واقعا از شنيدن اين موضوع ناراحت شديم...
خدا بيامورزش..!!
اتفاقا امروز tv persia داشت خلاصه اي از زندگيش رو ميگفت ....واقعا حيف اينجور انسانهايي كه از دنيا ميرن...!
واقعا از شنيدن اين موضوع ناراحت شديم...
خدا بيامورزش..!!
اتفاقا امروز tv persia داشت خلاصه اي از زندگيش رو ميگفت ....واقعا حيف اينجور انسانهايي كه از دنيا ميرن...!
اقا مایکل یه ادم تجمل گرا جا نون پنیر خاویار میخورد، اولا که حرف زدن پشت مرده کار خوبی نیست دوم اینکه مگه حتی 1 دلاز از پولای شما رفته تو جیب مایکل؟خواننده خوبی بود ملت دوست داشتن میرفتن با کمال میل پول میدادن البوماشو میخریدن
اینطور که بوش میاد شما هم قراره با ایشون محشور بشی.خواننده خوبی بود ولی ادم خوبی نبود . اون دنیا تمام گناهاش تبدیل به چوب میشه و میره ...
ایشون حتی اگه اینهمه هم کار بد کرده باشه (که اساسا رد میکنم) حداقل از مرگش یه عده ناراحت شدن .بعضی ها چی؟
شما فعلا برو بازیتو کنروحش شاد یادش گرامی
مراسم ختمش کی هست کی براش روضه میخونه کجا دفنش میکنن ؟
حالا اگرم مسلمون شده لطفا صداشو درنیارید یه عده ادم بی جنبه میان اینجا مسخره بازی در میارنخدا رحمتمش كنه...
آدم خوبي بود...
دوستاني كه مي گن آدم خوبي نبود بدونن كه مايكل چند سال پش مسلمون شد و اسمشو تبديل كرد به ميكاييل و كلا توبه كرد
حالا يه چيز خنده دار...
دوست من ديروز 350 پوند داد بليط صف اول كنسرتشو گرفته بود...امروز بهش تا جون داشتيم خنديديم
دوستان براي شادي روحش يه فاتحه بخونن لطفا
راست میگی واقعا اون چیزایی که مایکل براشون خوند هیچ احدی نیگاهشونم نکرد مثل اهنگ black or white ضد نژاد پرستی یا earth songخدا رحمتش کنه
واقعاً ناراحت شدم !
بیچاره همش از صلح و دوستی و طبیعت و اینجور چیزا خوند ! باز این همه پش بندش چرت و پرت گفتند !
خیلی ناراحت کننده بود
دوستانی هم که از نظر جنبه بصورت مادرزادی کمبود دارند اینجا چرت و پرت نگن ((لطفاً))
شاید بگین تعصب نگه داشتن یه کار خنده داره ! ولی برای من که از بچگیم آهنگاش رو گوش می دادم تا الان ، مرگش ناراحت
یه پیشنهاد برای دوستانی که با مایکل مشکل دارن :
بیایم یه تاپیک بزنیم به نام کل کل .24 ساعته فقط کل کل کنیم باهم .ولی اینجا جای چرت و پرت گفتن و باز کردن عقده ها نیست لطف کنید رعایت کنید.
ولی دروغ نگم اینقدر از شنیدن مرگش دپرس شدم عین داداشم دوسش داشتم
Last edited by BLACK-BLACK; 26-06-2009 at 21:50.
با وجود اینکه من حتی یک آهنگ از ایشون رو نشنیدم، ولی به همه طرفداراش تسلیت میگم...
مسلمون شدنش صحت نداره.
بیوگرافی کامل مایکل (تا سال 2002)...به زبون فارسی...(دقت کنید هر دوره خودش شانل چندین صفحه هست)
من که سرم گیج رفت از بس جایزه گرفت و کار پرفروش بیرون داد...750 میلیون کپی قانونی از کاراش فروخته شده!غیرقانونی رو هم اضافه کنین میشه میلیاردی!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همه ی دوستدارانش تسلیت میگم ؛ کارش درست بود !
البته من نمیدونک چرا باورم نمیشه مایکل جکسون مرد . . .
اون رقص پارو چجو میزد !!؟
خداییش خیلی ناراحت شدم از این خبر....
خیلی کارش درست بود
روحش شاد
دوستان هر کی تصویری داره ازش ممنون میشم بذاره....
همین تکنیکهایی که میگید...
بعضی ها بیشتر از 600 پوند دادند که فقط تو کنسرت باشند اون وقت دوست شما 350 تا داده تا ردیف اولی باشه ؟؟؟
واقعا من هنوز در شوك هستم
خيلي ناراحت شدم
واقعا نه تنها پادشاه پاپ بلكه پادشاه موسيقي بود
خيلي زود مرد كاش اين مشكلات براش پيش نميومد
كاش آدما انقدر در حقش كم لطفي نمي كردن
كلا وقتي يك نفر با سرعت زيادي به شهرت مي رسه بقيه سعي مي كنن خرابش كنن
مايكل هم در طي چند سال شهرتي پيدا كرد كه در تاريخ بي نظير بود و بعيد مي دونم بعد از مايكل هم كسي به شهرت اون برسه
براي همين بدخواهان شروع كردن به داستان درست كردن براي مايكل
شما اگر مايكل رو بشناسيد و آهنگ هاشو گوش بديد و تحقيق كنيد كه توي آهنگاش چي مي گه دقدقه هاش چي بوده و اصلا چه جور آدمي بوده انقدر در حقش كم لطفي نمي كني
يعني چي توبه كرده؟؟؟ مگه چي كار كرده كه توبه كنه؟؟؟ مايكل تو زندگيش كارايي كرده كه هزار تا مسلمون تو زندگيشون انجام نمي دن
اميدوارم روحش شاد باشه
از دت اين آدما راحت شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)