تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 22 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 217

نام تاپيک: Overlord II

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

فقط يه سوال
    تواين شهرThe Nordberg Town بعضي دروازه هابسته هستند به همين خاطرنميشه همه اهالي روگيرانداخت.من حداكثر 66 نفرروبه هلاكت رسوندم.واسه اين مورد هم يه كمكي برسون
    اگر دقت کنی در کنار شهر یه اسکله وجود داره که هر وقت آبی هارو بدست آوردی می تونی به اونا دستور بدی که اون تخته چوبو واست حرکت بدند که از راه آبی به اون قسمت شهر که بستس برسی. یه قسمت هک که احتیاج به سبزها داری که سم ها را بزدایند.

داره خودمونی میشه undercover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اگر دقت کنی در کنار شهر یه اسکله وجود داره که هر وقت آبی هارو بدست آوردی می تونی به اونا دستور بدی که اون تخته چوبو واست حرکت بدند که از راه آبی به اون قسمت شهر که بستس برسی. یه قسمت هک که احتیاج به سبزها داری که سم ها را بزدایند.
    خوب دوست عزيز مشكل هم همينجاست من نه آبي هارودارم ونه سبز هارو.وتااينجاي بازي روهم اومدم وهيچ جوري هم نميشه پيداشون كنم.حتي نمي تونم به Everlight هم برم چون بايد دروازه رسيدن به اونجاروبازكنم كه براي اين موضوع هم بازبه سبزها نيازدارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو مرحله ی into depth گیر کردم،من برای شارژ tower heart تونستم دو گوی رو شارژ کنم اما وقتی وارد مرحله ی اعماق شدم با یه ارژدها روبرو شدم که نتونستم شکستش بدم و باختم و از بازی بیرون اومدم حالا دوباره که میرم تو بازی و اتوسیوم رو لود می کنم وارد همون مرحله میشم اما هیچ راهی واسه وارد شدن به جایی که اژدها بوده نیست،روشن تر بگم تو مرحله ی into depth که یه جایی هست که Gnom ها که احتمالا اسمشون رو درسن ننوشتم همون موجودات ریز که باید 1000 تاشون رو بکشیم یه حفره ی بزرگ دارن و یا استفاده از یه مجسمه روی اون ها رو می پوشونیم و یه ماموریت تموم میشه بالاتر از حفره ی اونها یه دو راهی هست که یکش با یه سری سنگ بزرگ پوشونده شده و یک راه هم با دیوار سنگی مسدود شده که جریان اصلی مرحله پشت اون دیواره اما هیچ راهی به اونجا نیست،کسی میتونه بهم بگه چه جوری باید دوباره به اژدها برسم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

خوب دوست عزيز مشكل هم همينجاست من نه آبي هارودارم ونه سبز هارو.وتااينجاي بازي روهم اومدم وهيچ جوري هم نميشه پيداشون كنم.حتي نمي تونم به Everlight هم برم چون بايد دروازه رسيدن به اونجاروبازكنم كه براي اين موضوع هم بازبه سبزها نيازدارم.
    خوب الان آبی هارو نخواهی نداشت چون هنوز نسبتا مونده تا به آبی ها برسی.
    برای سبز ها گفتم قبل از رسیدن به Everlight یه قسمتی هست به نام Everlight Facility که قبلش 15 تا سبزها بهت ملحق میشن و تو کشتن 2 تا پاندای بزرگ کمکت می کنند و بعد تو باید یکی از اونارو Posess کنی و بری داخل مرکز تا بتونی Hiveشونو پیدا کنی.
    سلام دوستان
    من تو مرحله ی into depth گیر کردم،من برای شارژ tower heart تونستم دو گوی رو شارژ کنم اما وقتی وارد مرحله ی اعماق شدم با یه ارژدها روبرو شدم که نتونستم شکستش بدم و باختم و از بازی بیرون اومدم حالا دوباره که میرم تو بازی و اتوسیوم رو لود می کنم وارد همون مرحله میشم اما هیچ راهی واسه وارد شدن به جایی که اژدها بوده نیست،روشن تر بگم تو مرحله ی into depth که یه جایی هست که Gnom ها که احتمالا اسمشون رو درسن ننوشتم همون موجودات ریز که باید 1000 تاشون رو بکشیم یه حفره ی بزرگ دارن و یا استفاده از یه مجسمه روی اون ها رو می پوشونیم و یه ماموریت تموم میشه بالاتر از حفره ی اونها یه دو راهی هست که یکش با یه سری سنگ بزرگ پوشونده شده و یک راه هم با دیوار سنگی مسدود شده که جریان اصلی مرحله پشت اون دیواره اما هیچ راهی به اونجا نیست،کسی میتونه بهم بگه چه جوری باید دوباره به اژدها برسم؟
    زمانی که شما بازیو شروع می کنید از داخل Netherworld شروع می کنید مگه نه؟ وقتی بازی Load شد و شما وارد اون منطقه شدید ( درست قبل از Gnome ها ) دوباره وارد Netherworld Gate شوید اونوقت یک لیست مقصد می آید. شما از داخل لیست Wasteland Santuary Depths یا یه همچین چیزیو انتخاب کنید ولی شماره دروازه را عوض کنید مثلا اگر می بینید نوشته Wasteland Sanctuary Depths Gate 1 شما شماره بالاتر را انتخاب کنید ( من ورژن X360 را بازی کردم برای همین کنترل PC را نمی دانم شما باید روی اسم بروید و برای عوض شدن شماره دروازه چپ یا راست یا A و D را بزنید )

5. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من همون اولای بازی هستم اونجا که از دوطرف اتش هست بعد میگه روی روستایها قفل کن و Minion ها رو بفرست تا روستاییها فرار نکنن! نمیدونم باید چیکار کنم لطفا یکی راهنمایی کنه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوست عزیز جواب سوالت دو سه صفحه اول هستش....

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

.

زمانی که شما بازیو شروع می کنید از داخل Netherworld شروع می کنید مگه نه؟ وقتی بازی Load شد و شما وارد اون منطقه شدید ( درست قبل از Gnome ها ) دوباره وارد Netherworld Gate شوید اونوقت یک لیست مقصد می آید. شما از داخل لیست Wasteland Santuary Depths یا یه همچین چیزیو انتخاب کنید ولی شماره دروازه را عوض کنید مثلا اگر می بینید نوشته Wastelanها y Depths Gate 1 شما شماره بالاتر را انتخاب کنید ( من ورژن X360 را بازی کردم برای همین کنترل PC را نمی دانم شما باید روی اسم بروید و برای عوض شدن شماره دروازه چپ یا راست یا A و D را بزنید )
    سلام به شما دوست عزیز
    بسیار مسخرست اما واقعیت داره که بعده این همه بازی دچار یه باگ مسخره شدم،gate 2 در اون مرحله سیاه شده یعنی در تاریکی مپ قرار داره در صورتی که حفره ی minion در مپ وجود داره بنابراین نمی تونم وارد گیت بشم در صورتی گه اونجا قبلا رفته بودم،حالا موندم چی کار کنم فکر نکنم کد تقلبی واسه روشن شدن مپ وجود داشته باشه تا از دست این باگ خلاص شم،در ضمن من از اتو سیو استفاده می کردم و متاسفانه خودم سیوی ندارم که از مراحل قبل تر شروع کنم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام به شما دوست عزیز
    بسیار مسخرست اما واقعیت داره که بعده این همه بازی دچار یه باگ مسخره شدم،gate 2 در اون مرحله سیاه شده یعنی در تاریکی مپ قرار داره در صورتی که حفره ی minion در مپ وجود داره بنابراین نمی تونم وارد گیت بشم در صورتی گه اونجا قبلا رفته بودم،حالا موندم چی کار کنم فکر نکنم کد تقلبی واسه روشن شدن مپ وجود داشته باشه تا از دست این باگ خلاص شم،در ضمن من از اتو سیو استفاده می کردم و متاسفانه خودم سیوی ندارم که از مراحل قبل تر شروع کنم
    خوب مشکلی نیست وقتی شما بازیو Load می کنی و بازی از توی قلعه خودت شروع میشه وقتی روی تخت می شینی تا ماموریت ادامه بدی به جای اینکه ماموریت شروع کنی تا بصورت اتوماتیک تورو به گیت ببره به جای Quest قسمت Location را انتخاب کن و مثل همون قبل که گفتم انجام بده. من نسخه X360 بازی می کنم اگر باگی یا چیزی باشه مال نسخه کرک شده PC شاید باشه.

10. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز

با این روش تونستم باگ بازی رو رد کنم ادامه بدم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

فکر کنم تنها کسی که این بازی رو انجام می ده منم!!!
    بازم یه مشکل دیگه دوستان تو مرحله ی empire assult منم 2 تا تپه ی اول راحت میگیرم اما واسه نپه ی سوم وقتی وارد قلعه میشم و همه رو میکشم هیچ اتفاقی نمی افته یعنی task بدونه تغییر باقی می مونه و نمی دونم چی کار باید بکنم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •