديگه درس ومشق نميزاره!!!!
    اثراتي هم روم نذاشت حتي چشم هام هم هيچي نشدن...
    بزاز اين تعطيلات عيدو بازي كنيم بسي لذت ببريم
    خب حالا به نظر شما درس خوندن ومهندس شدنو پدر شدن: د ی بهتره یا بازی؟
    با این همه صحبت دوستان نمیشه از بازی دست کشید رفته تو خونمون. معتاد شدیم خودمون خبر نداریم من اگه بخوام ترک کنم باید با شیمی درمانی، درمان بشم
    شما بخواه اگه مردی بخواه معتادای 6تیرش ترک میکنن شما که واسه خودت مردی هستی ریزریز کم کن برو دنبال زندگیت نه بازی آخه
    روی منم اثراتی داشته:
    1-معدلم تا پارسال از 19.5 بالا تر بود اما امسال که خیلی بازی می کنم معدل ترم اولم شد 16(تازه من خر خونم)
    2-وقتی کسی خونه نیست یا خوابن آروم تو اتاق ها نشسته به سبک sam fisher راه میرم!!
    3-حوصله ی انجام هیچ کاری ندارم و فقط حوصله ی کامپیوترو دارم!!
    4-اکثر رفتار هام عوض شده و خیلی بد شده!!
    5-هر چی پول دارم میدم واسه خرید بازی و کنسول و ...
    6-خیلی بازی های آنلاین بازی می کنم و واسه همین بد جوری Adsl منفجر میشه!!
    7-رفتارم با خودم و خانوادم خیلی بد شده!!مخصوصا با مادرم!!خیلی هم دوست دارم مثل قبلا با هم خوب باشیم ولی دیگه نمی تونم راحت خودمو کنترل کنم!!
    8-بعضی وقتا ساعت ها با خودم فکر می کنم که بازیساز شدم و می خوام بازی بسازم و ساعت ها روی خودش و داستانش فکر می کنم!!بعضی مواقع هم خودم ساعت ها نقش شخصیت اصلی رو به صورت عملی انجام میدم!!(مثل sam fisher
    9-چشام ضعیف بود ضعیف تر هم شد!!
    10-بعضی مواقع دستم خوابش میبره!!

خیلی چیزای دیگه هم هست!!
    ولی در کل فکر کنم بازی کردن چیز مثبتی جز پر شدن اوقات فراغت نداشته باشه!!که البته همون اوقت هم در واقع اگه فکر کنیم در آخر چیزی جز ضرر واسمون نداره!!
    دوست عزیز تمامی این عوارضها از بازی بید دست شما بیحرکت میمونی سر میشه حوصله انجام هیچ کاریو نداری نشونه معتادی بید الته شما نه هاااااا متا سفانه میدونم فقط میخوای کسی بهت گیر نده بشینی پشتش درسته؟ بجای بازی خریدن از دوستان بگیر adsl رو واسه بازی آنلاین نساختن ولی شما حالا بازی میکنی کمترش کن به قرآن ضررداره به سن بالا برسی.....
    میگم حامد جان کمی از بازیا فاصله بگیر.فردا داری میری سربازی تفنگ میدن دستت فکر میکنی تو COD هستی همرو میبندی به گلوله.
    آفرین به دوست عزیزمون که به فکر خودشو آیندش هست
    روي درس من كه خيلي تاثير گذاشت چون ديگه دارم يواش يواش تركمو تحصيل ميكنم
    اصلی ترینش روی درسو اعصابو اخلاق شما بچه های پی سی گله
    دیگه من به خودم قول داده ام دنبال بازیهای اکشن بخصوص از نوع +18 نمیروم وقت استراتژیک و ار پی جی

اما قبل ان که خیلی بازی میکردم از همه نوعش هر از گاهی وقت به زور میتونستم کامپیوتر را خاموش کنم و برم بسوی رختخواب اعصاب هم که کلا تعطیل چشمها هم در استانیه کوری ولی الان مدتی شده که بازیها را کم کرده ام وضعم خیلی بهتر شده است الان بازیهای جدید خشونتشون بیش از اندازه شده و واقعا وحیه ادم را از بین میبره در کل همه چیز ادم را از بین میبره
    این کارا به پیرو پیغمبر ضرر داره به بدنو آینده خودت فکر کن آخه همش رو صندلیخب ضرر داره دیگه مگه نههههههههه
    بين اين همه بازي كه كردم فقط دانته روم تاثير گذاشت ... دقيقا مثل دانته شده بودم يعني خودش ...

يه آدمي كه به هيچي توجه نميكردم . البته حس خيلي خوبي بود . بيخيالي
    عوارض بازیو بالا گفتم اون سه تا اصلیش بید
    ديگه داريد كم كم بازي را ميكنيد مرگه موش به خدا اينجوري ها هم كه شما مگيد نيست يكي بازي كنه همه چيش از بين ميره پس ديگه بازي نكنيم بريم كراك بكشيم خيلي بهتره
    درسته دوست عزیز هر چیزی به جاشو به اندازه چمیدونم غذا به اندازه بازی به اندازه درس به اندازه دو به اندازه و.......ولی عوارض این نشستن زیاد خیلی بده
    ولی دوستان واقعا این بازی ها اعتیاد اوره...من به شخصه اصلا بازی نمیکردم وقتی که گیم نتی باز کردیم دیگه کارم شده دنبال بازی جدید گشتن.....
    سعی کنید اعتدال را رعایت کنید بیشتر از 2 ساعت به مانیتور به طور مداوم نگاه نکنید....
    اگه میخاین بیش از 2 ساعت بازی کنین سیستمو خاموش کنید یه چرخ 1 ساعتی بزنید و بعد ...
    به چشم اثر خیلی مخربی میزنه به طوری که تا جایی که بخای چشاتون بترکه میخاین بازی کنین و خودتون متوجه نمیشین...
    در دوران درس بازی نکنین که به بازی بیشتر هوسی میشین و یکسره میشینین پشتش...
    فقط این چشم ها خیلی مهم اند اگر مانیتور CRC دارین یه روکش های مخصوصی هست که اشعه را خیلی کم میکنه از اونا استفاده کنین اگر LCD هستش یکم بهتر....
    کلا میانه رو باشید...
    من داشتم COD:MW2 بازي ميكردم مامانم اومد برام چاي بياره يك دفعه مثل كاپتان پرايس دستشو گرفتم دستم مثل تفنگ گفتم:
    - ميدونم تو ماكاروفي دستتو بزار پشت سرت و زانو بزن!

جدا از اينا يكي درس يكيشم كه ديگه خودتون ميدونيد بد خوابي من هميشه ساعت 9 ميرفتم لالا!!!
    ولي جديداً ساعت يك به زور قرض ميخوابم تازه كامپيوترمم از صبح تا شب روشنه ميخوام بخوابم ميزارم رو Sleep :دي!
    پس باش تا دو سه چشمه اي از رفقا بياموزي
    دوستان در آخر امیدوارم به نکاتی که گفتم توجه کنید بازی ونشیتن زیاد باعث تحریک اعصاب بدن وستون فقرات میشه و1001 درد وکوفت دیگه .........
    سال خوبی داشته باشید

4. 3 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب حالا به نظر شما درس خوندن ومهندس شدنو پدر شدن: د ی بهتره یا بازی؟

شما بخواه اگه مردی بخواه معتادای 6تیرش ترک میکنن شما که واسه خودت مردی هستی ریزریز کم کن برو دنبال زندگیت نه بازی آخه

دوست عزیز تمامی این عوارضها از بازی بید دست شما بیحرکت میمونی سر میشه حوصله انجام هیچ کاریو نداری نشونه معتادی بید الته شما نه هاااااا متا سفانه میدونم فقط میخوای کسی بهت گیر نده بشینی پشتش درسته؟ بجای بازی خریدن از دوستان بگیر adsl رو واسه بازی آنلاین نساختن ولی شما حالا بازی میکنی کمترش کن به قرآن ضررداره به سن بالا برسی.....

آفرین به دوست عزیزمون که به فکر خودشو آیندش هست

اصلی ترینش روی درسو اعصابو اخلاق شما بچه های پی سی گله

این کارا به پیرو پیغمبر ضرر داره به بدنو آینده خودت فکر کن آخه همش رو صندلیخب ضرر داره دیگه مگه نههههههههه

عوارض بازیو بالا گفتم اون سه تا اصلیش بید

درسته دوست عزیز هر چیزی به جاشو به اندازه چمیدونم غذا به اندازه بازی به اندازه درس به اندازه دو به اندازه و.......ولی عوارض این نشستن زیاد خیلی بده

دوستان در آخر امیدوارم به نکاتی که گفتم توجه کنید بازی ونشیتن زیاد باعث تحریک اعصاب بدن وستون فقرات میشه و1001 درد وکوفت دیگه .........
    سال خوبی داشته باشید

چه حوصله ای داری!!جواب همه رو دادی؟؟
    منظورت از این که می خوای بهت گیر ندنو این حرفا رو درست نفهمیدم ولی من فقط بازی رو برای دو چیز بازی می کنم:
    1-سرگرمی
    2-رو کم کنی(البته می دونم این خیلی بده ولی هر کاری می کنم باز دوست دارم تو بازی از بقیه جلو بزنم!!)

6. این کاربر از Bigwarrior بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برادران انگار بايد از اثرات روحي هم بسي گفتن كنيم

1-تو مدرسه نوك خودكارمو ميكنم تو دست همكلاسيم بعد اونم جيغ ميكشه منم از خواب كريتوس ميام بيرون ميبينم بله نوك خودكارم تو دست همكلاسيم جامونده..
    2-تو خيابون راه ميرم پيش خودم هي ميگ I Am God Of War مردم هم يه نيم نگاهي ميكنن فك ميكنن ديونه ام رد ميشن..
    3- سوسك ها را اسير ميكنم بعد اتيششون ميزنم...
    4-سر جلسه امتحان تا ميام امتحانو بنويسم كريتوس از اونطرف دانته از اونطرف با هم دعوا ميكنن بعد يهو صداي استاد مياد كه ميگه خودكارا بالا
    5-ريشمونو گذاشتيم مثل اتان بياد بسي حال كنيم
    6-تا حالا 2 تا گيتار را به خاطر بازي گيتار هيرو خراب كردم
    و ديگر هيچ

8. 2 کاربر از A M I R 1 1 0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

همينه ديگه(نقل و قول نگرفتم تا كسي زود ندونه منظورم با كيه)

هر چي فرهنگي داره و آدابي
    بيا آب خوردنم آداب و فرهنگي داره.يكي پارچو ميكشه بالا اونيكي قشنگ ليوانو با لباي خوشگلش جرعه جرعه ميكنه
    چه بسا كسايي كه يه بشكه آب ميخورن خودشونم بدبخت ميكنن

حالا بازي آداب داره آن مرد اسب داره
    يكي مياد سيستم دوميليوني با مانيتوره 50 اينچ مياره بازي ميكنه صبح تا شب .خوابيدني يا تو حال انجام هر كار ديگه اي اون حركاتو بروز ميده
    يكي هم مياد تو سيستم معمولي يه ذره شطرنج بازي ميكنه يا سودوكو يا كال آو رو دو سه ساعتي
    چه بسا كسايي هستن كه بازي رو برا رو كم كني و اينا بازي ميكنن
    و چه بسا كسايي هم كه بازي رو براي آشنايي با فرهنگ ها يا كال آو رو بازي ميكنه براي آشنايي با سياست يه مملكت
    ممنان

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

1-تو مدرسه نوك خودكارمو ميكنم تو دست همكلاسيم بعد اونم جيغ ميكشه منم از خواب كريتوس ميام بيرون ميبينم بله نوك خودكارم تو دست همكلاسيم جامونده..
    2-تو خيابون راه ميرم پيش خودم هي ميگ I Am God Of War مردم هم يه نيم نگاهي ميكنن فك ميكنن ديونه ام رد ميشن..
    3- سوسك ها را اسير ميكنم بعد اتيششون ميزنم...
    4-سر جلسه امتحان تا ميام امتحانو بنويسم كريتوس از اونطرف دانته از اونطرف با هم دعوا ميكنن بعد يهو صداي استاد مياد كه ميگه خودكارا بالا
    5-ريشمونو گذاشتيم مثل اتان بياد بسي حال كنيم
    6-تا حالا 2 تا گيتار را به خاطر بازي گيتار هيرو خراب كردم
    و ديگر هيچ
    عمو قربونه دستت سرعتو آووردي پايين
    رفقا فراتر از اينارو تجربه كردن
    ما هم شيش سال پيش گذاشتيم كنار

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

البت نگفته نماند ما بازي رو برا رسيدن به آخرش بازي ميكنيم نه چيزه ديگه

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

منم تو جاهای شلوغ مثل assassins creed راه میرم و مردوم رو با دستام رد میکنم کنار و یه سری وقتها هم مثل اون میدوم و با شونه هام مردم رو پرت میکنم کنار.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A M I R 1 1 0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اونوقت مردم چي ميگن ميگن افرين؟؟؟

عمو قربونه دستت سرعتو آووردي پايين
    رفقا فراتر از اينارو تجربه كردن
    ما هم شيش سال پيش گذاشتيم كنار

دايي قربون دستت ما همينا رو تجربه نكرديم و ..... را يادت رفت

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

منم تو جاهای شلوغ مثل assassins creed راه میرم و مردوم رو با دستام رد میکنم کنار و یه سری وقتها هم مثل اون میدوم و با شونه هام مردم رو پرت میکنم کنار.
    ايول اما اين از بازي نيست اين از بازي نكردنه
    يه ذره جي تي اي بزن بدن خوب ميشه
    اگه قبلا هم بازي ميكردي بايد انقدر بازي كني كه اين عقده برطرف بشه:دي

ولي جدي كسايي كه همچين ميكنن ، نكنن!
    پسر يه كم مسلط به خودت اينا باش .اين در ادبيات بازي بهش ميگن سر خود كلاه گذاري.كسي كه با خودش لج كنه و قبول وضعيت نكنه
    فدات

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

آي دايي قربونت بره
    والا موندم از كي تا حالا برادر زاده ها دايي شدن.آخه شما عموي من بودي مگه نه؟
    بيخيال جانم اون سه نقطه رو تو ذهنمان بسيار فرض نموديم اما اينم بگن نتيجش جنون ميشه اونايي كه ما فرضيديم

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

آي دايي قربونت بره
    والا موندم از كي تا حالا برادر زاده ها دايي شدن.آخه شما عموي من بودي مگه نه؟
    بيخيال جانم اون سه نقطه رو تو ذهنمان بسيار فرض نموديم اما اينم بگن نتيجش جنون ميشه اونايي كه ما فرضيديم
    البته اينم يه سوال ديگه ست كه از كي تا حالا ديگر هيچ هم به جاي سه نقطه بكار ميرود؟؟
    ممنان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

اونوقت مردم چي ميگن ميگن افرين؟؟؟

تو 7-8 سالی که دارم بازی میکنم حتی یک بار تو این جور حسا نرفتم.همیشه بازیو واسه سرگرمی و اونم روزی فوقش 3 ساعت ( نه به صورت مداوم ) بازی کردم.همیشه 1 بازی نصب میکنم تموم که شد اگه بازیه خوبی باشه میرم میگیرم.کمی هم ورزش کنید.بازی کردن بیشتر= دور شدن از خانواده و اجتماع که این واقعا بده.

14. 3 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •