ضمنا ورژن ماله من 83 بود كه خودم دو هفته پيش بروز كردمش شد 96
يعني حالا كه بروز شده ديگه نميشه رو كارتريج فابريكش اين كارو كرد و كانترشو به صفر رسوند ؟
اي بابا
ضمنا ورژن ماله من 83 بود كه خودم دو هفته پيش بروز كردمش شد 96
يعني حالا كه بروز شده ديگه نميشه رو كارتريج فابريكش اين كارو كرد و كانترشو به صفر رسوند ؟
اي بابا
Last edited by شـیـفــو; 21-10-2010 at 11:19.
سلام ودرود
من hp c5283 دارم و کارتریج سیاهشو شارژکردم یه مشکلی هست اینه که میخوام بفهمم چقدر از شارژباقی مونده اما علامت تعجب رو کارتریج سیاه نشون میده .........؟چه جوری میشه فهمید........
دوست عزيز سلام
1640 من هم با اتصال 1 و 4 ريست نميشه ميشه شما دقيق تر توضيح بدي منم بتونم ريستش كنم
ممنون ميشم اكه سريعتر جواب بدي
سلام . برای شارژ پرینتر 1915 سامسونگ باید چیکار بکنم
پرینتر Samsung ML 1660 رو میشه با این روش ریست کرد؟
این پرینتر خوبه واسه کار خونگی میخام یکی از این مدل بخرم چون ارزونه
لطفا راهنمایی کنید
![]()
فقط بهت بگم که تا ورژن .1.01.00 میتونی فریمور فیکس شده پیدا کنی البته یه ورژن 82.00.78 هم هست که فایل فیکس واسش هست و البته مثل من بدشانس باشی و فریمور دستگاه ورژن 1.2.00.30 باشه که بهت بگم یه 2 هفته ای هست که دنبال فریمورش می گردم و پیدا نمیکنم ورژن هایی که ذکر کردم رو پیدا کردم و لی کانتر رو صفر نمی کنه،اگه خواستی لینکشو و نحوه اجراشو واست میفرستم
سلام دوستانه محترم من چند وقتی هستش که یک پرینتر اپسون خریدم...
رنگ مشکی تموم شد بعد از گذشت 5 ماه من تونستم یه کاتریج مشکی بخرم البته اورجینال...
حالا که نصب کردمش نشون میده رنگ کاملا پر هستش ولی هنگام پرینت هیچ عملی نداره البته فقط این رنگ.وبرگه کاملا سفید هستش بعد از پرینت من حتا 4 بار با استون آب داغ از طریق سرنگ هدشو شستشو حتا دادم ولی حتا یک نقطه هم نمیکشه...من الان شاکیم از اپسون...
میشه کمکی هم به ما بکنید...دمتون گرم...
هیچ جا جواب ما رو نمیدن فکر کردم که شاید یکی اینج دلش برامون بسوزه...
Last edited by rosub; 14-11-2010 at 21:48.
آیا برای سامسونگ 4300 چیپست دایمی وجود داره؟ ممنون از توضیحات خوبتون
میشه بیشتر توضیح بدید؟
من سلف تست پرینت که میگیرم
supplies info report
میده و در مورد خود تونر اطلاعات میده
چه جور میتونم ورژن فیرمور دسگاه رو بفهمم؟
در ضمن من یه فایلهایی با راهنمایی زیر بدست آوردم {آیا به کمک اینها مشکل تونر شارژی 1660 حل میشه؟}
RESET INSTRUCTIONS ML-166x (1660-1665)
MAKE SURE YOUR PRINTER IS INSTALLED AND CONNECTED TO THE EQUIPMENT AND REMOVE OR Cover TONER CHIP with a piece of tape
1) Connect the printer to PC
2) I recommend the "V30" .
3) There are 2 files, ML 1160-usbprn2 30.fls and drag the file ML1660-30.fls AL usbprn2 and let
is downloaded to the printer automatically reset.
the process will only take about 1 minute, but if the LEDs are long parapadeando (2mins)
means that the reset does not work for that machine, disconnect and reconnect power and try to reset the other (v_82).
--------------------------------
Remove the toner that has been previously charged and having some kind of tape to block adesiba Chip contacts.
- Reinstall the toner in the printer.
- Drag the file to write.exe ML1665-30.fls
باسلام از دوستان اگر كسي درمورد شارژ كردن چهاركاره سامسونگ مدل 4828 چيزي ميدونه و يا اينكه اصلا قابل شارژ كردن است راهنمايي كند . متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)