نه نه.اصلا منظورم این نبود.شما ببین این مردم لیاقتشون.... مثل اخراجی هاست.مردمی که الان دارن دنیارو می چرخونن.ما میتونیم بهترین فیلمهای دنیارو بسازیم اما بخاطر یه سری.... مجبوریم فیلمهایی مثل اخراجی ها رو ببینیم.
نه نه.اصلا منظورم این نبود.شما ببین این مردم لیاقتشون.... مثل اخراجی هاست.مردمی که الان دارن دنیارو می چرخونن.ما میتونیم بهترین فیلمهای دنیارو بسازیم اما بخاطر یه سری.... مجبوریم فیلمهایی مثل اخراجی ها رو ببینیم.
سلام دوستان
من تازه ماهواره گرفتم و هیچ اطلاعاتی در مورد اون نمیدونم
----- من از نوع Star sat است .......... و هاتبرد و عرب و شبکه های استانی رو میگیره
میخواستم بپرسم این فرکانس هایی که مربوط به مو جهای مختلف هست رو چه جوری باید جستجو کرد؟
مثلا این گیم وان که نوشتید :
V27500 11034 رو من چجوری باید جستجو کنم و پیدا کنم
آخه خودم هر چی گشتم پیدا نکردم
ببخشید که این جا این پست رو زدم ، آخه هر جا گشتم اطلاعاتی در این مورد که آموزش داده باشه پیدا نکردم
ممنون میشم جواب بدید
گیک وان که ما هر چی دیدم کارتون یا بازی ژاپنی گذاشته بود !!
آقا ما یه زمانی گیم نتورک میدیدیم اما دیگه گمش کردیم.خبری ازش دارین؟؟؟
pmc از همه بهتره بقیه کانالارو هم بی خیال.
اگه کانالی مثل گیم وان رو دیده باشی اونم در چند هفته مفهمی رودستش هیچ کانالی نیومده این کانال مخصوص نوجوانان و جوانان هست
هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو ... ماله 100 سال پیشه ، اون موقع که هنوز ماهواره جا نیفتاده بودخدا بیامرزتش رفته که برنگرده
ولی خیلی کارش درست بود!
اگه منظورت همونه که از پی ام س پخش میشه فکر کنم ساعت هفت جمعه ها باشه
البته قبلنا بود من خیلی وقته به ماهواره دسترسی ندارم
با سلام
آقا این شبکه PATIO TV از دیروز تا حالا قطع شده .روی شو قفل کرده.دوستان لطفا کمک کنید ببینیم مشکلش چیه
چند بارم اتوماتیک سرچ کردم ولی بازم همونجوریه؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)