سلام
این کرک رو میشه بگی باید چجوری دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
این کرک رو میشه بگی باید چجوری دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کرک سالم بازیAlpha Protocol است و تست شده توسط خودم ومن هم مشکلاتی داشتم از قبیل بعداز انتخاب بازیکن ونشان دادن دموی اول بازی و پریدن بازی در منوی بازی که بازی اجرا نمیشد ولی بعد از اجرای این کرک بازی به طور عادی اجرا شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشآ تشکر یادتون نره . فقط یه دکمه ی
بعد از دانلود nod32 اونو حذف میکنه میگه که تروجانه لطفا یه بدون تروجان لینک بدین![]()
اين بازي مگه خوبه كه اين همه خودتونو ميكشيد تا كرك پيدا كني.؟
واقعا بازی عذاب آورتر این بازی تو عمرم ندیدم
بعد از یه هفته حل مشکل کرک و زبان حالا تو بازی بعد از دمو دوباره برمیگرده سر جای اولش
واقعا که خیلی مزخرفه![]()
کرک سالم وبدون تروجان هست اما نرم افزاره های ویروس کش بیشتر icon های بازیها را تروجان و یا ویروس شناسایی می کنند. شما اگر می خواهید این بازی را بازی کنید ویروس کش خود را غیر فعال کرده وبعد بازی را به راحتی اجرا کنید و مطمئن باشید که سیستم شما ضرری نخواهد دید .![]()
منم همین کار رو کردم کرک سالم بود دوست عزیز ولی فقط نمیدونم بعد از دمو و منفجر شدن هواپیما. بازی چه جوری شروع میشه
فکر کنم مشکل بیشتر کسایی که این بازی تهیه کردن
من دارم بازی میکنم و تا حالا خیلی هم از بازی رو رفتم.کرک هم نکردم فقط از پوشه Binaries آیکون بازی رو باز میکنم و هیچ مشکل هم نداره. ببینید اشکال از کدوم فایله تا براتون آپ کنم
اقا راه حلی برای زبان بازی پیدا نشد؟
اخه کدوم ادم روان پریشی نوشته هارو به یه زبان میزنه، دیالوگ هارو به یه زبان دیگه؟
بالاخره ما هم تونستیم اینو بازی کنیم بعد از حدود 2-3هفته
فقط میتونم بگم بازیشو اگه سال 2005 میساختند شاید شاید برنده ی زرشک زرین میشد
نه ولی من فقط با مبارزاتش حال کردم اگه همش مبارزه بود خیلی باحال میشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)