منم نگفتم بدتره امکاناتش کمتر شده ولی از نظرزیبایی-راحتی استفاده-صدا خوبه.
مال من مشکی قرمز هستش شارژری هم که داخل بسته هست آمپرپایینه دیر شارژمیکنه ولی بهتره چون باطری بهترشارژمیگیره![]()
مال من مشکی قرمز هستش شارژری هم که داخل بسته هست آمپرپایینه دیر شارژمیکنه ولی بهتره چون باطری بهترشارژمیگیره![]()
خب عکساش رو میتونی آپ کنی ...؟
تاچش چطوره ؟
من هم این گوشی گرفتم.چند سوال داشتم از دوستانی که از این گوشی استفاده میکنند.
اول اینکه گوشی زنگ که میخوره باید حتما قفل کنارش رو باز کرد بعد جواب داد در تنظیمات هم این مشکل رو نتونستم حل کنم آیا راه حلی وجود دارد؟
من گوشی که زیاد اتفاده میکنم ازش نهایتاً یک روز و نیم شارژ میمونه آیا این طبیعیه؟
و اینکه آیا update های 5800 رو میشه رو این گوشی استفاده کرد؟نظرتون چیه؟
نه عزیز من مگه میشه ...؟و اینکه آیا update های 5800 رو میشه رو این گوشی استفاده کرد؟نظرتون چیه؟
اول اینکه گوشی زنگ که میخوره باید حتما قفل کنارش رو باز کرد بعد جواب داد در تنظیمات هم این مشکل رو نتونستم حل کنم آیا راه حلی وجود دارد؟
من گوشی که زیاد اتفاده میکنم ازش نهایتاً یک روز و نیم شارژ میمونه آیا این طبیعیه؟
سلام دوست من
به تالارهای ما خوش اومدیامیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
عزیز دل، به احتمال 99.9% مشکل رو می تونی در بخش تنظیمات امنیتی یا همون Security Settings در بخش سیم و امنیت Security & SIM حل کنی. اما اگر حل نشد که یعنی این یکی از باگ های نرم افزاری این گوشی هست ( بعید می دونم!حل می شه ).
برای مساله شارژ هم خوب گوشی شما صفره. شما می باس برای بار نخست حداقل یه 6 ساعت به شارژ می زدی. البته این برای احتیاط هست؛ اگر هم نزدی مهم نیست. باطری های جدید به گونه ای طراحی شده که به تدریج و با شارژ و دی شارژ پیاپی، سلول هاش آب بندی می شن و عمر کاریش بالا می رهبرای نمونه گوشی خودم !
دو هفته پیش N82 خریدم؛ عمر باطریش با شارژ کامل به 5 ساعت هم نرسید... اما الآن پس از 2 هفته گوشیم تا یه روز کامل رو شارژ نگه می داره...
البته یه چیز دیگه هم هست ها... به کارایی گوشی هم بستگی داره. اگر ازش مدام کار بکشی، خوب زودتر شارژ تموم می کنه. بلوتوث را اگر کار نداری خاموش نگه دار، WLAN ( اگه داره ! ) در حالت جستجوی خودکار رها نکن. اگه کاری نداری باهاش خاموشش کن، برنامه ای رو باز رها نکن، دوربین رو روشن نگذار، و...
شما تنها کاری که باس بکنی اینه که گوشی متصل به شارژر رها نکنی؛ به محض این که شارژ به پایان رسید، از شارژر باس جداش کنی و ترجیحا هم شارژر رو از پریز در بیاری بهتره...
از بچه هایی که خریدن بگن صداش چطوره؟ اسپیکر پایینش کجاس دقیقا؟
تاچش خیلی خوبه اندازش چون کوچکتر شده کارکردن با یک دست راحتتره عکسم میزارم گوشی خیلی کلاسیک شده لازم نیست گوشی حتما از قفل باز بشه تا جواب دادمال من وقتی زنگ میخوره خودش بازه میشه من فقط جواب میدم
نه متاسفانه در security setting نیست.امیدوارم با آمدن آپدیتش حل شه
خیلی در مورد این گوشی بد میگفتند ولی من که ازش خیلی راضیم هم تاچش عالیه هم صداش خوبه.
راستی گوشی من از روز اول منو فارسی داشت و ساخت مجارستان هم روش زده بود.گوشی های مجار معمولا فارسی ندارند من اشتباه نمیکنم یا ماله دوستان هم همینطور بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)