تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 11 اولاول ... 567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 106

نام تاپيک: Mini Ninjas

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

راهی هست که بشه به صورت سایلنت و بی سروصدا دشمنارو کشت؟
    من تقریبا نصف بازیو رفتم راهی که بشه مخفیانه کشتشون پیدا نکردم ...فقط می زنم دل و به دریا میکشمشون.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

من تقریبا نصف بازیو رفتم راهی که بشه مخفیانه کشتشون پیدا نکردم ...فقط می زنم دل و به دریا میکشمشون.
    فکر کنم با اون شون (تیر کمون داره) بشه.و اینکه توی چمن ها قایم بشی بری طرف دشمنا.ولی اصلا نباید بلند بشی اگه تو چمن ها هستی چون دیگه قایم هم بشی دیده میشی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فکر کنم با اون شون (تیر کمون داره) بشه.و اینکه توی چمن ها قایم بشی بری طرف دشمنا.ولی اصلا نباید بلند بشی اگه تو چمن ها هستی چون دیگه قایم هم بشی دیده میشی
    درسته زیاد قایم شدن تو چمنا به درد نمی خوره چون با اولین حرکت دیده میشی...
    من الان قسمت روح هارو رفتم خیلی خوب بود ..واقعا این قسمتش رو خوب کار کردند.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد Mini Ninja

بزرگ نینجاهای کوچک.

خیلی وقت بود کمبود چنین بازی رو برای بازی کردن احساس میکردم . انقدر غرق در گرافیک و گیم پلی های مختلف شدیم که بازی کردن Mini Ninja خالی از لطف نخواهد بود.
    این بار Eidos با یک بازی متفاوت خودی نشان داده. با توجه به موفقیت هایی که بتمن در عرصه بازیهای رایانه ای به دست اورد . فکر نمی کنم Mini Ninja حتی اگر با فروش کمی مواجه شود باز زیر سایه موفقیت بتمن برای Eidos مخفی خواهد ماند.
    اما بازی (نینجا های کوچک) بازی نیست که بخواهد زیر سایه یک بازی دیگر قرار بگیرد . شاید کودکانه بودن تم بازی در اوایل کمی بازیبازها را برای ادامه ان دلسرد کند اما بعد از نیم ساعت بازی به لذتی بسیار که در کنار
    نینجا های ماهر هستیم خواهیم داشت.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    گیم پلی : خوب از این نینجا ها نباید انتظار یک (Hayabosa) کرد ولی کلیه حرکات یک نینجای واقعی را دارند بازی دارای 6 شخصیت است که در ابتدای بازی با توجه به انتخاب بازیباز در جریان خواهد بود .
    معمولا همه شخصیت (Hero) را انتخاب میکنند. شخصیت اصلی که داستان حول محور او در جریان خواهد بود.
    ولی شما در بازی تنها نیستید . در ابتدای بازی یک شخصیت را به شما بازی می دهد و در ادامه با توجه به طی کردن مراحل بقیه شخصیت ها به بازی اضافه می شوند.
    همینطور که اشاره کردیم کلیه حرکات یک نینجای واقعی را این کوچولو ها انجام میدن ...(ضربات..پرشها..
    دویدنها..مخفی کاریها....) هر کدام بسیار ریز و حساب شده کار شده است در طول بازی به هیچ وجه احساس پوچی در نینجا نخواهید کرد و از شمشیر بازی و درگیری با سامورایی های کوچک لذت خواهید برد.
    همه جور امکانات در بازی برای نینجا وجود دارد ...(بمب های کوچک ..تیغ های مختلف قابل پرتاب ..و
    دودهایی که یک نینجا از ان برای فرار یا مخفی شدن استفاده میکن.)
    در ابتدای بازی کامل همه تکنیک ها به نینجا توسط یک اردک پیر اموزش داده می شود و در ادامه راه
    همیشه برای گفتن نکاتی مهم در بازی حضور خواهد داشت.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    موزیک و صدا..: شاید یکی از نقاط قوت بازی موزیک بازی خواهد شد ...به طوری که وفتی صدای فلوت به
    گوش میرسد بازیباز کاملا در حس یک نینجا فرو میرود..
    موزیک بازی در صحنه های خطرناک شورع به طبل زدنهای معروف ژاپنی ها میکند ..و تا همه رو نکشید همچنان
    به کوبیدن ادامه خواهد داد...دیالوگهای خود شخصیتها و سمامورایی ها بسیار جالب و خنده دار هستش...
    صدای ضربات شمشیر ...ناپدید شدن سمامورایی ها...بعضی مواقع پا به فرار میزارند و صداهایی بسیار جالب و شنیدنی درمیاورند که بسیار خنده دار هستش.
    صدای همه حیوانات داخل بازی به طور کامل و دقیق درست شده و شنیدنشان خالی از لطف نیست.
    موزیک بازی در بعضی مواقع بیش از حد تکراری میشود و تنوع خاصی در موزیک بازی وجود ندارد.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    گرافیک..: گرافیک بازی در حد یک نقاشی با طراحی سه بعدی هستش ..در همهان ابتدا محیط ..طبیعت و
    چهره شخصیت ها همگی ...با یک طراحی و نقشبندی زیبا جلوه گر میشود ولی رنگ بندی بازی کمی مرده هستش
    سازندگان می توانستند با پر رنگ تر کردن ..محیط را برای بازیباز دلنوازتر کنند.
    طوری که بازیباز احساس بی روح بودن در بازی را میکند. اگر یک مقایسه گرافیکی بین Mini Ninja و G-Force(ارتش خوکچه ها) بکنیم
    گرافیک ارتش خوکچه ها بسیار زیبا و یه سرو گردن بهتر از نینجا خواهد بود.
    وقتی به غروب نگاه میکنیم به زیبایی یک نقاشی منحصر به فرد را خواهیم دید
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
    داستان و جذابیت..: داستان بازی بسیار ساده و بی الایش هستش ..در همان ابتدای بازی ماجرا برای بازیباز روشن
    می شود که ارتشی سامورایی با سر کردگی رئییس بزرگ که قدرت مافوق دارد.. دارند بر قلمرو و کشورشان
    با توسل به زور حکومت میکنند و در همین راستا اقدام به دسگیری حیوانات جنگل میکنند. و وظیفه ما سامورایی ها
    نجات انها و جنگل از دست انها هستش. تنوع دشمنان سامورایی قابل توجه هستش و به خوبی بر حسب درجه
    رنگ لباسهایشان مشخص هستش . معمولا همشون با یک گروه 5 یا 4 نفری حمله میکنند که با یک رییس
    همراه هست که بزرکتراز همه و البته ترسو تر از همه هستش جالب اینجاست وقتی همرو میکشیم و اون تنها میمونه
    فرار میکنه و میره یه گوشه از ترس پاهاش میلرزه. هوش مصنوعی بازی هم قابل قبول هستش ولی در حد ایده ال نیست . سامورایی ها به خوبی با کوچکترین صدایی متوجه حضور شما میشوند و بهتون حمله میکنن.
    مبارزات و درگیری ها زیاد سخت نیست اما زمانی که چند تا تیر انداز هم در محل باشند کار کمی سخت خواهد شد
    اوج سختی بازی جایی هست که در بین شلوغی جنگ مینی باسهایی هم به دشمنان اضافه میشه و یک درگیری خفن سامورایی شکل میگیره. مبارزه با Boss های بازی هم چندان سخت نیست به راحتی با چند تا کمبو و اعمال دکمه هایی که در زمان مقرر میایند میتوان باسهارو نابود کرد.
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    کلام اخر..: در اخر باید بگم Mini Ninja را میتوان به عنوان یک دسر قبل از غذا بازی کرد ...و هم اینکه از
    گشت زدن در مزارع شالیزار ...بازی لذت برد...

Last edited by Layken; 11-12-2009 at 00:17.

5. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بازی خیلی باحالیه...فقط تو ویندوز 7 صدا نداره...چیکار کنم؟

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

اگه صدا نداره برو اینجا یه نرم افزار خیلی حجم کم هست دانلود کن بعد نصبش کن بعد صدا دار میشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 3 کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

فک کنم شما باید مودمتو unistal کنی.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه صدا نداره برو اینجا یه نرم افزار خیلی حجم کم هست دانلود کن بعد نصبش کن بعد صدا دار میشه:
    کد:
    دوستانی که مشکل دارن این روش حلش کرد...مرسی

راستی سیو بازی کجاست؟تو مای داکیومنت یه پوشه eidos بود کپیش کردم ولی نشد
    Last edited by malkemid; 29-10-2009 at 11:47.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

Layken جان ممنون بابت نقدت ! چقدر هم بچه ها استقبال كردن : دي !
    بازيه خيلي خيلي خوبي بود واقعا من خيلي لذت بردم از بازي كردنش ! شخصيت پردازيه خوب , گرافيك زيبا و رنگ بنديه عالي , صدا گذاري ها خيلي خوب بود مخصوصا ارتش مغول ها كه راه ميفتادن بسيار خنده دار بود ! يا وقتي ميديدنت ! مراحل بازي و محيط ها متنع بود ! Boss Fight ها عالي كار شده بود مخصوصا اون بنده ي خدا كه معدش مشكل داشت ! در كل بازيه لذت بخشي بود كه اصلا خسته كننده نبود ! من خودم 9.0 ميدم بهش !

از گشت زدن در مزارع شالیزار ...بازی لذت برد...
    خوب اومدي اينو ! كلا گرافيك زيبايي داشت

12. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:

با تشکر از شما....مشکل منم حل شد.

فقط میشه کمی بیشتر در مورد این نرم افزار یعنی OALINST توضیح بدید؟ چجور نرم افزاریه و کارش دقیقا" چیه؟ نصب این برنامه به دیگر فایل های صوتی و صدای دیگر بازی ها و کلا کامپیوتر لطمه ای وارد نمی کنه؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •