سلام
دوستان من هر وقت از باز یمیام بیرون سیو میپره و باید از اول بازی کنم. نمی دونم مشکل از کجاست ممنون میشم از دوستان اگر اطلاعی دارند بنده رو راهنمایی کنند.
با تشکر...
سلام
دوستان من هر وقت از باز یمیام بیرون سیو میپره و باید از اول بازی کنم. نمی دونم مشکل از کجاست ممنون میشم از دوستان اگر اطلاعی دارند بنده رو راهنمایی کنند.
با تشکر...
دوستان کسی به مشکل من برنخورده؟
نسخه من Boysteam در 5 DVD است.
منم با دی وی دی های boysteam مشکل دارم وقتی نصب میکنم پیغام زیر رو نشون میده
CRC Error : the file D:program file\sega\aliens vs predator\evns\pyramid\M06_pyramid.pc dose'nt match the file in the setup's .cab file. the medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.ولی میتونم ردش کنم اما داخل بازی اصلا نمیتونم بازیکن حرکتش بدم یعنی فقط ماوس کار میکنه و بازیکن اول بازی نه تیری شلیک میکنه نه حرکتی انجام میده
5000 تومان پولم رفت هوا !!!! راستی من تو ویندوز 7 نصب کردم کسی مشکلشو حل کرد به ما هم بگه![]()
Last edited by soheilarfaei; 01-03-2010 at 18:18.
من که boysteam را گرفتم و الان هم مرحله 6 هستم و فعلا هم مشکلی نداشتم .
خب عزیز، لطف کن و Save ات رو بزار تا من هم بتونم بازی رو ادامه بدم.
من بازی رو نصب کردم و اوایل بازی را رد میکنه و وقتی که می خواهد از صفیینه بیرون بیاد و به محض اینکه می خواهد وارد بازی بشه میپره بیرون و بازی بسته میشه روی ویندوز 7
تازه بازی را گرفتم و نسخه 5 dvd
لطفا کمک کنید مشکل کجاست رفته رو مخم بد جور
8800gt
4 gig ram
cpu : q6600
Last edited by happyfeat; 01-03-2010 at 22:35.
ok حتما به محض اینکه وقت کنم این کارو میکنم .
من بازي رو گرفتم بعد از نصب و ريختن كرك اين ارور رو ميده:
This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.
ممنون مي شم اگه كمك كنيد
سلام
من هم با اجرای این بازی مشکل دارم, لطفا دوستان کمک برسانند . ممنون
بعد از یک مرحله که بازی رو انجام می دهم , معمولا همون قسمت آموزشی ! زمانی که درون بازی هستم , درست بعد از مرحله ی آزمایشی ( انسانها , آلین ها , پرداتور ها ) درست جایی که به نظر می رسه بازی می خواهد تمام بشود , یه مرتبه از بازی میاد بیرون !!!
به نظرم موقعی هست که بازی می خواهد یه تیکه انیمیشن نشون بده ...
یه مشکل دیگه هر موقع بازی رو ذخیره می کنم , بعد که دوباره میرم توی بازی باید از اول شروع کنم !اصلا ذخیره نمی کنه
این بازی رو در چهار دی وی دی از شرکت مدرن خریداری کرده ام . کرک هم نداشت ! 6 هزار تومان هم پول گرفت مغازه دار
احتمالا مشکل از سیستم نیست . نمی دونم با این حال مشخصات سیستم :
Windows seven 64 bit
VGA 1 GB 9400
Ram 4 GB
CPU core 2 dual 2.6
ممنون .
دوستان بازی سوم شخص است؟
هرچیزی هست مطمعنا باید پایان های متفاوت داشته باشد و بسیار جذاب باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)