سلام به دوستان
بعد مدتها یه post بزنم ..
در مورد اینکه دل بهتر یا ایسر یا.......... حرف زیاده ولی چون من خودم با برندای مختلف کار کردم چنتا نکته عرص میکنم
اینکه ایسرچین هست بده یا دل یا سونی یا...خوبن درست نیست. الان اکثر شرکتهای تجاری نه تنها کامبیوتر
در هرزمینه ای دنبال کم کردن هزینه هاشون هستن.یکی از راهکارشون نزدیک کردن محل تولید به بازار فروش
..استفاده از نیروی کار ارزون..مالیات کمتر و معافیتهای مالیاتی و.... حالا کجای دنیا بهتر از چین میتونه این امکانات رو
به تولید کننده و شرکتهای تجاری بده؟؟؟؟؟ لابد ایران......... شرکت دل خیلی از مدلهای لب تابشو توی چین تولید
میکنه یا سونی نگاه میکردم یه سری كانفیگای اف دبلو رو برده تو چین مونتاژ میکنه یا ای بی ام رو لنوو خرید
یا............
همیشه موقع خرید لب تاب به چند نکته توجه کنید
1.چقد میخایید هزینه کنید
2.مورد استفادتون چیه؟ یه گیمر یا تریدی مکس کار .. که گرافیک بالا نیاز دارن نباید دنبال گرافیک انبورد باشن اولی
باید دنبال گراف با چیب جی فورس دومی هم ای تی ایی و صد البته رم با باس بالا و سی بی یو با کش بالا مناسبتر
و جوابگو کارش هست.. ولی اگه برای کارای معمولی و نرم افزااری سبک و حسابداری و ثبت و فاکتور ... لب تاب با
كانفیگ بایین هم کار رابندازه
با این تفاسیر وقتی یه نفر میتونه 3 تومن هزینه کنه چی ایرادی داره بره ابل یا سونی .... بگیره هم حال مارکشو
میکنه هم از امکاناتش استفاده میکنه هم..............
چون این ارزونتره بده یا اون گرونتره خوبه اصلا حرف معقولی نیست..الان تنها برندی که تولیدش کاهش نداشته بلکه
افزایش داشته ایسر هست..
اما این واقعیت که وقتی یه شرکتی مثل ایسر میادو بازار وتکون میده و از رتبه زیر 13 و14 جهانی تا رده 4 تولید و
فروش بالا میاد نشون از اوون داره که کار شده .... مسلما هم روی قیمت و هم روی کیفیت کار کردن..
شما پولی که برای خرید یه ایسر میدید اگه همون كانفیگ سونی بگیرید باید 2 برابر یا حتی بیشتر برداخت کنید یا اگه
دل بخوایی بگیری 30 تا 40 درصد بیشتر باید برداخت کنید ..
یه دوستی که وارد کننده و فروشنده عمده لب تاب بود همیشه میگفت کانفیگو نگاه کن زیاد به برند توجه نکن..البته
تا حدودی من موافق این صحبت هستم.. اینکه یکی یه لب تابی داشته بهش حال نداده یا خراب شده
دلیل بر بدی یه مارک نیست من خودم تا حالا به چند مورد برخوردم که دل مشکل داشته مثلا اخریش یه 1510 بود که
تولید لهستانpoland خب این دلیل نمیشه بگم برند دل بده یا ایسر اسپایر وان بایوس پرونده بود هیچوقت باعث نمیشه بگم ایسر بده...
وفتی چیزی به اسم گارانتی میاد وسط یعنی اینکه ممکنه این قطعه یا وسیله دچار مشکل بشه.............
اما در مورد ایسر اینو بگم که کیفیت و كانفیگشون نسبت به قیمتشون واقعا خوبه :ه مورد دیگه اینکه باطری و درایو
نوری همون ا دی دی معمولا بعد از مدتی بسته به شرایط محیطی و کاری این 2 مورد صعیف یا خراب میشن و به
مارک هم ربطی نداره ...
امیدورام که مطالب بالا مفید فایده دوستان واقع بشه
خوش و خرم باشید
پی نوشت:اگه حروفی درست تایپ نشده یا غلط املایی وجود داره شما ببخشید![]()