سلام
اقا پیام و باقی دوستان اگه فایلی که توی پست 23 هستش رو یه بار دیگه اپلود کنید ممنون میشم
ارتباط سریال دو میکرو با 8051
به زبان اسمبلی میباشد .
سلام
اقا پیام و باقی دوستان اگه فایلی که توی پست 23 هستش رو یه بار دیگه اپلود کنید ممنون میشم
ارتباط سریال دو میکرو با 8051
به زبان اسمبلی میباشد .
خیلی دستت درد نکنه. زحمت کشیدی
سلام
لطفا اگه ممکنه کد ساعت دیجیتال بدون آلارم و با زبان c و at89c51 بزارید واسه دانلود
can some one help me plz. need a program about car alarm system
چه جوری می تونم دانلودش کنم؟
میشه بگید چه جوری می تونم دانلودش کنم؟
سلام. من توضیحات یکی از برنامه هارو می خواهم.شما می تونید کمکم کنید. و اینکه اگه میشه اون چند تا برنامه ای که با زبان سی هست رو با اسمبلی هم بذارید.ممنووووووووووووووو ووووووون و خواهشا زود![]()
سلام من کد مربوط به تولید سیگنال صوتی رو میخواستم یا الارم ولی فایلای اپلود شده پاک شده. کسی میتونه درستش کنه؟
سلام
من یه ساعت دیجیتال ساده ، با دو رقم ساعت دو رقم دقیقه و دو رقم ثانیه با 8051 و اسمبلی میخوام که با Proteus شبیه سازی شده باشه...
تو پروژه هایی که گذاشتید با 8051 با کد اسمبلی بود ، شبیه سازی شده با Proteus هم هست؟؟
راستش من بلد نیستم باید به عنوان پروژه تا 2-3 روز دیگه تحویل بدم...
اگه ممکنه کمکم کنید
با تشکر
اينترنت سرچ كن اطلاعات زيادي هست...اگر C و يا بيسيك بلديد اين كار نياز به كمك ديگران نيست...شما يك برنامه مينويسيد ابتدا با تقسيم و تنظيم تايمر ميكرو ، يك كلاك ساعت بوجود مياريد...خوب هر 59 تا بزنه يك دقيقه بندازيد و..همينطور الا اخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر ميخوايد با RTC ها كار كنيد اسمبلي خيلي سخت ميشه برنامش و دليلي هم نداره اينترنت نمونه هاي زيادي هست ازش استفاده ميشه كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)