پس بنابر این اسپیکر آماده برای کامپیوتر بهتره!!!! و به این سادگی ها نمیشه یک اسپیکر قوی ساخت؟
پس بنابر این اسپیکر آماده برای کامپیوتر بهتره!!!! و به این سادگی ها نمیشه یک اسپیکر قوی ساخت؟
درسته ! تنظيمات و ... هم بهصورت خارجي داره و هم ميشه با نرم افزارها تنظيم كرد. ميتونيد چند كاناله استريو ( 5.1 كاناله يا ... ) بگيريد.
اما اگه فقط بلندگو رو بخوام بگم : مثلا براي اتاق بلندگويي به قطر 30 سانت خيلي زياده !!!
به نقشه ي مدار آمپلي شامل TDA8947J با خروجي استريو2* Satelite2.5 + Woofer6.5 و توان خروجي 48W rms نياز دارم.
مدارهاي تغذيه و اكوي ديجيتال و تن كنترل و ميكسر رو دارم.
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
یک اسپیکر کامپیوتر دارم که فاصله ی اسپیکر با کیس 18 متر است!!! (سیم بین کیس و اسپیکر 18 متر)
سیم رو خودم اضافه کردم اما اصلا صدا افتضاح میشه!!! BASS قاطی می کنه و خیلی هم خر خر می کنه!
اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار میشه کرد؟!
با تشکر!!!
دو پست بالا رو بی خیل!
دوستان عزیز هم اکنون سه تا باند 300 وات دارم 4 اهم!!! اگه میشه یک آموزش کوچیک در رابطه با ساختن یک آمپلی فایر بدید که من بتونم ردیفش کنم!
می خوام قدرتش خیلی بالا نباشه که باندهارو جر بده قدرت در حد کافی (تا حد توان باند) با کیفیت مناسب!چقدر باید خرج کنم تا بدونه نویز باشه!!!
با سلام.
رفیق هم اکنون من میخوام این آمپلی رو درست کنم گشتم توی نت بهتر از این پیدا نکردم!
آی سی این مدل هم پیدا میشه!
خلاصه اگه میشه و زحمتی نیست این آمپلی رو آنالیز کنید و ب من بگید که در کل چه قطعاتی باید بگیرم!
از اونجایی که میرم توی فروشگاه الکترونیک و به صاحب مغازه سلام میدم رو بگید تا تهش که چیا باید بگیرم!
با تشکر!
منبع تغذیه این رو هم بگید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس تغییر سایز داده شده است. روی این جایگاه کلیک کنید برای دیدن عکس کامل. تصویر اصلی دارای اندازه 914x518 یا سنگینی میباشد 79کیلو بایت.
![]()
یک آمپلی آماده استریو STK هم خریدم! اما اون اول کار حواسم نبود که از سیم شیلد استفاده کنم و مدار داغ کرد و یکی از خازن ها سوخت! که بعدا از سیم شیلد استفاده کردم و متوجه شدم که از سیم شیلد استفاده نکردن است!
حالا می خواستم بدونم که میشه جای این خازن که 35 ولت 3300 میکرو است از خازن 35 ولت 470 میکرو استفاده کنم؟!
مشکلی پیش نمیاد؟!
1)بهتر است به سیم استاندارد اسپیکر سیمی اضافه نشود مثلا اگر به یک اسپیکر که چهار اهم امپدانس دارد یک سیم 10 متری که چهار اهم مقاومت دارد وصل کنیم توان ورودی به اسپیکر یک چهارم می شود مخصوصا اگر بلندگو امپدانس پایین باشد این تاثیر بیشتر می شود.
2)به نظرم اگر سیمی غیر از سیم های کواکسیال در طول های زیاد استفاده شود داخل سیم نویز می افتد مخصوصا نویز برق شهر که قوی است ومخصوصا روی ساب وفر چون فرکانس های پایین را(50 هرتز)پخش می کند. در سیم های کوکسیال به دلیل اینکه سیم ها روی هم پوشانیده شده اند و سیم خاصیت خازنی دارد (طبق تعریف میلفورد خازن جسمی است که اگر یک میدان الکتریکی خازجی روی صفحه ی اول القا شود همان مقدار میدان نیز روی صفحه دوم القا می شود) خاصیت نویز پذیری کمتری دارند.
البته نمی دانم این راه حل ها مشکل شما را حل می کند یا نه.
همچنین نویز های زیاد ممکن است از زیادی بیش از حد صدا ایجاد شود چون خروجی صدای کامپیوتر خیلی بیشتر از ولتاژ ورودی اسپیکر هاست و باید MASTER VOLUME و WAVE در VOLUME وسط قرار گیرند تا ولتاژ خروجی پیک حدود 500 میلی ولت شود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)