Ctrl با W چه فرقی می کنه؟
خوب شد گفتی مصطفی جان من امروز میخواستم برم بازی رو بخرم
پس همونجور که حدس زدم بازیه جالبی نیست
بازی واقعا خالی از هیجانه.
نه موزیک درست حسابی و ردیف داره نه گرافیک شاخ.
هیچ جذابیتی نداره
مثل بازی های ماشین قدیمیه
اگه نخریدین پیشنهاد میکنم نخرین. split خیلی بهتره
منم رفتم خریدم . واقعا نا امید کننده بود . چرا صداش بره من یه جوری بود . انگار داشت قطع و وصل می شد . یه جورایی کراش مدرنه . البته هیجانه کراش از این بیشتره .. شایدم بریم جلوتر بهتر بشه . ولی فعلا که هیچی نبود . ولی چون کارای اسپرت و اینجور چیزا داره شاید بهتر بشه .
دوستان ریسینگ باز منتظر need for speed world باشن که تا 10 روز دیگه میاد و یکم خوشحالمون می کنه . که بازم تعقیب و گریز پلیسی رو داره و ... .
راستی چه جلب شد . در عرض یه ماه 3 تا بازی ریسینگ اومد .
--------------------------------------------------------------------
شاید یه کم اغراق شد . چون این بازی رو بعد از split second بازی کردیم یه جورایی خیلی کند پیش میره . مثه اینه که داری grid بازی می کنی با گرافیک پایینتر. بعدا آیتما پیشرفت می کنه و بازی جالبتر میشه . مخصوصا این که این بازی ریسینیگ fun نداره و بیشتر simulation (شبیه سازی ) کار شده ( البته به جز اون تجهیزات وسط بازی
) باعث میشه اول ماجرا زیاد جالب نباشه .
Last edited by black.assassin; 11-06-2010 at 00:01.
سلام
چه جری میشه لن بازی کرد ؟
من تو spilit/second بازی می کنم اما تو این نمیشه و هیچ ارتباطی پیدا نمیکنه.؟
برنامه ای چیزی باید بریزی؟
چی کار کنم؟
بازی خیلی مفته!با هر درجه سختی که Race ها رو میرم با نیم دور اختلاف اول میشم.حتی تو یکی از همین ریس ها یک دور از رقبا جلو افتادم و دوباره رسیدم بهشون
سعی کردن با مجبور کردن Player به انجام کارهای مسخره(مثل 10 بار shock کردن حریفا یا 5 بار نیترو رم کردن)برای باز کردن Boss ها،بازی رو سخت کنن.
سلام
چطور میتونم تنظیمات کیبورد رو کاملا تغییر بدم؟
عجب این تاپیک خلوته!!
خوب بالاخره منم به سلامتی این بازی رو گرفتم گفتم یه نیمچه توضیحاتی درباره بازی داده باشم:
1-اول از همه گیم پلی:
بازی از نظر هیجان خوب بدک نیست یعنی نسبت به بازیهای racing معمولی از هیجان بالایی برخورداره ولی نسبت به بازیهایی نظیر split second سطح هیجانش خیلی کمتره...البته علت اینکه از این بازی زیاد استقبال نشده هم همین نکته است که اولا وقتی بازی مثل split second با اون نوآوری ها و گیم پلی فوق هیجان انگیزش(خود من دو سه بار نزدیک بود با کله برم توی مانیتور)وجود داره دیگه کمتر کسی سراغ این بازی میره ثانیا زمان ارائه این بازیه که حداقل به عقل ناشر این بازی نرسیده که ملت در یک زمام هیچ وقت حال وهوای انجام دو بازی racing رو در یک زمان ندارند وگرنه من یکی شخصا عتقاد دارم که اگه این بازی در بازه زمانی دور از split second ارائه میشد جایگاه خیلی بهتری در بازار پیدا میکرد!!!
2-گرافیک:
خوب گرافیک این بازی در حد بسیار متوسط هست یعنی اصلا نکته_ی قابل توجه و بالایی نداره که بشه توصیفش کرد فقط تنها نکته ای که در موردش می تونم بگم اینه که واقعا افت فریمش(حداقل برای من یکی)بالاست وبا اینکه میشه گفت در مقابل بازیهای کنونی تقریبا دارای سطح B شایدم C باشه ولی از نظر افت فریم میشه بهش رتبه ++Aداد.
3-صدا گذاری:
بازی از نظر صدا گذاری هم تقریبا در یک سطح کاملا متوسط هست یعنی نه میشه گفت که صداگذاری reality داره نه میشه گفت مثل split second نوع صدا گذاری از نوع action-thriller هست,فقط میشه گفت متوسطه همین(مثلا شما فرض کنید یه چیزی توی مایه های NFS undercover حالا یه کم بالاتر...)
4-داستان:
یک کلام:تهی از داستان
در کل فقط میتونم بگم با یک بازی کاملا متوسط (B) مواجه هستید و اگه یک موقع حال و هوای بازی racing با کمی هیجان به سرتون زد میشه توصیه_ش کرد
موفق باشید![]()
راهکاری هست؟!
همه با تنظیمات پیش فرض بازی میکنن؟!!
رفیق چند تا مدل پیش فرض وجود دارد که می تونی یکی از اون مدل ها رو انتخاب کنی !
مثلا خود من با w.s.d.a و ... عادت دارم که مدل دوم پیش فرض بازی است و مدل اول با همون دکمه های جهت انجام می شه !
شاید دلیلی که ما این همه از این بازی بدمون می یاد ( علی رغم نمره های خوب سایت های معتبر و مجلات ! ) اینه که درست همزمان با split پرهیجان عرضه شد ! !!!
اگر مثل من درست روزی که split رو تموم کردید ، رفته باشید blur رو خریده باشید ، مطمئن باشید از زندگی نا امید شده اید !!!!!!!! من وسطای race ها یه چرت می زنم ، نزدیک های آخر دور سوم شروع به گاز دادن می کنم !!! یه دو تا نیترو و مین و ... کافیه تا من قهرمان بشم نه اون بدبخت هایی که دو ساعته دارن جون می کنن !!!
واقعا خسته کننده است !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)