مال من چرا در مرحله 3 که باید دویل کرد دستش نزدیک اسلحه نمیره ؟ هر چقدر موس رو تکون میدم ولی فایده نداره دستش اصلا تکون نمیخوره.
مال من چرا در مرحله 3 که باید دویل کرد دستش نزدیک اسلحه نمیره ؟ هر چقدر موس رو تکون میدم ولی فایده نداره دستش اصلا تکون نمیخوره.
اينم ترينر +13 براي بازي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان داشتم بازی رو میدیدم از نظر داستان و گرافیک و گیم پلی خیلی عالی هست حقش از 8 و 7.7 خیلی بیشتره !!!!نامردا
خوب
این بازی هم تموم شد.
15 Chapter داشت.
واقعا یک شاهکار بود.
داستان بازی معرکه بود.
واقعا از یک فیلم پر معنا و با داستان قوی بیشتر روی من تاثیر گذاشت. فیلمنامه بازی عالی بود.
البته ممکنه بعضیها فکر کنند دارم اغراق میکنم ولی باور کنید بعد از چند وقت یه بازی خیلی خیلی عالی انجام دادم که من رو پای کامپیوتر میخکوب کرد .
واقعا عالی بود .طوری بود که بعد از این که بازی رو تموم کردم چند دقیقه به فکر فرو رفتم و به اتفاقاتی که تو بازی افتاد فکر کردم
آخرین بازی که بازی کرده بودم و من رو پای کامپیوتر میخکوب کرده بود GTA IV بود . نه بخاطر گرافیکش,نه بخاطر آزادی عمل, نه بخاطر گیم پلی بلکه بخاطر داستانش و نحوه روایتش.
باور کنید الان هم که دارم این پست رو میدم دارم به بازی فکر میکنم .فقط میتونم بگم شاهکار بود!!!!!
البته ممکنه برای من اینجوری بود چون من به داستان بازی بیشتر از هر چیز دیگه اهمیت میدم.
Last edited by korokodil_avareh; 03-07-2009 at 01:06.
خوب نکات + غیر از داستان چی بود؟؟؟
ممنون میشم همه رو بگی !!
و اینکه چقدر زود تموم شد یعنی چند ساعته؟
بعد حالت ازادی یا امکاناتی نداره تو بازی ؟؟؟ که مثلا بعد از تموم شدن داستان حوصلمون سر نره؟
خیلی ممنون
اقا مارو گذاشتی تو کف رفتی ؟
حاجی کجایی بیا !!!
از همه لحاظ عالی بود
-گرافیک رو که میتونی از تریلرها و عکسها ببینی. توی یکی از چپترهای پایانی وارد یک شهر متروکه میشی که اونجاست که واقعا به طراحی بازی احسنت میگی ولی باز هم میگم برخلاف نسخه قبل طراحی آسمون توی این نسخه فاجعه هست
در ضمن یک نقطه قوت نسخه قبل بازی داشت که وقتی به یک نفر تیر میزدی از همون قسمت تیر خورده شروع به خون ریزی میکرد و جای تیرها به زیبایی روی بدن طرف میموند ولی این نسخه جای تیر هم روی بدن نمیمونه که یک نقطه منفی هست به نظر من
گیم پلی هم عالی و روان+اوج هیجان
موزیک هم خیلی خوبه و با محیط و تم کلی بازی همخوانی داره
مخصوصا موقعی که وارد مکزیک میشی آهنگ مکزیکی غوغا میکنه
-بازی دقیقا 4 ساعت و 33 دقیقه و 8 ثانیه طول کشید که از این 4 ساعت و نیم من 3 و نیمش رو یکسره بازی کردم
-نه وقتی تموم شد دیگه تمومه ولی میتونی چپترهای بازی رو به دلخواه انتخاب و بازی کنی
من کلیه قسمتهای بازی رو با RAY بازی کردم. حالا قصد دارم از اول یکبار دیگه با THOMAS بازی رو تموم کنم
Last edited by korokodil_avareh; 03-07-2009 at 02:17.
ببخشید یعنی با چند کاراکتر میتونیم بازی رو انجام بدیم درسته ؟
و بعد اینکه داستان بازی خطی و همش دنباله دار هست و اینکه مثلا ماموریت ماموریت هست عین جی تی ای یا نه مثل کال اف دیوتی مراحل اونجوری هست ؟
............
طراحی اسمون فاجعست ؟یعنی چی یعنی مزخرف طراحی کردن؟
راستی این بازی مولتی پلیر هم باید داشته باشه درسته ؟؟؟
تکراری شددددددددددددددددددددددد
Last edited by korokodil_avareh; 03-07-2009 at 02:29.
بجز یکی دو مر حله در اول هر مرحله از شما میپرسه که با کدوم شخصیت میخواید بازی کنید
توی این بازی دو شخصیت قابل بازی وجود داره RAY ,THOMAS که هردو برادر هستند
RAY هفت تیر کش ماهری هست که دست به TNT حرف نداره,غرغرو,قلدر, بیطاقت
THOMAS یه ذره عاقل تره, نشونه گیریش حرف نداره ولی با هفت تیر خیلی کند هست معمولا توی مراحل به نقاط بالا میره برای تیررس بهتر . یه طناب هم همراهش هست که برای بالا رفتن از بعضی جاها استفاده میکنه
داستان بازی کاملا خطی هست و یک پایان داره و ماموریتها هم به ترتیب میاند
فقط 2-3 قسمت از بازی یه وقت استراحتی به ما میده و میگه برید بچرخید و خرید کنید(نه سبزی و میوه بلکه تفنگ و فشنگ) و میتونیم هم چند ماموریت محدود کناری رو تموم کنیم تا پول بدست بیاریم برای خرید اسلحه های بهتر
بازی دارای قسمت مالتی پلیر هم هست که شامل LAN ,ONLINE میشه
در مورد طراحی آسمون اونطور که فکر میکنی بد نیست ولی وقتی من با نسخه قبلی مقایسه میکنم میبینم نسبت به قبل پسرفت کرده
Last edited by korokodil_avareh; 03-07-2009 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)