بازی ریلیز شده یا نه؟
خیر ...
18 May
28 اردیبهشت
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: از راست به چپ
+
محتوای مخفی: وااای چه شود...
راسته بازی دارای صحنه های جنسی ( زیبا هست) هست ؟؟ اینجوری باشه که باید ایکس باکسو ببریم تو اتاق
![]()
آره خودشون هم گفته بودن بازي داراي ديالوگ هاي سنگين , مشروبات الكلي و صحنه هاي جنسي هستش .
مشروبات الکلی و دیالوگ های سنگین عادیه تو ی بیشتر بازی ها هست ولی صحنه های جنسی به غیر از گاد اف وار و جی تی ای و چند تا بازی راک استاری و خفن دیگه هیچ جتا ندیده بودم البته جنسی جنسی هم که نه![]()
آرمین جان, اطلاعات صفحه اول کامل نیست. تاریخ ریلیز بازی رو ویرایش کن و همچنین روبه روی پلتفورم ها چیزی نوشته نشده.
ممنونم بابت تذکرت
پست اول ویرایش شد![]()
واقعا بازي فوق العادست . يه مقاله در مورد 10 كار برتري كه ميشه در قسمت چند نفره ي بازي انجام داد ميخوندم خيلي جالب بود . مثلا يه مدلش اينطور بود كه هر چند نفري يه خرس پيدا ميكنيد بعد اونو محاصره ميكنيد ، خرس هم طبق طبيعتش به كسايي كه دور و برش باشن حمله ميكنه و يكي يكي بازيكنا رو ميكشه ؛ هر كسي آخرين نفر زنده بمونه برندست !
يا يكي ديگه اينطوري هست كه يك نفر كلانتر ميشه ، يكي ديگه معاون اون . بقيه ي بازيكن ها بايد كلانتر رو بكشن ولي حق ندارن معاون رو بكشن . اگر يكي كلانتر رو زد بايد معاون بقيه ي بازيكنا رو بكشه تا تو رند بعدي خودش كلانتر باشه ولي اگه نتونست اون كسي كه كلانتر رو كشته تو رند بعدي كلانتر ميشه !
تو يك مدل ديگه بايد يه كركس رو تو هوا بزنيد بعد يه كاري كنيد كه مستقيم بيوفته تو كلاهتون !
اين يكي ديگه خيلي جالبه . يه تيم هشت نفره پشت سر هم ايستادن و يه تيم هشت نفره ي ديگه به همين ترتيب روبه روي اونها . يعني مثل اين :
»»»»»»»» ««««««««
نفرات اول صف از هر تيم به هم شليك ميكنن . اگه نفر جلويي بازيكن تو صف خودش كشته باشه بايد سريع كسي كه اون رو كشته رو از تيم مقابل بزنه . همينطوري به ترتيب شليك ميشه و هر تيمي كه آخرين نفرش زنده بمونه برندست .
تو لول هاي پايين تر هم كه هنوز نميتونيد از اسب استفاده كنيد مجبوريد از الاغ استفاده كنيد كه همونطوري كه ميتونيد الاغ دوست نداره بپره ! اگه بتونيد الاغ رو تو مسيري كه پر از مانع و سبزه زار هست به خط پايان هدايت كنيد برنده ايد
بقيه رو اينجا بخونيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین امتیاز هم Game Informer به این بازی داد که امتیاز فوق العاده 9.75 هست.
من چند وقت پیش که توی خبرهای سایتهای مختلف نگاه می کردم تعجب می کردم که خیلی از سایتها داغ ترین بازی ماه May رو این بازی می دونستن و بازیی مثل Alan Wake رو در مکان بعد از این بازی می دونستن. ولی الان دیگه واقعا مطمئنم که این بازی یه شاهکار بزرگ میشه و یکی از کاندیدهای اصلی بهترین بازی سال هست.
فکر کنم بتونه این بازی به بهترین میانگین امتیاز در Xbox 360 که دست بازی 2 Mass Effect با میانگین امتیاز 9.5 هست نزدیک بشه .با این اطلاعاتی که از بازی دیدم مطمئنم که میانگین امتیاز اون حداقل بالای 9 میشه.
البته الان گشتم نقد بازیو پیدا نکردم ولی خیلی سایتها خبر دادن امتیاز 9.75 توسط سایت Game Informer رو نوشته بودن.
Last edited by vahidgame; 07-05-2010 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)