تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 40 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 392

نام تاپيک: E3 2009

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کوجیما جرات داره فردا شب پاش تو کنفرانس سونی بزاره ؟ مطمعنن پدرش رو در میارن یا به شدت هووو میشه
    اینطوری هم من آخر دموی MGS دیدم بازی Only On X360 هستش
    اما مطمعن باشید فردا شب سونی حرفهای زیادی برای گفتن داره

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کنفرانس خبری ea قرار بود یک ساعت دیگه باشه برنامه تغییر کرده ؟
    این بازی که در حال نمایشه اسمش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saladii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

کنفرانس خبری ea قرار بود یک ساعت دیگه باشه برنامه تغییر کرده ؟
    این بازی که در حال نمایشه اسمش چیه ؟
    ساعت 1.30 شروع می شه.
    Last edited by saladii; 01-06-2009 at 23:50. دليل: اشتباه جواب دادم :دی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش منظور دوستمون کنفرانس EA GAMES هستش
    1:30 کنفرانس شروع میشه

5. 2 کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس این که میگفتین قراره برای pc بیاد چی بود؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه saladii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

پس این که میگفتین قراره برای pc بیاد چی بود؟!
    کسی واسه pc حرفی نزد بهزاد جان.فقط یکی گفت امیدواره واسه Pc بیاد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه هایی که کنفرانس رو ندیدن الان ببینن خیلی روون هم هست گیر هم نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه هایی که کنفرانس رو ندیدن الان ببینن خیلی روون هم هست گیر هم نداره
    کد:
    الان وسط کنفرانس ماکروسافت هست، یه 1:20 دیگه کنفرانس EA رو پخش میکنه میتونید ببنید. 10 دقیقه دیگه هم کنفرانس EA رو میشه تو Gamespot به صورت زنده دید:
    کد:
    Last edited by milky way; 02-06-2009 at 00:18.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

فقط به قول دوستان تنها راه زنده موندن SONY اینه که قیمت کنسول هارو شدیدا بیاره پایین !

از MW2 که بگذریم چون یه بازیه Multi هستش اما GamePlay عالی بود ! یه شروع خیلی خیلی عالی برای کنفرانس ! بازی در یک محیط برفی بودش ! باد شدیدی در حال وزیدن بود بعد در حال مبارزه با افراد بود و بعد از کشتن چند نفر سوار جت اسکی شد اگه اسمشو درست گفته باشم ! هیجان بازی بسیار بالا بود ! با یه بازیه فوق العاده طرفیم ! بعد نوبت به Final Fantasy رسید من خودم اصلا با JRPG حال نمیکنم ولی این یکی فوق العادس ! یک Gameplay کوتاه ازین بازی پخش شد ! و بعد پروژه ی Clif و Epic ! بازیی به نام Shadow Complex بود یه بازیه 2 بعدی اما با گرافیک خیلی خیلی خوب که برای XBL در نظر گرفته شده بود ! بعد هم نوبت یه بازی جالبه دیگه با نام Joy Ride بود که شما در اون میتونید با Avatar هایی که ساختین به مسابقه ی اتومبیل سواری

بپردازین ! خیلی خیلی جالب بود ! تقریبا یه جورایی مثل Mario kart بود ! بعد هم یه سوپرایز بزرگ حداقل برای من ! L4D 2 ! یه Trailer کوتاه ازین بازی پخش شد برای معرفیش ! آخرش هم زد 17 November ! به نظر بازی خیلی خیلی بهتر از نسخه قبل باید بشه ! و نوبت میرسه به بازیی که خیلی ها منتظر اون هستن ! یک بازیه کم نظیر ولی پرطرفدار ! بازیی که من خودم وقتی Gameplay رو دیدم دهنم باز مونده بود ! البته من از شروع کنفرانس تا آخرش دهنم باز مونده بود ! خب دیگه اسمشو بگم ! Splinter Cell ! یه نمایش فوق العاده ازین بازی ! یه GamePlay بی نظیر ! واقعا من فکر نمیکردم اینقدر این بازی قشنگ و جذاب باشه ! در یک ساختمان با دشمنان درگیر میشه ! و با حرکات بسیار سریع و حرفه ای تمام اونارو از پا در میاره ! بعد نوبت به جنگ رو در رو میرسه !

ShotGun رو در میاره ! از سوراخ در اون سمت رو نگاه میکنه ! و بعد با یک گلوله در رو خورد میکنه و وارد اتاق میشه ! این Gameplay باور کردنیه ؟! باور کنید که همه ی In-Game بود ! فوق العاده بود ! و میرسیم به بازیی که من یکی رو تا دمه سکته برد ! اگه تونستید بگید چه بازیی ! معلومه که نمیتونید ! بهترین Race در بین تمام Race ها به گفته ی خود سازنده ی بازی ! البته هیچ کس نمیاد بگه ماست من ترشه ! ولی خودتون اگه ببینید متوجه میشین بهترینه ! Forza Moto Sport 3 ! گرافیک بازی بی نظیر بود در بین تمام بازی های Race ! یه تیکه بسیار کوتاه از Gameplay شاید حدود 1 دقیقه کافی بود تا متوجه بشیم این بازی چقدر بی نظیر هستش هز همه نظر ! میدونم هرچی بگم باور نمیکنید پس خودتون ببینید ! بعد هم که نوبت به HALO : ODST رسید ! بالاخره

چشمون به جمال یار روشن شد ! یه Gameplay ازین بازیه پرطرفدار تاریخ صنعت Game ! همه چی عالی بود ! بخوام وصفش کنم دیگه خیلی طول میکشه ! همه عالی بود ! اما به قول خود Bungie این پایان کار نبود ! بعد از کمی سکوت گفت این پایان کار ما نبود ! سپس بازیه HALO Reach رو معرفی کرد برای پاییزه 2010 ! این بازی یه بازیه MultiPlayer خواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر باشیم ! و بعد هم که نوبت بازیه پر سر و صدای Alan Wake بود ! راستشو بگم من یکی انتظار یه همچین Gameplay ی رو نداشتم ! فضایی تاریک در جنگل ! انواع و اقسام صداهای دلهوره آور به گوش میرسه ! موجوداتی شبیه به زامبی به شما نزدیک میشن ! واقعا عالی بود ! گرافیک عالی بود با اینکه کیفیت تصویر خوب نبود اما میشد فهمید گرافیک بازی حرف نداره ! میریم به اولین

پروژه ی عظیم MS که واقعا همه رو به وجد آمرد ! Last.Fm این امکان رو به شما میده تا به صورت Free بتونین از برنامه هایی که روی شبکه ی XBL قرا میگیره استفاده کنید ! فوتبال , موزیک و ....... ! خیلی چیزهای دیگه ! و بعد نوبت به FaceBook & Twitter بود ! دیگه آشنا هستید من توضیح نمیدم ! و حالا نوبت یک سوپرایز عظیم بود ! اما عصبانیت PS3 َّFAN هارو هم به همراه داشت مخصوصا اگه این بازی انحصاری باشه که به احتمال زیاد هست ! ورود کوجیما به سالن و معرفیه بازیش خیلی صحنه ی جالبی بود ! همه جیغ و داد میکردن ! واقعا لذت بخش بود ! MGS RISING ! دیگه احتمالا پایان کار اون سایت معروف کوجیما بود ! البته شاید برای SONY هم برنامه ای داشته باشه اما دیگه دیره ! و نوبت میرسه به پروژه های عظیم MS ! من واقعا از وصف اون ها عاجزم ! نمیدونم

چی بگم ! واقعا یه انقلاب بود که هیچ کس انتظارشو نداشت ! انقلابی که تا مدت ها در مورد اون بحث خواهد شد ! واقعا Nintendo به نظر من از دور خارج شده هستش ! اما SONY هم کار بسیار سختی رو پیشه رو داره ! واقعا نمیدونم چه برنامه ای دارن ! حالا هر چی ! خب بریم سراغ Motion Controller ! چی بگم ؟! باید ببینید !واقعا دارم به خودم فشار میارم این هارو توصیف کنم ! نمیتونم ! بدون استفاده از کنترل هر کاری انجام میداد توی بازی هم اون کارها انجام میشد ! اما ازین پروژه بزرگ تر چیزی نبود جز Project Natal ! پروژه ای جادویی ! واقعا جادویی بود ! با حرکات دست یک نقاشی کشید به وسیله ی پاشیدنه رنگ ! یه ساحل بو اگه درست یادم باشه و یک درخت ! بعد به کمک یه خانومه دیگه با همه یک فیل رو درست کردن که روی پرده نمایش داده شد ! بعد ازون فیل

عکس گرفته شد بعد رفت در کنار اون درخت و اون ساحل قرار گرفت به صورت رنگ شده ! واقعا من هرچی بگم متوجه نخواهید شد ! یا مثلا حرف زدن با کاراکتر داخل بازی ! کاراکتری که همه چی رو تشخیص میداد ! به سوال ها جواب میداد ! واقعا جادویی بود ! یا وقتی دستشو برد نزدیک TV بعد با تکون دادن دستش آب هم در بازی تکون میخورد ! انگار که واقعا دستش در حال برخورد با آب هستش !

امشب یک شب رویایی و بی نظیر برای MicroSoft و تمامیه XBOX360 FAN ها بود ! یک نمایش بی نظیر که هیچ کس انتظارشو نداشت ! الان واقعا نمیدونم SONY و NINTENDO میخوان چی کار کنن برای اینکه شکست نخورن ! MS تا قبل کنفرانس هیچ صحبتی نکرد ! کی فکر همچین نمایشی رو میکرد ! امشب همه دیدن که MS به یک قدرت عظیم تبدیل شده ! و دیگه مطمئنا نسل بعد بسیار بسیار جذاب تر ازین نسل خواهد شد ! واقعا به تمام X360 FAN ها تبریک میگم این شب بزرگ و به یاد ماندنی رو ! به امید پیروزی های بیشتر و بیشتر در صنعت بازی !

موفق و پیروز باشید !

ببخشید که اینقدر بد شده بود ! دیگه اصلا خودم نبودم نتونستم بهتر ازین بنویسم !
    Last edited by resident_evil; 02-06-2009 at 00:59.

11. 19 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من سعی کردن کنفرانس EA رو Live از تو Gamespot ببنیم داشت یه دموی Dante نشون میداد ولی متاسفانه اینترنته کم میاره و تصویر از صدا عقب میمونه :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •