حتی اگه 999 هم بشم به روش سجاد فولادی کل پی سی رو شیرینی میدم![]()
حتی اگه 999 هم بشم به روش سجاد فولادی کل پی سی رو شیرینی میدم![]()
مال من چند میشه ؟
بابا چرا كسي جواب منو نميده؟ منم تاپارسال رياضي بودم شيطون گولم زد! چن ميشمممممممممم ادب80 عرب 90 دين 70 زبان 76 رياضي80 زيست 75 فيزيك 72 شيمي 70 داروي تهران ميقبولم؟
به نظر من ارهبابا چرا كسي جواب منو نميده؟ منم تاپارسال رياضي بودم شيطون گولم زد! چن ميشمممممممممم ادب80 عرب 90 دين 70 زبان 76 رياضي80 زيست 75 فيزيك 72 شيمي 70 داروي تهران ميقبولم؟
ببخشید دوستان یکی هم جواب ما رو بده
ادبیات 40
عربی 45
دینی 50
زبان 67
ریاضی 48
فیزیک 70
شیمی 61
یه سوالی که خیلی ذهنم رو مشغول کرده اینه که برای مهندسیIT کدوم دانشگاهها در اولویتند? من چند دانشگاهِ top کهIT دارند رو اینجا قید میکنم و امید وارم دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند منو کمک کنند.
شریف، تهران، امیر کبیر ،بین المللی قزوین،صنعتی اصفهان ،صنعتی شاهرود،سمنان،اصفهان،مازند ران-بابلسر،صنعتی شیراز
اگه کسی یه ----- شکن خوب می شناسه معرفی کنه من خودم هر چی اینو: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان می کنم باز نمیشه درسته دیگه؟
زمین چند زدی؟بابا چرا كسي جواب منو نميده؟ منم تاپارسال رياضي بودم شيطون گولم زد! چن ميشمممممممممم ادب80 عرب 90 دين 70 زبان 76 رياضي80 زيست 75 فيزيك 72 شيمي 70 داروي تهران ميقبولم؟
زیستت واسه داروسازی دانشگاه تهران پایینه!!!!!! البته به درصد زیست همه بستگی داره....ولی اگه زمینتو 20 درصد به بالا زده باشی شهید بهشتی قبولی!!!!
زير 500 كشورينوشته شده توسط roham_06 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رتبه دوستم چند میشه؟
adab95
arab90
dini75
zaban100!
riazi100
fizik30
shimi90
زیر 1000 میشه یا اگه نمیشه چند میشه![]()
نحوه محاسبه سوابق تحصیلی در کنکور
اولا باید بگم که هیچ وقت سازمان سنجش نمیاد نمره ای که از بیست گرفته شده رو به در صد تبدیل کنه. چون اصلا ربطی به هم ندارند و نمره ای که با در صد تعیین میشه باید تستی باشه و نمره منفی داشته باشه. ولی امتحان نهایی چون تشریحیه چنین کاری هم ممکن نیست به خاطر همین نمره هایی رو که ما از امتحان نهایی گرفتیم به تراز تبدیل میکنه(مثلا نمره عربی هجده و نیم ترازش میشه 10500 از 12000)(برای مثال گفتما) بعد درصدی رو هم که تو کنکور کسب میکنیم رو به تراز تبدیل میکنه (مثلا 75 درصد ترازش میشه 9000 از 12000) بعد برای تعیین تراز کل تو درس مثلا عربی 15 درصد تراز نهایی تاثیر داره و 85 در صد تراز کنکور که با این تراز کل که تو همه درس ها حساب میشه تراز کل رو هم برای داوطلب محاسبه میکنن و این تراز کل میشه مبنای رتبه بندی ما....
ببخشید اگه زیاد شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)