احتمالاَ موقع دانلود فايل خوب دانلود نشده و نمي تونه اجرا بشه
احتمالاَ موقع دانلود فايل خوب دانلود نشده و نمي تونه اجرا بشه
دوست عزيز اين شما موقع دريافت برنامه در كجا ذخيره كرديد منظورم اينه كه دفعه اول كه برنامه رو دانلود كرديد بايد فايل ستاپ رو به همون جا انتقال بديد يعني محل اوليه بعد شروع به نصب برنامه كنيد احتمالا مشكل شما حل ميشه مثلا اگه موقع دانلود برنامه محل ذخيره برنامه رو دسكتاپ قرار داديد اون انتقال بديد به دسكتاپ و برنامه رو نصب كنيد ..........اميدوارم كه مشكل شما حل بشه .............
سلام
من يه مشكل دارم و اون اينه كه هر دفعه كه نرم افزار Babylon رو نصب مي كنم اولين بار كه به اينترنت وصل مي شم لايسنس برنامه از بين مي ره و ديگه لايسنس قبول نمي كنه تا دفعه ي بعد كه ويندوز فرمت بشه.
ضمنا از دو نسخه با دو لايسنس مختلف استفاده كرده ام اما درست نشد.
لطفا راهنمايي ام كنيد
ممنون
اگه تو یک ک÷ی وقتی که بابیلون رو نصب کردی از رجیستری کامپیوتر بگیری اگه این طوری که گفتی لایسنس خراب شد و دیگه کار نکرد با برگردوندن رجیستری باز لایسنس کار میکنه
بعدم برای اینکه لایسنس خراب نشه تنظیمات اینترنتی بابیلون رو ذرست کن
سلام
لطفا قوانین هر انجمن رو مطالعه کرده و سوالتون رو در جای مناسب بپرسید.
منتقل شد...
بايد توسط يه فايروال دسترسي بابيلون رو به اينترنت قطع كني تانتونه تقلبي بودن ليسانس رو چك كنه![]()
بابیلونت رو به ورژن 6 تبدیل کن.و از کرک سودا استفاده کن که با اون میتونی هم راحت به اینترنت وصل بشی هم بابیلونت رو خیلی راحت آپدیت کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کرک سودا استفاده کن این طوری که گفته شده با این کرک میتونی به اینترنت وصل شی و دیگه نمی خواد گزینه آپدیت هم غیر فعال کنی و میتونی آپدیت هم کنی دیکشنری رو من امتحان نکردم اما سودا کارش درسته
در غیر این صورت باید اول گزینه آپدیت رو غیر فعال کنی تو کانکشن بعد تو پروکس سرور بنویسی nab.nab.2.3 پرتم 1111 دیگه خراب نمیشه
از کزک سودا استفاده کن برنامه رو uninstall کن بعد دوباره نصب کن و از کرک سودا استفاده کن راستس یادم رفت بگم کرک سودا برا ورژن 6 هست
ممنون از همه دوستان
دارم ورژن 6 رو دانلود مي كنم كرك سودا رو هم دانلود كردم.
لطف كرديد
سلام بچه ها- من يه ديكشنري بابيلون رو قبلا نصب كردم - اما متاسفانه كرك بود - الان ديگه با اون سريال نصب مجدد نميشه -
حالا سوالي كه داشتم اين بودش كه من چطور اينو از رجيستري پاك كنم تا بتونم با همون سريال دوباره نصبش كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)