---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
![]()
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
![]()
سلام.
یکی از دوستانم در کار عکاسی و فیلم برداری هست. چند سال هست که با دوربین پاناسونیک 10000 کار میکنه و الان میخواد دوربین جدید بگیره.
نظرش روی سونی PD175 هست که DVCAM حساب میشه. بودجه هم که 4 ملیون.
آنچنان آدم مطلعی نیست و خود من هم در مورد فیلم برداری اطلاعات زیادی ندارم. امروز عصر منو که دید قضیه رو گفت و حالا من از شما براش راهنمایی میخوام.
این روزها DVCAM گرفتن عاقلانه نیست درسته؟ خواهشا در مورد برند یا مدل پیشنهادی یا ردی چند خط مزایا یا معایب بنویسید ممنون میشم.
راستی خودم ته دلم با کنون هست.:::love2:::
با سلام
پیشنهاد میشه دنبال دوربین HD بگردی،
با فیلمبرداری hd شما امکان تغییر در کادر بندی، زوم در تصویر برای ایجاد جلوه های ویژه بدون افت کیفیت تصویر (که منجر به ایجاد افکت های جالبی میشه) رو دارید و معمولاً دوربین های hd نورگیری بهتر (در شرایط نور کم) و جزئیات تصویری بالاتر رو ارائه می کنند. (حتی اگه باهاش تو فرمت dv فیلمبرداری کنید)
در آینده نزدیک ممکنه نیاز به دوربین hd پیدا بکنید (با ارزان شدن و فراگیر شدن تجهیزات بلوری) که خرج دوباره رو دستتون میزاره. برای تدوین هم تنها با داشتن سیستم مناسب (بدون کارت میکس خاص) امکاه تدوین و خروجی گرفتن بصورت hd وجود داره.
سری های جدید از دوربین fx1000 و z5 هم به بازار اومده که روی مموری ضبط میکنند قابل توجه می باشد.
xl2 تصاویر شارپ تری نسبت به بقیه دوربین های dv داره، (اینرو از روی ریویو هایی که مربوط به مقایسه fx1000 & xl2 میشد میگم و از برتری قطعی لنز بسیار پیشرفته و با کیفیت xl2 حتی نسبت به لنزهای جدید سری G سونی) XL2 دارای خواص حرفه ای بالایی منجمله قابلیت تعویض لنز می باشد. تصویر برداریش تو نور کم مقداری ضعیفتر از PD177 هست که زیاد قابل توجه نیست (چرا که مقدار حداقل نور قابل فیلم برداری که برای دوربین ها ذکر میکنند، اصلا عملاً قابل استفاده نبوده و تصویری در صورت متحرک بودن محو و کشیده میشود).
XL2 دوربین خیلی خوبیه (با اینکه حدود 5 سال قبل از این دوربین ها تولید شده باز هم از لحاظ کیفیت تصویری بالاتر از اونهاست) فقط باید با چند مسئله کنار بیای:
1. اندازه بزرگ و وزن بیشترش نسبت به سری های هندی کم کامکوردر ها ( که بدلیل شولدر بودن دوربین تسلط بسیار بالاتری روی تصویر برداری دارید، وقتی از یه دوربین شونه ای مثل MD10000 برید رو یه هندیکم مثل PD177 و امثال آن متوجه سخت بودن تصویربرداری با این دوربین ها نسبت به دوربین های شولدر مونت میشوید)
2. لنز XL2 که روش وجود داره یک لنز تله می باشد که اگه اشتباه نکنم درجه وایدش از 38mm شروع میشه که ممکنه توی محل های کوچک به مشکل بر بخورید (اگه دوربین دوم داشته باشید که قضیه حل میشه) و اگه بخواهید لنز وایدش رو تهیه کنید هزینتون بالا میزنه.
3. xl2 دارای سنسور ccd می باشد که مشکلات سنسورهای cmoss رو نداره.
قیمت xl2 حدود 3.600 ~ 4.000 می باشد.
fx1000 فقط ورودی های xlr صدا رو نداره (خیلی وقت پیش مقایسه هاشو نگاه میکردم الان اطلاعاتش درست یلدم نیست) به شخصه به سری های pd175-177 فقط به چشم یه محصول بازاری برای منطقه خودمون نگاه میکنم، چون بعد از اومدن fx1000 و z5 این دوتارو دقیقاً با تمام مشخصات مشابه فیزیکی اونها به بازار دادن (انگار مردم فقط میرفتن دنبال pd170 و کسی fx1000 رو تحویل نمی گرفت) توجه کنی تفاوت قیمتی هم ندارند که قابل توجه باشه. lcd این سری های جدید هم واقعاً بهتر شده.
امیدوارم مطالب بدردت خورده باشه.
سلام من قصد خريد يك دوربين فيلمبرداري براي مراسامات دارم كه قيمت آن زير 2000000 تومان باشد چه دوربيني مي تونم تهيه كنيم .
با تشكر از راهنمايي شما
سلام behrang_shadow عزیز
نیستید چند وقته؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
من تازه واردم از اون 2تا عکسی که از دوربینای کانن و سونی گذاشتی واقعا لذت بردم عالی بود.ای کاش اون کاننه LCD هم داشت مثل سونی
فقط جون من بیا خودت یه مقایسه خلاصه کن بگو کدوم بهتر؟بی زحمت قیمتشونم ذکر کن و بگو تو ایران هست یا نه
ولی کلا تو همه تاپیکها تاپیک تو بهتر بود
تشکر تشکر تشکر![]()
با سلام
هرچند خیلی دیر شده ولی ... (یه مدت سایت ف-ی-ل-ت-ر بود سر نمیزدم اینجا، الان تازه دیدم بازه)
دوست عزیز زیر 2تومن مدل های حرفه ای زیادی برای انتخاب وجود نداره، معمولا میرن سراغ SONY HVR HD1000، اگه بگردید احتمالا بتونی دوربین دسته دوم خوب گیر بیاری که بهتر از این باشه (هرچند زیر 2 تومن سخته)
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
سلام دوست عزیز
کدوم دوربیین ها منظورت بود متوجه نشدم.
قيمت دست دوم دوربين SONY HVR HD1000 چقدر است؟
ضمنا آيا خريد دوربين دست دوم ريسك معيوب بودن ندارد؟
قیمت دوربینهای دست دوم توافقیه ونمیشه قیمت دقیقی روش گذاشت اونم تا موقعی که دوربین رو ندیدیم
بله ریسک خرابی داره![]()
سلام دوست عزیز
از راهنمایهای شما ممنونم - درخواستی که دارم این است که در مورد دوربینهای زیر که بهم پیشنهاد شده با رنج قیمتنی 3/5 تا 4میلیون با لوکس پائین -خروجی صدا مناسب - خروجی 1394 و hd - کارائی آسان - در صورت امکان مموری خور - قابلیت ضبط بر روی فیلم مینی دی وی در کل دوربینی با کارائی راحت و حرفه ای با کیفیت بالا مقایسه ای انجام بدید و اگه پیشنهاد دیگه ای داشتید حتما لطف کرده و بگید.
در ضمن XLR با تنظیمات صوتی
دارای پورت 24
• کاربری راحت تنظیمات فوکوس دستی
• گزینههای آسان ویرایش اچ دی وی
سونی مدل - Z5 = Fx1000 = Pd 175 = Hvr -V1 = hvr-a1e
کانن مدل -Xha1
Last edited by Arash33; 28-12-2010 at 13:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)