میخوام برم تو آفتافه
نقش ایران فقط به سحر جعفر جوزانی میآد اما اکبر عبدی واقعا فوق العاده بازی میکنه
میخوام برم تو آفتافه
نقش ایران فقط به سحر جعفر جوزانی میآد اما اکبر عبدی واقعا فوق العاده بازی میکنه
رضا قلی خان...
صحنه جالبی بود از یک حقیقت،... ولی به اون شدتی که شما میگید نبود...
بزرگسالی لیلی رو نشون نداده...(فک کنم)
نقش بزرگسالیه نادر (همونی که به داداشش میگفت کله گنده) = کامبیز دیرباز
نقش بزرگسالی بیژن = پارسا پیروزفر
یاعلی![]()
"در چشم باد" متعلق به کسانی است که به ایران عشق میورزند
بازیگر نقش میرزا حسن ایرانی در مجموعه تلویزیونی "در چشم باد" روایت جذاب از تاریخ معاصر را امتیاز مجموعه و آن را متعلق به کسانی دانست که به ایران زمین و تاریخ پرفراز و نشیبش عشق میورزند. سعید نیکپور درباره پذیرش نقش میرزا حسن ایرانی در مجموعه "در چشم باد" به خبرنگار مهر گفت: زندگی این شخصیت فراز و نشیب زیادی داشت و باید از دوره جوانی تا میانسالی و مرگ میرزا حسن ایرانی را بازی میکردم، مسلماً این مسئله برای هر بازیگری جذابیت دارد و دلنشین است. از سوی دیگر دوره سقوط قاجاریه تا سلسله پهلوی مملو از حوادث دراماتیک است و من هم علاقهای خاص به تاریخ معاصر دارم.
وی در ادامه افزود: میرزا حسن ایرانی فردی روشنفکر است که نمونه آن در تاریخ زیاد است. گرچه این شخصت در تاریخ به نام نیست، اما از سال 1300 تا 1357 افراد روشنفکری مثل او برای حکومت مردمی و برپایی عدالت زحمت زیاد کشیدند. در واقع ویژگیهای شخصیتی میرزا حسن ایرانی من را برای بازی در این پروژه ترغیب کرد.
این بازیگر درباره اینکه آیا توقفهای مکرر این پروژه شما را از نقش دور نمیکرد، توضیح داد: به هر حال "در چشم باد" جزو پروژههای سنگین تلویزیون بود و همیشه تولید پروژههای حرفهای با مشکلاتی همراه است. وقتی بازی در این مجموعه به من پیشنهاد شد، میدانستم با مشکلاتی همراه است.
نیکپور خاطرنشان ساخت: گرچه چهار سال در این پروژه حضور داشتم و در طول کار چند بار کار گروه متوقف شد، اما تاثیری در بازی من نداشت، چون در مواقع توقف به دفتر میرفتم و قسمتهایی که به صورت موقت تدوین میشد را میدیدم تا از حال و هوای کار فاصله نگیرم.
وی در ادامه افزود: البته بهتر بود که تولید این پروژه شش سال طول نکشد. وقتی تولید اثری شش سال طول میکشد که سالهای متمادی روی آنتن باشد، نه اینکه برای 40 قسمت شش سال زمان صرف شود. شش سال حتی برای یک مجموعه فاخر هم زمان زیادی است.
این بازیگر درباره اینکه تغییرعوامل از جمله طراح گریم و فیلمبردار تاثیری بر بازی شما نگذاشت، گفت: مسلماً وقتی عوامل بعد از مدتی از گروه جدا میشدند، متاثر میشدم. به خصوص وقتی که خانم نویدی طراح گریم از پروژه رفتند. در مجموع سعی کردم با فضا خودم را هماهنگ کنم. البته با ملحق شدن افراد جدید به گروه هم دوستانی پیدا میکردیم.
نیکپور درباره همکاری با جوزانی در مجموعه "در چشم باد" گفت: قبل از بازی در این مجموعه جوزانی را نمیشناختم. روزهای اول وقتی با افرادی کار کنید که تاکنون در کنارشان نبودید با دشواریهایی رو به رو است. علاوه بر آن در ابتدای کار باید شش ماه با گروه در ماسوله زندگی میکردیم، اما در مجموع آشنایی با یک گروه حرفهای تجربه خوبی بود. در حال حاضر جوزانی یکی از بهترین دوستان من است و برایش احترام زیادی قائل هستم.
وی اشاره کرد: جوزانی با تعصب و وسواس خاصی سکانسهای مجموعه "در چشم باد" را کارگردانی میکرد و تماشاگر واقعی تلویزیون هم متوجه این مسئله میشود. البته تماشاگران واقعی از دید من کسی است که دلی آثار را نگاه کند. به نظرم این تماشاگران توانستند با مجموعه "در چشم باد" ارتباط خوبی برقرار کنند. فردی که هر وقت بیکار میشود و تلویزیون را روشن میکند و برنامههایش را میبیند مخاطب واقعی نیست.
این بازیگر یادآور شد: در طول چهار سال بازیام در "در چشم باد" مرتب با جوزانی برای صحنههای مختلف تبادل نظر میکردیم و این مشورت فقط شامل شخصیت میرزا حسن ایرانی نمیشد، بلکه درباره شخصیتهای دیگر هم صحبت میکردیم. گرچه چهار سال به خاطر بازی در مجموعه "در چشم باد" در پروژه دیگری حضور نداشتم، اما پشیمان نیستم و تجربه ارزشمندی برایم بود و چیزی از دست ندادهام.
نیکپور در پایان افزود: در مجموع سعی کردم تمام تمرکزم را برای بازی در این پروژه بگذارم. مجموعه "در چشم باد" برای همه کسانی ساخته شده که به ایران عشق میورزند.
مجموعه تلویزیونی "در چشم باد" روزهای جمعه از شبکه یک روی آنتن میرود. این مجموعه قصه زندگی خانوادهای است که رویدادها و لحظات تلخ و شیرین زندگیشان از دوره قیام میرزا کوچک خان جنگلی تا فتح خرمشهر به تصویر کشیده میشود. قصه از زمانی آغاز میشود که میرزا کوچک خان در گیلان اعلام جمهوری میکند.
در این مجموعه پارسا پیروزفر، اکبر عبدی، کامبیز دیرباز، رضا شفیعی جم، محمدرضا هدایتی، سام درخشانی، سحر جعفری جوزانی، لاله اسکندری، جهانگیر الماسی، محمود پاکنیت، ماهچهره خلیلی، هادی کاظمی، شهرام قائدی، فرحناز منافی ظاهر و سعید راد بازی کردند.
کسی میدونه بزرگی لیلی رو نشون میده یا نه؟؟؟
این تکیه که اکبر عبدی میرقصید رو کسی نداره؟
من بیشتر با اون صحنه ای که پسر زیر باران توی شهر قدم میزد ، حال کردمتو بعضی جاها هم مثله اون ماجرای رقص و مشروب هم که کف کرده بودم! گفتم بعیده از ایران !!
![]()
من تو روزنامه خوندم نقش بزرگسالی لیلی رو یه هنرپیشه تاجیک بازی میکنه که البته نمیدونم از کجای داستان قراره دوباره این کاراکتر وارد ماجراها بشه
خیلی حیف شد؛ من نتونستم صحنه رقص ایرانو ببینم
؛ حالا چه سبکی میرقصید؟
بهتر بود اسمشو به جای ایران میذاشتن خارج![]()
نه بابا نمیرقصید که! رفت برقصه با علا حضرت بعدشم بره....حالا چه سبکی میرقصید؟
ببینید اول داستان از اینجا شروع شد که بیژن داره به یه جا میره و میگه مواظبش باشید اگه یادتون باشه احتمالا لیلی به داستان اضافه میشه و با بیژن ازدواج میکنه
اما حیف ایران که با بیژن ازدواج نکرد این جور زنها لیاقت میخواد که بیژن نداشت
مرگ بر اندیشه ضد فمنیستی که فقط مردها باید زنها رو انتخاب کنند.
پايان تدوين 34 قسمت از سريال «در چشم باد»
جعفري جوزاني: قسمتها را هفتگي به پخش ميرسانيم
تدوين 34 قسمت از مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» به پايان رسيد و اين قسمتها در مرحله ميكس صدا قرار دارند.
مسعود جعفري جوزاني ـ كارگردان اين سريال كه اين روزها پس از بازگشت از سفر آمريكا و به پايان رساندن صحنههاي مربوط به اين كشور، مشغول تدوين سريال «در چشم باد» است ـ، در گفتوگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا شركت و خبر بالا را اعلام كرد.
او در عين حال به بيان اين مطلب پرداخت كه اين 34 قسمت به تلويزيون تحويل داده نشده است و در حقيقت آنها به صورت هفتگي هر قسمت از سريال «در چشم باد» را به پخش ميرسانند.
به گزارش ايسنا، پخش سريال «در چشم باد» از اواسط تير ماه امسال آغاز شد و اين سريال هم اينك روزهاي جمعه ساعت 22 از شبكه اول پخش ميشود. «در چشم باد» توسط عباس اكبري و مسعود جعفري جوزاني در گروه حماسه و دفاع شبكه اول تهيه شده و تاكنون 15 قسمت از اين سريال به روي آنتن رفته است.
اين سريال به کارگرداني مسعود جعفري جوزاني و با بازي پارسا پيروز فر، کامبيز ديرباز و محمود پاک نيت، قصه زندگي خانوادهاي است که رويدادها و لحظات تلخ و شيرين زندگيشان از دوره قيام ميرزاکوچک خانجنگلي تا فتح خرمشهر در آن به تصوير کشيده ميشود. قصه از زماني آغاز ميشود که ميرزا کوچکخان جنگلي، در گيلان اعلام جمهوري ميکند و با اين اقدام دوران پر حادثه تاريخ معاصر ايران آغاز ميشود. پدر خانواده معروف به «ايراني» از ياران ميرزا کوچک خان جنگلي است و پس از کشته شدن ميرزا، ايراني همراه خانوادهاش به تهران کوچ ميکند و با داير کردن يک چاپخانه فعاليتهاي سياسياش را پي ميگيرد.
================================================== ==================
جوزانی بعد از حاتمی بهترین مجموعهساز تاریخ معاصر است
طراح صحنه و لباس مجموعه تلویزیونی "در چشم باد" تجربه جوزانی در کارگردانی این پروژه را همتراز با کارگردانی زنده یاد علی حاتمی دانست. مجید میرفخرایی درباره طراحی صحنه و لباس مجموعه "در چشم باد" به خبرنگار مهر گفت: من به طراحی کارهای تاریخ معاصر علاقمندم. مجموعه "در چشم باد" هم قرار بود چند دوره مختلف از زمان معاصر همچون سال 1300، دوره میرزا کوچک خان، سال 1320 جنگ جهانی دوم و دفاع مقدس را به تصویر بکشد. بنابراین برای من هم فرصت خوبی بود که خود را محک بزنم، چرا که کلکسیونی از زمانهای مختلف را باید طراحی میکردم.
وی در ادامه افزود: از سوی دیگر فیلمنامه برایم جذابیت زیادی داشت و بعد از آنکه کارگردانی این پروژه هم به او سپرده شد ترغیب شدم طراحی این مجموعه را بپذیرم. گرچه زمان فیلمبرداری طولانی شد، اما هرگز خسته نشدم و کار برایم لذتبخش بود.
طراح صحنه و لباس "در چشم باد" اشاره کرد: من با زندهیاد علی حاتمی کار کرده بودم. حاتمی در کارش خیلی دقیق بود و با وسواس زیادی کار را انجام میداد. جوزانی هم مثل او با دقت کار میکند و به راحتی از ضبط یک پلان نمیگذرد و فضاسازیها برایش اهمیت دارد.
میرفخرایی یادآور شد: به نظرم جوزانی با ساخت مجموعه "در چشم باد" نشان داد که بعد از حاتمی بهترین مجموعهساز تاریخ معاصر است. البته تاکنون کارهای زیادی درباره تاریخ معاصر ساخته شده، اما به دلیل نبود شناخت کافی آثار خیلی موفق مثل "هزاردستان" نداشتهایم.
وی درباره اینکه آیا توقفهای مکرر "در چشم باد" شما را از فضای کار دور نکرد، توضیح داد: گرچه فیلمبرداری متوقف میشد، اما ساخت دکورها ادامه داشت. از سوی دیگر ارتباط من در طول کار با مسعود جوزانی تنگاتنگ بوده و هرگز قطع نشد تا حس و حال کار از بین برود.
طراح صحنه و لباس مجموعه "در چشم باد" درباره دشواری تولیدات تاریخ معاصر گفت: به هر حال تولید کارهای معاصر نسبت به کارهایی درباره تاریخ گذشته مشکلتر است، چون در آلبوم عکسهای خانوادگی درباره فضای آن زمان مواردی را میتوان مشاهده کرد. بنابراین نمیتوانید چیزی را پنهان کنید. من در مجموعه "در چشم باد" سعی کردم به مستندات تا جایی که میتوانم وفادار باشم.
میرفخرایی درباره اینکه خودش به عنوان مخاطب مجموعه "در چشم باد" را چه طور ارزیابی میکند، توضیح داد: من برای ادامه کار همراه گروه در آمریکا بودم و تازه به ایران برگشتهام. فقط یک قسمت از این مجموعه را موفق شدم ببینم. من تا به حال کارهای تاریخ معاصر زیاد کار کردم، اما "در چشم باد" برایم تجربه دیگری بود و خیلی لذت بردم.
وی درباره طراحی بخشهایی از این مجموعه که در آمریکا انجام شده، توضیح داد: بخشی از اتفاقات زندگی بیژن در یکی از دانشکدههای لسآنجلس میگذشت، به همین دلیل برای ادامه کار راهی آنجا شدیم و در یکی از استودیوهای هالیوود ماکت هواپیما را بازسازی کردیم. در آنجا با یک گروه آمریکایی کار میکردم. سرعت بالا بود و کار با افراد حرفهای برایم واقعاً تجربه جدیدی بود.
این طراح صحنه و لباس در پایان افزود: ما باید صنعت سینما را جدی بگیریم، همان طور که در هالیوود جدی گرفته میشود و تنها یک دوربین دست نگیریم و ضبط کنیم، بلکه تلاش کنیم تا حرفهای کار کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)