مشکل از CD/DVD هستش
میگه لنز را تمیز کنید
CD/DVD را تمیز کنید
سیستم عامل اوبونتو را با سرعت کم رایت کنید
با تشکر
Sent from my Xperia P using Tapatalk 2
مشکل از CD/DVD هستش
میگه لنز را تمیز کنید
CD/DVD را تمیز کنید
سیستم عامل اوبونتو را با سرعت کم رایت کنید
با تشکر
Sent from my Xperia P using Tapatalk 2
Last edited by Captain; 26-08-2013 at 21:19.
از فایل ایزو که توی هارد دارم میخاستم نصب کنم که این پیغام رو داد .روی سیدی نبود.
احتمالا مشکل از فایل هستش
چون مفهمو پیغام اینه که قسمتی از فایل ها رو هنگام نصب نمیتونه کپی بگیره!
اگه امکانش هست فایل ISO رو در درایو مجازی اجرا و از اون طریق اقدام به نصب کنید.
--------------
داداش نام کاربریه من I KinG I هستش هــا نه I knig I !![]()
![]()
![]()
شرمنده اشتباه تایپ کردیم... رفتم و ویرایش کردم.. دوباره چک کن ببین باز اشتباه نکرده باشم جناب I king I
فکر نکنم ایراد از فایل ایزو باشه ...حالا بازم سعی میکنم فرمایش شما رو هم انجام بدم ولی الان حس درایو مجازی نیست...![]()
سلام دوستان عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ویدئو براتون گذاشتم لطفا بهش نگاه کنید... بعدش به این سوال جواب بدین
چرا درحالی که من پوشه را فقط خواندنی کردم بازم توی ویندوز مجازی فایلهای موجود در پوشه اجرا میشن؟و حتی کومودو هم در این حالت فعال میشه و به کرکها گیر میده در ویندوز مجازی...
رمز فایل 234 است.
قبل نگا کردن به ویدئو پاسخ بدم تا دانلود شه
شما هر پوشه ای که در ویندوز مجازی به اشتراک بزارین، (اشتراک گذاریه پوشه های ویندوز اصلی در ویندوز مجازی) چون آنتی ویروس اون رو به عنوان یه درایو در همون سیستم عامل میدونه شروع میکنه به اسکن و گیردادن!!
خب این طبیعی هستش
شما حتی اگه فقط خواندنی هم بدین باز گیر میده ولی نمیتونه پاک کنه چون دسترسی بهش نداره
ویدئو دانلود شد
نگاه کنم بیام دقیقا جواب بدم
ولی با وجود اینکه فقط خواندنی بود وقتی که از طریق ویندوز مجازی رفتم به سمت کیجن دیدم که کومودو فایل رو شناخت و پیام داد که چیکارش کنم... منم گفتم که پاکش کن و دیدم که قرنطینه کردش...وقتی میتونه قرنطینه بکنه پس دیگه منظور شما اینجا چیه که من متوجه نمیشم؟منظور از پاک کردن مگه چیه اینجا؟
مطمئنین پاکش کرده؟ یه سری به ویندوز اصلیتون بزنین ببینین فایل از سیستم اصلیتون حذف شده؟
راستی یه سوال! شما منظورتون اینه که آنتی ویروسی که تو سیستم اصلی هستش چرا به درایوی که به اشتراک گزاری کردیم در ویندوز مجازی گیر میده یا برعکس؟
بله کومودو توی ویندوز اصلی نصبه .... توی ویندوز مجازی اصلا من کومودو نصب نکردم....بله چرا به درایوی که اشتراک گذاری کردم گیر میده؟ فکر کنم توی ویدئو مشخص بود.و همینطور الان چک کردم و دیدم که توی ویندوز اصلی هم حذف میکنه کرک را و بعدش با ریستر برگردوندمش...اگه لازمه تا یک ویدئو دیگه هم تهیه کنم که کومودو چجوری گیر میده؟
اگه منظورتون اینه که چرا سیستم اصلی گیر میده، خب چون ویندوز مجازی و یا هربرنامه ی دیگری میخواد از سیستم شما و هارد شما و اطلاعات شما استفاده کنه، پس بایدم گیر بده و هشدار بده
در مورد فقط خواندنی کردن در VMWare یعنی ویندوز مجازی نتونه فایل/پوشه شمارو ویرایش، حذف، ایجاد و.... و حتی آنتی ویروس موجود در سیستم مجازی نتونه فایلهای مخرب رو پاک کنه، پیدا میکنه ولی قادر به پاکسازی نیستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)