من هر کاری کردم توی این مدت 25 روز اخیر تا حالا نتونستم حتی 1 دونه هم بگیرم ! حالا نمی دونم این دوستمون چطور میخره ! شاید طرفند خاصی هم داره . امکانش هست توضیحی بدید دوست عزیز ؟ خیلی نیاز داریم .
من هر کاری کردم توی این مدت 25 روز اخیر تا حالا نتونستم حتی 1 دونه هم بگیرم ! حالا نمی دونم این دوستمون چطور میخره ! شاید طرفند خاصی هم داره . امکانش هست توضیحی بدید دوست عزیز ؟ خیلی نیاز داریم .
بچه ها یه عده زیادی دارن شارژ میگیرن و خیلیا مثل من که تا یک ماه پیش روزی 400تا شارژ میگرفتن همش با پیغام نال مواجه میشن
من با انواع کارتها و آی پی ها و سیستم ها امتحان کردم!!
با یکی صحبت کردم میگفت با کارتم خونه خودمون شارژ نمیده ولی خونه پسر داییم شارژ میده! میگفت همون ویندوز و برنامرو نصب کرده ولی درست نشده!
من به همراه اول میل زدم جواب ندادن!
بگردین راه حلشو پیدا کنیم بالاخره یه چیزی هست که اونا میتونن شارژ بگیرن خالی بندی نیست
نمیشه از خیر درآمد روزانه بالایی که داره گذشت
اینجارو ببینید
نرم افزار جلوگيري كننده از null همراه اول
آيا كامپيوترتون موقع گرفتن كارت شارژ همراه اول بجاي شماره رمز مي نويسه null ، يعني هيچ كارت شارژي نمي توني دريافت كني.
صبر كنيد ما مشكل شما رو حل كرديم با نصب اين نرم افزار راحت كارت شارژ بگيرين.
نرم افزار جلوگيري كننده از null همراه اول
قيمت 300 هزار
یعنی چی آخه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا این مشکل ، از خود همراه اوله و به احتمال خیلی کم از سرور بانکها حالا این نرم افزار میخاد چیکار کنه مشکل مخابراتو حل کنه یا سرور بانکها رو یعنی وصل میش به اونا و بهشون دستور میده اگه همچین امکانی هست لابد میتونن کاری کنن که بدون کم کردن پول از حساب کارت شارژ بده
در ضمن یادتون باشه ما تو ایران زندگی میکنیم جایی که اینجور اتفاقا کم نیست این کار خود همراه اوله واسه را انداختن بازار سیاه و فروش با سود بیشتر به افراد خاص
یا اینکه خود این افرادخاص به مخابرات پول دادن که همچین کاری کنن که خودشون بیشتر سود کنن به هر حال هیچ احتمالی تو این مملکت بعید نیست
صحبت شما درست که خود همراه اول تغییراتی داده که باعث این مسئله شده اما من افرادی رو میشناسم که هیچ رابطه ای با همراه اول ندارند و میتونن براحتی شارژ بگیرند به نظرم تغییراتی توی تنظیمات سیستم میتونه مشکل نال رو حل کنه...
صحبت شما درست که خود همراه اول تغییراتی داده که باعث این مسئله شده اما من افرادی رو میشناسم که هیچ رابطه ای با همراه اول ندارند و میتونن براحتی شارژ بگیرند به نظرم تغییراتی توی تنظیمات سیستم میتونه مشکل نال رو حل کنه...
خوب ازشون بپرسید یعنی بهتون نمیگن چجور شارژ میگیرن؟!
اون عده محدود براحتی میگیرن و مثل ما اما اونهایی که نمیتونن بگیرن باید بفهمیم این نرم افزار چه تغییری توی سیستم میده که میتونن شارژ بگیرن و مشکل شارژ حل بشه!
دوست عزیز این عده محدود که براحتی میگیرن از نرم افزار استفاده میکنن یا نه؟
یه چیزایی دست گیرم شده دارم امتحان میکنم فعلا که بی فایده بوده
من 500هزار تومان واسه همین کارت شارژ ضرر کردم باید با خودش جبران کنم
بدون هیچ نرم افزاری دارند میگیرن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)