یعنی پلاسما از ال سی دی حساستره ....و باید تو حمل ونقلشون دقت کرد یا نه این مدل پلاسما حساسه یا در کل فرقی با هم ندارن
یعنی پلاسما از ال سی دی حساستره ....و باید تو حمل ونقلشون دقت کرد یا نه این مدل پلاسما حساسه یا در کل فرقی با هم ندارن
آقا من دو روز پیش میخواستم برم این تلویزیونو ببینم نتونستم تا همین امروز ساعت 8 دیدمش
دوستم که باهام بود میگفت تصویرش خیلی طبیعیه ولی از طبیعی قشنگ تره فکر کنم بنده خدا قاطی کرده بود ما داشتیم روش تبلیغ فیلیپس میدیدیم تصویرش خیلی شفاف بود یه شفافیت خیلی دل نشین که که به قول بچه ها مثل lcd جیغ نیست که دل آدمو بزنه منم از وقتی تو این انجمن با دوستان آشنا شدم میخواستم این تلویزیون رو بخرم فکر نمیکردم به این خوبی باشه ولی الان فهمیدم که صبرم بی خودی نبوده با اجازتون منم فردا میرم بخرمش و از همه دوستای خوب واسه راهنماییاشون تشکر![]()
مبارکتون باشه چند خریدین؟
این چیزایی که از کیفیتش تعریف میکنن واقعیت داره؟
سلام دوستان
بابا ما اینهمه صبر کردیم برای این مدل G10 حداقل وقتی که اومد یه تاپیکی چیزی میزدین ما هم خبر دار می شدیم. امروز به طور اتفاقی داشتم از شریعتی رد می شدم که با کمال تعجب دیدم نمایندگی پاناسونیک سری G رو آورده و جالب اینکه داشت شبکه خبر هم روش نشون میداد. طرف می گفت ما تنها کسی هستیم که شبکه های ایران رو از روی آنتن داخلی تو نمایندگی نشون میدیم. رفتم از نزدیک دیدم خیلی از کیفیت تصویری که از شبکه های خودمون نشون میداد خوشم نیومد( البته فکر کنم از LCD بهتر بود. دوستان واردتر بروند از نزدیک شبکه های ایران تو G10 ببینند. نمیاندگی پاناسونیک تو شریعتی گذاشته. ) البته فکر کنم مشکل از آنتنش هم بود چون از ماهواره نمی گرفت و کمی برفک داشت.
نکته دیگه اینکه ما این همه صبر کردیم گفتیم قیمتش از ۱.۵۰۰ کمتره دیدیم نه بابا دارند با قیمت ۱.۸۰۰ میفروشند! حالا به نظرتون چی کار کنم؟ الان بانه G10 رو با چه قیمتی میده؟
تو بانه حداقل باید 400 تومن از تهران ارزونتر باشه که اگه اینجوری باشه میشه 1400 با این تعریفا که شماها کردین واسش مفته.
نباید انتظار داشته باشی تصویر آنالوگ آنتن رو ال سی دی یا پلاسما به خوبی crt یا همون تلویزیون معمولی ببینی. باید شما تا حد امکان از ----- و تصاویر دیجیتال استفاده کنید . کیفیت مسخره تلویزیون ایران هم چیزی نگم بهتره والااصولا hdtv ها برای تصاویر با کیفیت امروزی و نمایش آنها در بهترین حالت ممکن طراحی میشند و تمرکزاصلی انها در نمایش و پردازش این گونه تصاویر هست و در تصاویر sd یا همون تصاویر معمولی زیاد خوب عمل نمی کنند
با توجه به خرید و ارزیابی قیمت ها از بانه داشتم . قیمت این مدل رو در بدترین شرایط بین 1.200 1.300 می دونم.
اختلافات قیمت بانه با تهران در بدترین حالت از 300 هزار تومان شروع میشه تا بالای 1 میلیون بسته به مدل برند و اینچ .
بیشترین اختلاف قیمت رو برند سامسونگ هست به دلیل فروش زیاد در بانه و کل کشور .حتی تا 1.500 هم میرسه.
Last edited by Ami R 940; 18-08-2009 at 22:23.
دوست عزیز سعی کن این تلویزیون رو با قیمت 1.750 1760 بخری . معمولا بیشتریا 1800 میدند چند تایی فروشگاه بودن این قیمتا می دادن .سعی کن همه فروشگاه ها سر بزنی و بی خودی 50 هزار تومان پول به این مال مردم خورا ندی .
ارزش این تلویزیون به قیمت ایران نهتا 1.200 باید باشه. متاسفانه با هزینه های سنگین گمرکی و کشیدن درصد های دو رقمی شرکتای گارانتی و... رو هر تلویزیون بین 400-500 تا بالا 2 تومن می خورند بسته به اینچ و مدل.![]()
آقا نمایندگی پاناسونیک تو جمهوری یا شریعتی کجاست که این G10 ببینیم یعنی پوزه LED سامسونگ و سونی
رو هم میزنه ؟
بری جمهوری از هر 4 فروشگاه حداقل یک فروشگاه این مدل رو دارند.
آدرس یکی از فروشگاهات پاناسونیک
جمهوری-نرسیده به خیابان رازی
فعلا در حال حاظر بهترین tv هست که در ایران پیدا میشه
ممنون دوست عزير.
tv ١٧٦٠ با حمل و نصب و ميز شد ٢٣٣٠
واقعا همونطور كه تو پستهاي قبلي هم صحبت كرديم بينظيره.
ديروز يه ساعتي وقت گذاشتم و با مد PC ور رفتم خيلي بيشتر از انتظار كيفيت تصوير تحويل ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)