سلام دوستان من اين بازي رو با شبه ساز ps2 بازي مي كنم مي خوام بدونم چه جوري مي تونم با نامي كه تو هتل هست ازدواج كنم اصلا قلبش تغيير نمي كنه

سلام دوست عزیز.
برخلاف آنچه فکر می کنی ازدواج با Nami خیلی ساده هست که برات توضیح می دم.
در 6# توضیح دادم که به چه چیزهایی علاقه داره.
هر روز صبح قبل ساعت 9 دم در اتاقش باش و به محض اینکه ساعت 9 شد برو داخل اتاق و چندین بار باهاش صحبت کن ، در طول روز هم هر جا که دیدیش باهاش صحبت کن و بهش چیزایی که دوست داره بده.
4 تا قلب Nami رو اینجوری باید به دست بیاری:
1) حدود ساعت 12 ظهر از خانه ات بیا بیرون تا ببینی که توی مزرعه تو هستش و از سوالی می پرسه که تو گزینه 2 رو جواب بده ، بدش توی مزرعت می چرخه و می ره.
2) بین ساعت 6:45 تا 7 بعد از ظهر برو به کافه ، اونو اونجا می بینی و از تو سوالی می پرسه که گزینه 1 رو انتخاب کن ، بعدش میره بیرون و یادش میره که پول بار رو بده اون موقع تو پولش رو حساب کن.
یادت باشه پول داشته باشی!!!!!!!
3) ساعت 8 صبح برو به داخل خونت تا ببینی که Tim و Ruby دنبال Nami می گردند و از تو کمک می خواهند و قبول کن که بهشون کمک می کنی و بعد از اون می گردید و پیداش می کنید.
4) صبح به داخل هتل برو و می بینی که یه نامه به دستش رسیده از طرف پدرش و از تو می خواد که بهش توی مزرعت کار بدیو تو قبولش می کنی.
بعد از اینکه 4 قلبش به دست امد پر آبی رو که قیلا راجع بهش نوشتم بهش بده.
انشا الله که خوشبخت بشید!!!!!!!!!!!!!! .gif)
سلام من تازه اینجارو دیدم منم 2یا 3 سال این بازی رو کردم چه جوری این بازی تموم میشه
سلام دوست عزیز.
این بازی همان طور که قبلا گفتم شامل 6 قسمت هست که در هر قسمت تغییراتی در محل زندگیت و افراد دهکده و ... اتفاق میفته ،
اگر قسمت 6 رو به پایان برسونی باری تموم می شه.
Capter 1- The Beginning
Chapter 2- Happy Birthday
Chapter 3- Happy Harvesting
Chapter 4- Happy Farm Life
Chapter 5- To the Journey
Chapter 6- The Twilight
ببخشيد اقا امير يه سوال چه جوري محصولاتم را بفروشم.
سلام دوست عزیز.
محصولات کشاورزی و دامداریت رو به 2 روش می تونی بفروشی:
1) داخل اتاقکی که در روبه روی گاوداریت هست برو و محصولاتت رو داخل صندوق ها قرار بده. فردا حدود ساعت 12 ظهر به بعد وقتی بری اونجا و به لیست یه نگاهی بندازی پول فروش محصولاتت رو بهت میدن.
2)هر ماه در روز 3 و 8 Van از ساعت 12 تا 6 بعداز ظهر میاد دهکده که می تو.نی محصولاتت رو بهش بفروشی (بهش هر جنسی که داری رو می تونی بفروشی)، که البته اگه بهش بفروشی می تونی باهاش چونه بزنی و قیمت فروشت رو بالا ببری که قبلا راجع به این توضیح دادم.
دوستان عزیز لطفا قبل از اینکه سوالی بپرسید به طورکامل تاپیک رو مطالعه کنید.
مطمئن هستم به خیلی از سوالات شما توسط امیر جان و من پاسخ داده شده.