تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 14 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 139

نام تاپيک: راهنمایی در خرید کارت شبکه وایرلس

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من یه مودم wifi دارم و میخوام اینترنتمو به صورت wifi رو pc داشته داشته باشم ولی متاسفانه pc من همچین قابلیتی نداره،حالا یه USB WiFi میخوام.
    بهترین مارک و مدل بازار چی هس؟
    دوس دارم بهترین مارکو مدلو بگیرم،حالا قیمتشم بالا بود مشکلی نداره
    قیمت تقریبی هم لطف کنین بگین
    ممنون
    TPLINK مدل های خوبی داره و قیمتشم مناسبه حدودا 25 الی 35 باید باشه

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

TPLINK مدل های خوبی داره و قیمتشم مناسبه حدودا 25 الی 35 باید باشه
    دوست عزیز سایتی هس که من مدلای مختلفشو ببینم؟
    نمایندگیش کجاس؟
    این یعنی از دی لینک هم بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من می خوام کامپیوتر توی خونم رو با کامپیوتری در یک ساختمان که در شعاع حدود 2-3 کیلومتری قرار داره بصورت وایرلس وصل کنم. ترجیحاً می خوام کارت شبکه ی یو اس بی استفاده کنم ( منظورم اونایی هست که اندازه ی فلش مموری هستند) . می خوام که حتی تصویر با کیفیت بالا رو بدون مشکل انتقال بدم.
    حالا می خواستم بدونم چه تجهیزاتی - چه مدلی - از چه برندی - و چه قیمتی(طبیعتاً هرچی پایینتر بهتر) نیاز دارم.
    آیا روی بام ساختمونها آنتن باید کار بزارم. اگر آره آیا این آنتن بصورت وایرلس به اون قطعه ی یو اس بی وصل میشه ؟
    البته میدونم که کارت شبکه باید Dual band N رو ساپورت کنه.
    لطفاً راهنمایی کنید.
    با سپاس.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام
    من می خوام کامپیوتر توی خونم رو با کامپیوتری در یک ساختمان که در شعاع حدود 2-3 کیلومتری قرار داره بصورت وایرلس وصل کنم. ترجیحاً می خوام کارت شبکه ی یو اس بی استفاده کنم ( منظورم اونایی هست که اندازه ی فلش مموری هستند) . می خوام که حتی تصویر با کیفیت بالا رو بدون مشکل انتقال بدم.
    حالا می خواستم بدونم چه تجهیزاتی - چه مدلی - از چه برندی - و چه قیمتی(طبیعتاً هرچی پایینتر بهتر) نیاز دارم.
    آیا روی بام ساختمونها آنتن باید کار بزارم. اگر آره آیا این آنتن بصورت وایرلس به اون قطعه ی یو اس بی وصل میشه ؟
    البته میدونم که کارت شبکه باید Dual band N رو ساپورت کنه.
    لطفاً راهنمایی کنید.
    با سپاس.
    عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
    ولی اگه اشتباه نکنم شما باید CPE بگیرید.در هر حال بیشتر باز کنید ممنون میشم.ضمنا سرعت بالا رو در مسافت های بالا خیلی هزینه بر میشه انتقال داد.

---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

دوست عزیز سایتی هس که من مدلای مختلفشو ببینم؟
    نمایندگیش کجاس؟
    این یعنی از دی لینک هم بهتره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2 تاشون خوب هستن.مدل بگید راهنماییتون کنم از نظر ظاهری (!) کدوم بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟
    ولی اگه اشتباه نکنم شما باید CPE بگیرید.در هر حال بیشتر باز کنید ممنون میشم.ضمنا سرعت بالا رو در مسافت های بالا خیلی هزینه بر میشه انتقال داد.

من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
    دوست عزیز اینطوری بگم، فرض کن شما می خوای دوتا کامپیوتر رو که با هم 2-3 کیلومتر فاصله دارن رو با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنی و بتونی همه چی رو بین این دو کامپیوتر انتقال بدی. از چی استفاده می کنی؟ یا به عبارتی به چه چیزهایی برای این کار نیاز داری؟
    ارتباط وایرلس که چیز پیچیده ای نیست. نیاز به دوتا کارت شبکه وایرلس هست که روی دوتا سیستم نصب بشن وهمدیگرو پیدا کنن. این وسط برد مصافت مسئله است که فکر می کنم نیاز به آنتن و کارت شبکه های قویتر هست.
    اگر اشتباه می کنم لطفاً راهنمایی کنین.
    با تشکر از شما دوست گرامی.

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------

[QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟

من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. وایرلس که مال کسی نیست مال خداست. تو هواست همه هم ازش می تونن استفاده کنن. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
    دوست عزیز اینطوری بگم، فرض کن شما می خوای دوتا کامپیوتر رو که با هم 2-3 کیلومتر فاصله دارن رو با کارت شبکه وایرلس به هم وصل کنی و بتونی همه چی رو بین این دو کامپیوتر انتقال بدی. از چی استفاده می کنی؟ یا به عبارتی به چه چیزهایی برای این کار نیاز داری؟
    ارتباط وایرلس که چیز پیچیده ای نیست. نیاز به دوتا کارت شبکه وایرلس هست که روی دوتا سیستم نصب بشن وهمدیگرو پیدا کنن. این وسط برد مصافت مسئله است که فکر می کنم نیاز به آنتن و کارت شبکه های قویتر هست.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

[QUOTE=nemo598;6794860][QUOTE=ArashMiniStar;6794692]عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟

من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------

عزیز لطفا بیشتر باز کنید.شما جایی که هستید وایرلس کلا هست؟؟ میتونید تست کنید چقدر آنتن میده یا چند درصد؟؟

من نمی دونم منظورتون از اینکه می گین کلا وایرلس هست چیه. مگه می شه جایی وایرلس نباشه. وایرلس که مال کسی نیست مال خداست. تو هواست همه هم ازش می تونن استفاده کنن. من که نمی خوام از کسی سرویسی مثل وایمکس بگیرم که حالا جایی که من هستم این سرویس باشه یا نباشه. در ضمن چیزی هنوز نیست من می خوام تازه این کار رو انجام بدم.
    حالا درست شد. اول عرض کنم که 2 3 کیلومتر کم نیست و انتظاری شبکه چند صد مگابایتی رو نداشته باشید
    ثانیا برای همچین مسافتی نیاز به CPE و آنتن با Gain بالا دارید که بصورت Point to point با اون ارتباط بر قرار کنه.
    اولین سوالم این هست که میتونید بین جای خودتون (مثلا پشت بوم) تا اون یکی ساختمون (اگه اشتباه نکنم)
    دید مستقیم یعنی بدون مانع داشته باشید؟؟ چون برای همچین مسافنی این موضوع حیاتیه.
    تا چقدر میتونید هزینه کنید؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[QUOTE=ArashMiniStar;6794920][QUOTE=nemo598;6794860]

حالا درست شد. اول عرض کنم که 2 3 کیلومتر کم نیست و انتظاری شبکه چند صد مگابایتی رو نداشته باشید
    ثانیا برای همچین مسافتی نیاز به CPE و آنتن با Gain بالا دارید که بصورت Point to point با اون ارتباط بر قرار کنه.
    اولین سوالم این هست که میتونید بین جای خودتون (مثلا پشت بوم) تا اون یکی ساختمون (اگه اشتباه نکنم)
    دید مستقیم یعنی بدون مانع داشته باشید؟؟ چون برای همچین مسافنی این موضوع حیاتیه.
    تا چقدر میتونید هزینه کنید؟؟

این دو ساختمون هردو 1 طبقه هستند. قطعا نسبت به هم دید ندارند. هزینه رو هم شما حد اقل رو بفرمایید (حدوداً)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فاصله رو هم حالا شما 1-2 کیلومتر در نظر بگیر. من کمی دست بالا گرفتم که مطمئن باشه.

---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------

راستی منظورتون از CPE همون مودم وایمکس هست دیگه ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فاصله رو هم حالا شما 1-2 کیلومتر در نظر بگیر. من کمی دست بالا گرفتم که مطمئن باشه.

---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:51 AM ----------

راستی منظورتون از CPE همون مودم وایمکس هست دیگه ؟؟
    یعنی یک چیزی مثل این :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

is a key feature used in building a long-distance خوب این مصافت بلند چقدر هست و قیمت هم لطفاً بگو و اینکه دیگه چی می خواد و کلاً چند در میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •