با عرض معذرت
با عرض معذرت
البته من باز هم فكر ميكنم كه كيفيت تاثير داره . آخه همه چيز كه حجم هارد و ميزان رم و سرعت سي پي يو نيست .
كيفيت و كنترل كيفيت جنس در كارخانه مهم است .
بذاريد با دو واسطه مطلبي را نقل كنم . شايد جالب باشه .
يكي از مهندسين شركت . . . براي ديدن چند تا كارخانه لپ تاپ به چين سفر ميكنه . وارد يكي از شركتهاي معتبر . . . ميشه . ميگفت از سردر اين شركت تا آخرش پر از تجهيزات امنيتي و حفاظتي و كلا زيبا و مدرن بود . لپ تاپها را كاملا تست ميكردند و تا چند ساعت روشن ميذاشتند . لابراتوار مجهزي داشت و . . .
ولي در همان سفر وارد يك شركت سازنده نوت بوك . . . شد و آنوقت تفاوت را ملاحظه كرد . دقيقا 180 درجه بالعكس . فقط چند نفر جمع شده بودند و خط توليد درست كرده بودند و گاها برخي از قطعات را دستي جا ميزدند . قيافه ها ، خود شركت و از همه مهم تر سمبل كردن كار باعث شد كه اين شركت سازنده لپ تاپ ارزان را پسند نكنند و روي شركت قبلي گارانتي بدهند .
خوب نظر شما چيه ؟
البته يك نفر هم ميگفت به خاطر نيروي كار ارزان است ولي اين دو شركت در يك كشور قرار داشتند و اين مساله صدق نميكند .
بعید میدونم شرکت دوم در مثال شما تولید برند معروفی رو داشته باشه ،احتمالا ازین برند در پیتیا !! میداده بیرون مثل گوشیای چینی که حتی نمیشه از رو خود گوشی اسم برندو خوند !!
ایسر و دیگه این دورو زمونه کسی نیست که نشناسه ،جدای از لپ تاپاش پاکت پی سی های فوقوالعاده ایم میزنه،محصولای دیگشم که دیگه جا افتاده
اینجا هم بحث در مورد ACER 5738 هست پس اگه قراره از معایب و مزایاش بچه ها خبر دار بشن بهتره که واضح اسم برندو بیارین تا روش تحقیق بشه،مثال بالای شما دودلی ایجاد میکنه ،50% احتمال میره نقطه چینای شما برند ایسر باشه چون بحث اینجا رو این برند هستش
سلام و تشكر
در مورد برند اين بنده خدا دو سه تا كارخانه مشابه آن كارخانه در پيت را گفت كه اميدوارم درباره ACER دروغ گفته باشد .
البته آن دو تاي ديگه رو واقعا اسمشون را نشنيده بودم . ضمن اينكه شبهه اينكه طرف كاسب هست را از ذهنتان خارج كنيد .
بابت پستي كه گفتم دو سه تا دارم معذرت ميخوام و عفو بفرماييد.
ضمنا هنوز تكليف LED در اين مدل براي من روشن نشدهاست .
ضمن اينكه ميخوام بدونم در مدل g اين لپ تاپ چه تفاوتهاي محسوسي وجود دارد ؟
مثلا بلو ري يا گرافيك يا . . .
به صفحه قبل اولین عکسی که حمید خان گذاشتن رجوع کنید ،عکس ازپائین گوشه سمت راست لپ تاپ
خودشونه،یکم دقت بفرمایین LED مشخصه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل G گرافیکش 512 جیفورسه،رمشم بالاتره 4گیگ اونم DDR3 با باس 1066
خوب هاردشم که 320 هست
نه عزیزم بلو ری نداره ، اگه اینم داشت با این قیمتی که داره برندای دیگه باید تخته میکردن !!!![]()
Last edited by aliqq; 21-06-2009 at 11:04.
مال شما از اول حروف فارسی داشت یا بعداً چسبوندین؟
فارسي نيست عربي است
از اول داشت و مال خودش بود
![]()
بايد كلي من دوباره بحث كنم
1-علت پايين بودن اين مدل نوت بوك سياستهاي دولت چين هست
نوت بوكهايي كه توسط شركتهاي خارجي در چين توليد ميشه شامل ماليات و هزينه ترخيص ميشه ولي مدلهايي كه 100 درصد توسط چين ساخته ميشه كه شامل ايسر لنوو و ايسوس هست شامل گرمك و ترخيص نميشه و ماليات افزوده هم نداره
حتي هزينه حمل و نقل تا بندر هم به عهده دولت هست تا صادرات بره بالا
از طرفي مدلهايي مثل دل و سوني كه آمريكا توليد ميشه حق ثبت امريكا دارند و براي هر دونه نوت بوك بايد پولي به حساب خزانه داري امريكا واريز بشه كه مزيد بر علته
2-اگر شما با يك نزم افزار چك كردن نرم افزار نگاه كنين مي بينين كه هارد محصوي شركت سيگيت، رم محصول سامسونگ و يا كينگستون، سي پي مال اينتل، گرافيك مال اينتل، اناوع ابزارهاي جانبي مال شركت ريل تك هست و فقط ال سي دي و بدنه پلاستيكي مال ايسر هست.
ضمنا دقت كنين كه اين محصولات در اروپا هم فروخته ميشه و با تاييد اروپاست
علت لرزش تصوير موقعيكه سي دي داخل درايو هست اينهاست:
-زير نوت بوك صاف نيست
-سي دي كامل داخل درايو فيت نشده و اون صدايي كه تق مي كنه نشنيده ايد كه سي دي جا بيفته تو درايو
-نور صفحه را بيش از حد كم كرده اين. مانيتورهاي ال اي دي در حداق نور كه حدود 20 درصد نور كامل هست دقت ندارن و اعوجاج نشون ميدن
-درايور كارت گرافيك رو بايد به روز كنين
-براي تماشاي فيلم اكشن بايد نوت بوك روي حالت هاي پرفورمنس باشه كه كارت گرافيك تو حالت كار كامل باشه و دل دل نزنه
3-عكسهايي كه من گذاشتم رو ببينين متوجه ميشين كه ال اي دي بك لايت هست
4-ويندوز هم هست فقط مدل ويندوز دار بسته به نسخه ويندوز ويستا كه هام بيسيك تا التيميت هست ممكنه بين 40 تا 180 هزار تومان اختلاف قيمت ايجاد كنه كه ايسر خواسته رعايت حقوق ايرانيهاي ضد كپي رايت را بكنه. البته در اروپا فروش نوت بوك بدون سيستم عامل ممنوعه چون باعث اشاعه نقض كپي رايت ميشه
ضمنا بايد دقت كنين كه الان مايكروسافت فقط ويستا ميده براي نوت بوك و كسي اگه اكس پي بخواهد بايد هم ويستا بخره هم اكس پي پس بهتره كه وظيفه به عهده خود كاربر باشه
هر چي خواست انجام بده
5-بله دو مدل گارانتي دارهيكي واسه داخل ايران كه مال سازگار هست و يكي مال خارج از ايران كه با سريال پشت نوت بوك هست و شامل مسافرين همه جاي دنيا ميشه و محدوديت نداره. فقط تاريخ انقضاي اون يك سال كامل هست.
البته در حين اين مدت تغيير و اپ گريد كردن هم با تخفيف هست البته نه در ايران
ايسر در اين مدا نوت بوك تقليدي از سري وايو داشته كه ر كيبرد و ال سي دي كاملا مشهوده
همچنين سعي كرده كه با سود كمتر ميزان توليد رو بالا ببره كه موفق بوده و در سه ماهه اول 2009 با اختلاف فاحشي مجموع دل و سوني را پشت سر گذاشته
جالبه بيشترين فروش ايسر در اروپا و امريكاي شمالي بوده
اميدوارم توضيحات كافي داده باشم![]()
هر كسي بوده مطمئن باشين خالي بسته مثل ....
ايسر بزرگرترين كارخانه را در الكترونيك چين داره و نوت بوك، قطعات كامپيوتز، تلوزيون، انواع گوشي موبايل، سيستمهاي مخابراتي و حتي نظامي ميسازه وحدود 27000 پرسنل داره كه در سايت رسمي اون مي توين ببينين
بعيده از شما كه راحت اين حرفها را باور مي كنين
اصلا توليد به اين شيوه اي كه ميگين اقتصادي نيست
الان دارم يك موزيك لايت گوش مي دم با اين پستت اعصابم رو قات زدي
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)