من یکشو هم آف زدم هم آنلاین و آنلاینش قابل قیاس با آف نیست ولی دلیل نمیشه حال نده. اتفاقا پیشنهاد میکنم علاوه بر این قبلیو هم اگر نگرفتید بگیرید بازی کنید. بشخصه کشتن زامبی های این بازی رو به رزیدنت اویل ترجیح میدم: دی
من یکشو هم آف زدم هم آنلاین و آنلاینش قابل قیاس با آف نیست ولی دلیل نمیشه حال نده. اتفاقا پیشنهاد میکنم علاوه بر این قبلیو هم اگر نگرفتید بگیرید بازی کنید. بشخصه کشتن زامبی های این بازی رو به رزیدنت اویل ترجیح میدم: دی
البته من یه مشکل با قسمت اولش داشتم که چار این زامبی ها آدم رو گاز نمی گیرن و مشت و لگد میزنن؟!؟من یکشو هم آف زدم هم آنلاین و آنلاینش قابل قیاس با آف نیست ولی دلیل نمیشه حال نده. اتفاقا پیشنهاد میکنم علاوه بر این قبلیو هم اگر نگرفتید بگیرید بازی کنید. بشخصه کشتن زامبی های این بازی رو به رزیدنت اویل ترجیح میدم: دی
ولی شوتر بازی حرف نداشت همه هد شات می کردم! البته تا آخراش نرفتم چون بازی های دیگه اومد و اینو بیخیال شدم!!
مطمئنا اینم یکی از بهرتین بازی های چند نفره امسال میشه!!
آخ یادش بخیر پارسالو چقدر LIVE می زدیم . . . حیف دیگه نمیشه . . .
با یه adsl که سرعت دانلودش 40 تا 45 باشه میشه انلاین بازی کرد؟
آره میشه!با یه adsl که سرعت دانلودش 40 تا 45 باشه میشه انلاین بازی کرد؟
سلبر جون تقصیر همین شماها هستش که بیش از حد لایو بازی کردین و مایکروسافت هم شاکی شده : دیآخ یادش بخیر پارسالو چقدر LIVE می زدیم . . . حیف دیگه نمیشه . . .
همچنان در کف جواب این سوال موندم که آیا این بازی مثل نسخه ی قبل مراحلش باز هستن یا حالت Campaign داره ؟؟؟؟؟
کسی کرکش رو نداره
پس چجوری بازی میکنید
به احتمال 80 % میشه.
با PC برای انلاین بازی کردن باید اکانت پولی داشت؟
راستی کرکش طوری هست که بشه انلاین بازی کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)