ممنون که کمک می کنی . کارم راحت تر شد شاه شیطانی
ممنون که کمک می کنی . کارم راحت تر شد شاه شیطانی
خواهش میکنم دوست عزیز اگه هر سوالی از Samurai Warriors هم داشتی بپرس اینم بگم که من نام Demon King رو به عشق رهبر گروه Sw یعنی Nobunaga Oda گذاشتم![]()
نحوه انلاک Masemune Dete : مرحله x5 رو با Shu بازی کنید وبه همراه Magoichi به میانه نقشه رفته و افسر های حمله کننده را بکشید بعد افسر های شما از دوطرف به Masemune حمله میکنند حال شما باید Masemune را بکشید تا این شخصیت انلاک شود![]()
نحوه انلاک Pang De : مرحله ی 3x رو با Shu بازی کنید وهمه ی افسر های Hojo رو نجات دهید ودر اخر Pang De رو بکشید![]()
نحوه انلاک Kunoichi :
Chapter x4 رو با Wu بازی کنید تمام افرادی که به کمک شما میایند را به مقصد برسانید تا Kunoichi انلاک شود![]()
نحوه آنلاک tadakatsu :
مرحله های 7x درهر استوری مود:
wu :بعد دومین بار کشتن تاداکاتسو 2 دیقه ای dong zhuo رو بکشید
wei : شما باید 2تا پسراشو زنده نگه دارید
shu :هر 3تا peasent زنده به مقصد برسند
sw:باید mesenger به مکانش برسه . بعد لوبو میاد باتاداکاتسو بذارید صحبت 2تا شون باهم تمام شه بعد لوبو رو بکشید در آخر با رسیدن نیروی کمکی masamune date رو بکشید
اگه کارا رو درست انجام داده باشید تاداکاتسو میگه :i have impressed your valor warrior![]()
روش آنلاک مرحله های x8 :
sw:باید بیش از 1000 نفر بکشید
wei: بعد از دشمن شدن da ji 1 دیقه ای بکشیدش
wu در عرض 3 دیقه sun jian & sun quan رو نجات بدید.
shu : در عرض 2 دیقه از قلعه خارج شید![]()
روش آنلاک : lubu
مرحل: x8 در تمام استوری ها:
آسونه فقط وقتی به لوبو رسیدید از مکان نبرد فرار نکنید
![]()
دوست عزیز میتونی بگی من تو کدوم مرحله از Sw و چطور باید هزار نفروبکشم؟
نحوه انلاک دو بادیگارد Katsuie Shibata و Kojiro Sasaki در Samura Warriors 2
Katsuie Shibata " باید مرحله ای به نام Woeful Beauty رو در 76F Servival Mode بازی کنید و همه طبقات رو درست انجام بدید ودر طبقه اخر Katsuie Shibata رو بکشید.بعد Katsuie توقسمت بادیگارد ها انلاک میشه."
Kojiro Sasaki " باید مرحله ای به نام Employment Opportunity رو در 76F Servival Mode بازی کنید و همه طبقات رو درست انجام بدید ودر طبقه ی اخر Kojiro Sasaki و Musashi Miyomoto رو بکشید بعد Kojiro در قسمت بادیگارد ها انلاک میشه."![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)