تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 28 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 276

نام تاپيک: harvest moon a wonderful life

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11

سلام دوستان من اين بازي رو با شبه ساز ps2 بازي مي كنم مي خوام بدونم چه جوري مي تونم با نامي كه تو هتل هست ازدواج كنم اصلا قلبش تغيير نمي كنه
    سلام دوست عزیز.

برخلاف آنچه فکر می کنی ازدواج با Nami خیلی ساده هست که برات توضیح می دم.

در 6# توضیح دادم که به چه چیزهایی علاقه داره.

هر روز صبح قبل ساعت 9 دم در اتاقش باش و به محض اینکه ساعت 9 شد برو داخل اتاق و چندین بار باهاش صحبت کن ، در طول روز هم هر جا که دیدیش باهاش صحبت کن و بهش چیزایی که دوست داره بده.

4 تا قلب Nami رو اینجوری باید به دست بیاری:

1) حدود ساعت 12 ظهر از خانه ات بیا بیرون تا ببینی که توی مزرعه تو هستش و از سوالی می پرسه که تو گزینه 2 رو جواب بده ، بدش توی مزرعت می چرخه و می ره.

2) بین ساعت 6:45 تا 7 بعد از ظهر برو به کافه ، اونو اونجا می بینی و از تو سوالی می پرسه که گزینه 1 رو انتخاب کن ، بعدش میره بیرون و یادش میره که پول بار رو بده اون موقع تو پولش رو حساب کن.
    یادت باشه پول داشته باشی!!!!!!!

3) ساعت 8 صبح برو به داخل خونت تا ببینی که Tim و Ruby دنبال Nami می گردند و از تو کمک می خواهند و قبول کن که بهشون کمک می کنی و بعد از اون می گردید و پیداش می کنید.

4) صبح به داخل هتل برو و می بینی که یه نامه به دستش رسیده از طرف پدرش و از تو می خواد که بهش توی مزرعت کار بدیو تو قبولش می کنی.

بعد از اینکه 4 قلبش به دست امد پر آبی رو که قیلا راجع بهش نوشتم بهش بده.
    انشا الله که خوشبخت بشید!!!!!!!!!!!!!!

سلام من تازه اینجارو دیدم منم 2یا 3 سال این بازی رو کردم چه جوری این بازی تموم میشه
    سلام دوست عزیز.

این بازی همان طور که قبلا گفتم شامل 6 قسمت هست که در هر قسمت تغییراتی در محل زندگیت و افراد دهکده و ... اتفاق میفته ،
    اگر قسمت 6 رو به پایان برسونی باری تموم می شه.

Capter 1- The Beginning

Chapter 2- Happy Birthday

Chapter 3- Happy Harvesting

Chapter 4- Happy Farm Life

Chapter 5- To the Journey

Chapter 6- The Twilight

ببخشيد اقا امير يه سوال چه جوري محصولاتم را بفروشم.
    سلام دوست عزیز.

محصولات کشاورزی و دامداریت رو به 2 روش می تونی بفروشی:

1) داخل اتاقکی که در روبه روی گاوداریت هست برو و محصولاتت رو داخل صندوق ها قرار بده. فردا حدود ساعت 12 ظهر به بعد وقتی بری اونجا و به لیست یه نگاهی بندازی پول فروش محصولاتت رو بهت میدن.
    2)هر ماه در روز 3 و 8 Van از ساعت 12 تا 6 بعداز ظهر میاد دهکده که می تو.نی محصولاتت رو بهش بفروشی (بهش هر جنسی که داری رو می تونی بفروشی)، که البته اگه بهش بفروشی می تونی باهاش چونه بزنی و قیمت فروشت رو بالا ببری که قبلا راجع به این توضیح دادم.

دوستان عزیز لطفا قبل از اینکه سوالی بپرسید به طورکامل تاپیک رو مطالعه کنید.

مطمئن هستم به خیلی از سوالات شما توسط امیر جان و من پاسخ داده شده.

2. این کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    امير110

پيش فرض

سلام اقا مسعود خيلي ببخشيد من نميتونم پر ابي را بگيرم دموي بازي را ميبينم ولي كوتوله ها يه چيز هايي بهم ميگن از خونش ميرم بيرون يكي مياد چيزي بهم ميگه به تاكاكورا بهم چيزي ميگه وبعد بازي دوباره شروع ميشه كسي هم پر ابي به من نميده اگه جواب بديد ممنون ميشم.

4. این کاربر از amir4343 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ميخوام گربه را از رومانا بگيرم ولي هر كاري ميكنم نميگيره چكار كنمليست چيزايي را كه رومانا دوست دارن را بگيد ممنون ميشم.

6. این کاربر از سايمون123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

11

سلام اقا مسعود خيلي ببخشيد من نميتونم پر ابي را بگيرم دموي بازي را ميبينم ولي كوتوله ها يه چيز هايي بهم ميگن از خونش ميرم بيرون يكي مياد چيزي بهم ميگه به تاكاكورا بهم چيزي ميگه وبعد بازي دوباره شروع ميشه كسي هم پر ابي به من نميده اگه جواب بديد ممنون ميشم.
    سلام دوست عزیز.
    در اول تابستان سال اول وقتی از خونت بیرون میایی و میری بیرون دمو شروع میشه ، من نمی دونم راجع به کدوم دمو حرف می زنی ولی یادت باشه برای گرفتن پر آبی حتما باید دل دختری که دوست داری رو به اندازه 1 یا 2 تا قلب به دست بیاری.

ميخوام گربه را از رومانا بگيرم ولي هر كاري ميكنم نميگيره چكار كنمليست چيزايي را كه رومانا دوست دارن را بگيد ممنون ميشم.
    سلام .
    در 43 # توضیح دادم که Romana چه چیزی دوست داره ، همچنین راجع به گرفتن گربه امیر کلی توضیح داده ولی منم یه بار دیگه می گم:
    باید با Romana دوست بشی و چیزایی که دوست داره بهش بدی ، در پاییز سال 2 صبح که از خواب پا می شی حدود 8 تا 9 صبح میاد دم در و بهت گربه رو میده.

8. این کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

ممنون يه چند روزي نبودم تاپيك را عالي كردي خيلي گلي مسعود جون.

10. 2 کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

12

ممنون يه چند روزي نبودم تاپيك را عالي كردي خيلي گلي مسعود جون.
    سلام امیر جان، خوبی؟
    خیلی مخلصیم ، وظیفه بود قربان ، از تو باید تشکر کرد به خاطر ایجاد این تاپیک!

12. این کاربر از masoud5764 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه layla-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اقا امير و اقا مسعودمن يه سوال داشتم:
    چه گونه ميتونم اسب به رنگ نارنجي يا سفيد داشته باشم اخه من تا حال ده بار بازي كردم همش اسب قهوه اي برام مياد اگه راهي داره ما را بي اطلاع نذاريد ممنون.

14. این کاربر از layla-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafa_1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به امیر ومسعود من این بازی رو بازی میکنم سال دومم چند تا سئوال دارم تمام مطالب هم خوندم خیلی متشکرم اگر کمکم کنید

1.چگونه میشه ماهی های گرون گرفت مثل شارشارک و یامام بزرگ؟

2.چرا دستگاه کود درست کنی اینطوریه که باید دوتا گلی یا چیز دیکه توش بریزم خوب اگه دوتا گل رو بفروشیم حدود 30 یا 40 تا گیرمون میاد میتونیم بریم کود بخریم ؟

3.مهم.چگونه باید میوه های درجه A یا S برداشت کرد؟

4.درحدود پائیز سال اول وقتی از خونه بیرون اومدم یه سوسک دیدم که تمام گیاهام رو خورد و هر چی تو زمین اولی میکارم میخوره؟

5.چطوری باید زمینم رو سریع آب بدم ؟

6.من علفهام تموم شده و اشتباه کردم که زیاد کود ندادم چطور باید علف تهیه کنم از تاکاکورا هم میخرم همون لحظه همرو میخوره و بازم عصبانی چکار کنم؟

7.چرا محصولاتی که بدست میاریم انقدر ارزونه ارزشکاشتن نداره باهاشونم غذا درست میکنم مثل سالادها بازم ارزونه؟

8.من در سال دومم ولی هنوز فقط دو مدل غذا میتونم درست کنم سالاد و سوپ چکونه باید دسر غذای اصلی و اردو درست کنم؟

9.اگه اسب شب بیرون خارج از علفزلر بمونه چیزیش میشه؟

10.با قرچها میشه غذا درست کرد؟

11.میشه مسابقات این بازی و مکان و زمان و چگونگی بازی و برنده شدنو بگین؟

12.دستگاه دانه ساز محصولو میگیره بعد 3 روز دانه میکنه تازه نصف قیمتم هستش چرا؟

16. این کاربر از mostafa_1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

11 جواب ليل پي ومصطفي

جواب مصطفي:
    1-ماهي ها را بايد خودت از دريا بگيري نبايد كار خاصي انجام بدي فقط يكم صبر ميخواد.
    2-اين يكي را متوجه نشدم دستگاه كود درست كني وجود نداره كود ها را تو مزرعه ي جلوي گاوداري بايد بكاري كود را هم از مزرعه ي وستا بخر.
    3-بايد محصول هاي فروخته شده زياد باشن و در مزرعه ي دو محصولات را بكاري.
    4-اين مشكل منو كلافه كرد بايد كود بريزي پاي محصولات.پيشنهاد ميشه تو مزرعه ي دوم محصول بكار.
    5-ابپاش هاي قوي تر را از انباري سفارش بدي تا تاكاكورا برات بياره.
    6-بايد كود از مزرعه ي وستا بخري پشت گاو داري بكاري تا رشد كنن.
    7-خوب بايد درجه ي محصولاتت را بالا ببري.
    8-شما ميتونيد هر غذايي را درسال اول نيز درست كنيد.دستور پخت در صفحات قبل هست.
    9-خير ولي اگه هوا بد باشه اسب مريض خواهد شد.
    10-بله ميشود با قارچ ها هم غذا درست كرد.
    11-در اين بازي مسابقه وجود داره اما شما شركت نميكنيد اما ميتونيد با افراد دهكده بازي هايي رابكنيد.
    12-اين بستگي به نوع محصول و درجهي دانه داره.
    ممنون از اقا مسعود گل كه خيلي مارا ياري كردن.
    جواب layla-p:
    اين امر بستگي به شانس شما داره من الان خودم يه اسب نارنجي وخوشگل دارم.

18. 2 کاربر از امير110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa_1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام آقا امیر از راهنماییت متشکرم ولی عذر میخوام کامل نبود

3.یعنی باید از1 محصول چند تا بفروشم تا درجش بالابره

2.دستگاه کود درست کنی هست ولی میگم اگه هر 2 تا گل 1 کود میده چرا گلهارو نفروشیم و بریم کود رو از vesta بخریم هر 2 گل 30 ٍ,40 g پولش هست.

11.چه بازیهایی وجود داره وکجا هست وچه زمانی و جایزه آنه چیه.

8.من تمام دستور پخت غذا هارو دارم ولی توی لیست آشپزخانه اسم دو مدل غذا رو دارم salad و soup چطور باید اسامی مدلهای دیگر رو مثل (اردو و دسر و غذای اصلی ) رو هم به لیستم اضافه کنم

20. این کاربر از mostafa_1365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •