تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 91 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

داره خودمونی میشه samkaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون

آره آقا ديروز فروشنده با سلام و صلوات آورد نصبش كرد !

يك حساسيتي داشت مثل اينكه يه ليوان لبريز آب رو مي‌خواست جابجا كنه !

خيلي برام جالب بود حساسيتش
    مي‌گفت اولين نصبه و شركت رو حملش خيلي حساسه. دفترچه رو كه ورق زدم ديدم همچين بيراه هم نمي‌گه !

برا همين دوستايي كه دنبال خريد از بانه هستن به اين قضيه خيلي توجه كنن طفلي حساسه

امير جان در مورد صدا هم فكر مي‌كنم انتظارات رو براورده كنه.

با مودهاي موسيقي كه داره و تنظيمات بم و زيرش فكر مي‌كنم بتوني صداي قابل قبولي در حد يه پنل ازش بگيري.

در كل پنل ارزنده‌اي هست و فكر مي‌كنم ارزش بيشتر از پولي كه مي‌ديم داره.
    یعنی پلاسما از ال سی دی حساستره ....و باید تو حمل ونقلشون دقت کرد یا نه این مدل پلاسما حساسه یا در کل فرقی با هم ندارن

2. این کاربر از samkaveh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا من دو روز پیش میخواستم برم این تلویزیونو ببینم نتونستم تا همین امروز ساعت 8 دیدمش
    دوستم که باهام بود میگفت تصویرش خیلی طبیعیه ولی از طبیعی قشنگ تره فکر کنم بنده خدا قاطی کرده بود ما داشتیم روش تبلیغ فیلیپس میدیدیم تصویرش خیلی شفاف بود یه شفافیت خیلی دل نشین که که به قول بچه ها مثل lcd جیغ نیست که دل آدمو بزنه منم از وقتی تو این انجمن با دوستان آشنا شدم میخواستم این تلویزیون رو بخرم فکر نمیکردم به این خوبی باشه ولی الان فهمیدم که صبرم بی خودی نبوده با اجازتون منم فردا میرم بخرمش و از همه دوستای خوب واسه راهنماییاشون تشکر

4. این کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون

آره آقا ديروز فروشنده با سلام و صلوات آورد نصبش كرد !

يك حساسيتي داشت مثل اينكه يه ليوان لبريز آب رو مي‌خواست جابجا كنه !

خيلي برام جالب بود حساسيتش
    مي‌گفت اولين نصبه و شركت رو حملش خيلي حساسه. دفترچه رو كه ورق زدم ديدم همچين بيراه هم نمي‌گه !

برا همين دوستايي كه دنبال خريد از بانه هستن به اين قضيه خيلي توجه كنن طفلي حساسه

امير جان در مورد صدا هم فكر مي‌كنم انتظارات رو براورده كنه.

با مودهاي موسيقي كه داره و تنظيمات بم و زيرش فكر مي‌كنم بتوني صداي قابل قبولي در حد يه پنل ازش بگيري.

در كل پنل ارزنده‌اي هست و فكر مي‌كنم ارزش بيشتر از پولي كه مي‌ديم داره.
    مبارکتون باشه چند خریدین؟
    این چیزایی که از کیفیتش تعریف میکنن واقعیت داره؟

6. این کاربر از nathan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بابا ما اینهمه صبر کردیم برای این مدل G10 حداقل وقتی که اومد یه تاپیکی چیزی میزدین ما هم خبر دار می شدیم. امروز به طور اتفاقی داشتم از شریعتی رد می شدم که با کمال تعجب دیدم نمایندگی پاناسونیک سری G رو آورده و جالب اینکه داشت شبکه خبر هم روش نشون میداد. طرف می گفت ما تنها کسی هستیم که شبکه های ایران رو از روی آنتن داخلی تو نمایندگی نشون میدیم. رفتم از نزدیک دیدم خیلی از کیفیت تصویری که از شبکه های خودمون نشون میداد خوشم نیومد( البته فکر کنم از LCD بهتر بود. دوستان واردتر بروند از نزدیک شبکه های ایران تو G10 ببینند. نمیاندگی پاناسونیک تو شریعتی گذاشته. ) البته فکر کنم مشکل از آنتنش هم بود چون از ماهواره نمی گرفت و کمی برفک داشت.
    نکته دیگه اینکه ما این همه صبر کردیم گفتیم قیمتش از ۱.۵۰۰ کمتره دیدیم نه بابا دارند با قیمت ۱.۸۰۰ میفروشند! حالا به نظرتون چی کار کنم؟ الان بانه G10 رو با چه قیمتی میده؟

8. این کاربر از amsjavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تو بانه حداقل باید 400 تومن از تهران ارزونتر باشه که اگه اینجوری باشه میشه 1400 با این تعریفا که شماها کردین واسش مفته.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    بابا ما اینهمه صبر کردیم برای این مدل G10 حداقل وقتی که اومد یه تاپیکی چیزی میزدین ما هم خبر دار می شدیم. امروز به طور اتفاقی داشتم از شریعتی رد می شدم که با کمال تعجب دیدم نمایندگی پاناسونیک سری G رو آورده و جالب اینکه داشت شبکه خبر هم روش نشون میداد. طرف می گفت ما تنها کسی هستیم که شبکه های ایران رو از روی آنتن داخلی تو نمایندگی نشون میدیم. رفتم از نزدیک دیدم خیلی از کیفیت تصویری که از شبکه های خودمون نشون میداد خوشم نیومد( البته فکر کنم از LCD بهتر بود. دوستان واردتر بروند از نزدیک شبکه های ایران تو G10 ببینند. نمیاندگی پاناسونیک تو شریعتی گذاشته. ) البته فکر کنم مشکل از آنتنش هم بود چون از ماهواره نمی گرفت و کمی برفک داشت.
    نکته دیگه اینکه ما این همه صبر کردیم گفتیم قیمتش از ۱.۵۰۰ کمتره دیدیم نه بابا دارند با قیمت ۱.۸۰۰ میفروشند! حالا به نظرتون چی کار کنم؟ الان بانه G10 رو با چه قیمتی میده؟
    نباید انتظار داشته باشی تصویر آنالوگ آنتن رو ال سی دی یا پلاسما به خوبی crt یا همون تلویزیون معمولی ببینی. باید شما تا حد امکان از ----- و تصاویر دیجیتال استفاده کنید . کیفیت مسخره تلویزیون ایران هم چیزی نگم بهتره والا اصولا hdtv ها برای تصاویر با کیفیت امروزی و نمایش آنها در بهترین حالت ممکن طراحی میشند و تمرکزاصلی انها در نمایش و پردازش این گونه تصاویر هست و در تصاویر sd یا همون تصاویر معمولی زیاد خوب عمل نمی کنند

با توجه به خرید و ارزیابی قیمت ها از بانه داشتم . قیمت این مدل رو در بدترین شرایط بین 1.200 1.300 می دونم.

اختلافات قیمت بانه با تهران در بدترین حالت از 300 هزار تومان شروع میشه تا بالای 1 میلیون بسته به مدل برند و اینچ .

بیشترین اختلاف قیمت رو برند سامسونگ هست به دلیل فروش زیاد در بانه و کل کشور .حتی تا 1.500 هم میرسه.
    Last edited by Ami R 940; 18-08-2009 at 22:23.

11. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

آقا من دو روز پیش میخواستم برم این تلویزیونو ببینم نتونستم تا همین امروز ساعت 8 دیدمش
    دوستم که باهام بود میگفت تصویرش خیلی طبیعیه ولی از طبیعی قشنگ تره فکر کنم بنده خدا قاطی کرده بود ما داشتیم روش تبلیغ فیلیپس میدیدیم تصویرش خیلی شفاف بود یه شفافیت خیلی دل نشین که که به قول بچه ها مثل lcd جیغ نیست که دل آدمو بزنه منم از وقتی تو این انجمن با دوستان آشنا شدم میخواستم این تلویزیون رو بخرم فکر نمیکردم به این خوبی باشه ولی الان فهمیدم که صبرم بی خودی نبوده با اجازتون منم فردا میرم بخرمش و از همه دوستای خوب واسه راهنماییاشون تشکر
    دوست عزیز سعی کن این تلویزیون رو با قیمت 1.750 1760 بخری . معمولا بیشتریا 1800 میدند چند تایی فروشگاه بودن این قیمتا می دادن .سعی کن همه فروشگاه ها سر بزنی و بی خودی 50 هزار تومان پول به این مال مردم خورا ندی .

ارزش این تلویزیون به قیمت ایران نهتا 1.200 باید باشه. متاسفانه با هزینه های سنگین گمرکی و کشیدن درصد های دو رقمی شرکتای گارانتی و... رو هر تلویزیون بین 400-500 تا بالا 2 تومن می خورند بسته به اینچ و مدل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا نمایندگی پاناسونیک تو جمهوری یا شریعتی کجاست که این G10 ببینیم یعنی پوزه LED سامسونگ و سونی
    رو هم میزنه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

آقا نمایندگی پاناسونیک تو جمهوری یا شریعتی کجاست که این G10 ببینیم یعنی پوزه LED سامسونگ و سونی
    رو هم میزنه ؟
    بری جمهوری از هر 4 فروشگاه حداقل یک فروشگاه این مدل رو دارند.

آدرس یکی از فروشگاهات پاناسونیک

جمهوری-نرسیده به خیابان رازی

فعلا در حال حاظر بهترین tv هست که در ایران پیدا میشه

داره خودمونی میشه real man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبارکتون باشه چند خریدین؟
    این چیزایی که از کیفیتش تعریف میکنن واقعیت داره؟
    ممنون دوست عزير.

tv ١٧٦٠ با حمل و نصب و ميز شد ٢٣٣٠

واقعا همونطور كه تو پست‌هاي قبلي هم صحبت كرديم بي‌نظيره.

ديروز يه ساعتي وقت گذاشتم و با مد PC ور رفتم خيلي بيشتر از انتظار كيفيت تصوير تحويل مي‌ده

16. این کاربر از real man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •