ممنون از شما میرم امتحان میکنم اگه جواب داد به پست اول اضافه میکنم.
ممنون از شما میرم امتحان میکنم اگه جواب داد به پست اول اضافه میکنم.
[quote=O M I D;3913802]لطفا به طرفداران نوکیا بی احترامی نکنید.... همون طور میدوند اقا رضا به قول شما روی این اسباب بازی ها اجراش کرده ولی حالا اون پاکت پی سی 400 مگاهرتزی شما ............
با سلام خدمت دوستان
چند نکته رو یاداوری کنم
اول اینکه من evil 2 و crash و gta 2 و metal twisted و tekken3 و هر بازی که بگید رو روی 5700 با 4gb رم و 32mb حافظه داخلی, n95 8gb تست کردم.روی هیچ کدوم جواب نداد!!جالب اینجاست که 5700 خیلی بهتر جواب میداد از نظر سرعت اجرا!!و حتی من خطاها رو در ابتدا روی 5700 دیدم تا n95!!به این علت که n95 میرفت تو کما!!!!هنگ میکرد.
بعد از این همه صحیح و خطا فهمیدم که scph1001 بایاس مربوط به ps1 میباشد!!!پس فعلا سر کاریم برای ps2!!من بایاس ps2 رو هم دانلود کردم و باز هم بی فایده بود.خطای memorymgr.cpp و fatal error , ...
به نظر من فایلهای برنامه ناقصه!!برنامه tryd که به طور defalt روی styltap هست رو که یک برنامه سادست رو برین فایلهاشو ببینین!!!کلی فایل توشه!!!حالا ما با یک بایاس می خوایم ps1 و خیلی جالبه ps2 رو با پر رویی تمام اجرا کنیم!!نه plugins داره نه sstates ... بی خیال من فقط تو این جریان فهمیدم 5700 رو بایاد طلا گرفت تا یه گوشکوب مثل n95 فنلاندی!!هرکس امکانش واسش هست هر دو رو بیاره تو سرعت نصب برنامه از معمولی تا ngage 2 تا سرعت پردازش مقایسه کنه!!!فقط 5700 xpress music
من موندم كه اين موبايل كه تو اجراي بعضي از بازي هاي Vbag با مشكل صدا مواجه هست و افت فريم پيدا ميكنه , چجوري بازي هاي ps1 كه 16 تا دكمه فقط برا كنترلش ميخواد رو اجرا ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همينجوريش با vbag كه ميخواي بازي كني بعد يه نيم ساعت دستت درد ميگيره تازه اون 10 تا دكمه ميخواد چه برسه به ps1 كه 6 تا بيشتره
Last edited by metaler-soad; 04-07-2009 at 03:49.
بله درسته ولی در همه بازی های ps1 که از تمام دکمه ها که استفاده نمیشه.
پس میشه باهاش بازی کرد![]()
[QUOTE=tarfan1364milad;3927412]من قبلا 5700 داشتم زیاد هنگ میکرد فروختمش n82 گرفتم![]()
Last edited by asklt; 04-07-2009 at 08:54.
اینجا تاپیک مقایسه رام و سی پی یو هستش ؟؟؟
بابا یکی کمک کنه ؟؟؟ تو روخدا یکی این رو را بندازه ... اگه بشه فوق العاده توپ میشه ...
خوب دوستان امروز یک پیام اومد که بیا و کمک کن
حالا بگم اویل 1 رو دیگه پیدا نمیکنم نزنین تو سرم
اما تصمیم گرفتم خودم آپلوذ کنم![]()
یک رو نبودم کل تاپیک اسپم خونه شده!
بازم صبر کنین ببینیم چی میشه!
به هر حال ما منتظریم آق رضا
اگه اجرا شد باید بهت یه مدال بدن!!!!!
چون تو فروم های خارجی هم مسئله زیر خاکی شده!!!! اگه رو همه گوشی ها این اویل 1 اجرا بشه میترکونه!!!!!
[quote=asklt;3929242]
به قول دوست عزيزم اينجا جاي بحث cpuنيست!!اما بايد بگم خيلي خوش شانسي!!!
چون اولين نفري هستي كه ميگه 5700 هنگ مي كنه!!ديگه خيليش واسه خودت!!من 3 ساله دارمش اخ نيميگه با 4 گيگ رم!!تو خيلي خوش شانسي كه تنها 5700 معيوب دنيا نصيبت شده!!
دوستان كسي نتونست كاري كنه؟؟؟
من بررسي كردم توي سيستم عامل palm os خطاي fatal error مربوط به اينه كه فايل مورد نظر در پوشه مورد نظر نيست!!بريد فايل scph1001 رو برداريد ميبينيد بعد از اجرا همون پيغام خطا رو ميده!!!
يعني بود و نبودش فرقي نداره!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)