فکر کنم این نسخه بتاست با حجم 1.4 گیگ :
تو IGN زده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم این نسخه بتاست با حجم 1.4 گیگ :
تو IGN زده بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ژانر بازي FPS يا first person shooter يا همون اكشن اول شخص هست
با اجازه من يكم تصحيح كنم پستتون رو!
ژانر بازي اكشن اول شخص هست كه تمركز اصلي بازي بر روي بخش چند نفره هستش.كلا سري بازي هاي بنلفيلد چند نفره هستن اما يه بخش تك نفره هم دارن.
كسي نسخه بتا بازي رو بازي نكرده؟!
سلام.بچه ها من یه سوال داشتم.توی battlefield 2 و همه ی battlefield ها یه ازادی خوبی وجود داشت.من شنیدم که این بازی یه اول شخص وجود داره.یعنی اون ازادی توی battlefield های گذشته توی این battlefield وجود نداره؟
اینم یه عکس زیبا از بازی:
![]()
منظورت چیه؟ اون 2 تا که بازی کردی مگه سبکش چی بود همش از دم FPS هستن دیگه
در هر صورت کارت نباشه آزادی عملی که میخوای به خاطر نقشه های وسیع همیشه در بتلفیلد هست
سلام.من بیشتر battlefield ها رو با lan بازی می کنم.این سوال هم بیشتر به همین دلیله.چون واقعا با lan خیلی باحاله.این نوع بازی لذتش چند برابره تک نفرست.ممنون.
سلام. یکی از بچه ها یه چیزی درمورد دانلود نسخه بتا گفته بود.یه چیزی من پیدا کردم در مورد بازی که نوشته beta حالا خودتون یه نگاهی بندازید.ولی فکر می کنم همین باشه.
حجم:1.43 گیگ.
در ضمن کلی تریلر از بازی توی این صفحه می تونید پیدا کنید که حجمشون خیلی کمه.به 1 گیگ هم نمی رسن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی خواستم یه پست جداگونه بدم یه سوالی داشتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید که سیستم من زیر نوشتم.ایا با این سیستم میشه بازی خوبی انجام داد مثلا در چه سطحی؟
1-گرافیک:NVIDIA GeForce 8400 GS
2-Memory: Row:0-2048 MB DIMM
3-CPU: AMD-2720 MHZ
به جای نقطه چین به انگلیسی بنویسید(فایل فرونت>FILE FRONT)
Last edited by KAHAKDAM; 30-01-2010 at 16:38.
لینک دانلود بازی نسخه بتا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام.نسخه آزمايشی (Beta) بخش چند نفره از بازی Battlefield: Bad Company 2در دسترس قرار گرفت. در اين دمو تنها نقشه Port Valdez در حالت Rush قابل بازيست. نقشهای وسيع، پوشيده از برف و دارای چندين پايگاه نظامی که در هر دور (Round) مسابقه از يک منطقه بازی را آغاز خواهيد کرد. شما میتوانيد در نقش دو تيم مهاجمين يا مدافعين و در چهار کلاس مهاجم، مهندس، امدادگر يا ديدبان قرار بگيريد که هرکدام ويژگیهای خود را دارند. مهاجمين بايد به تخريب ايستگاههای ارتباطی رقيب بپردازند در حالی که مدافعين بايد عکس آن را انجام دهند. قابليت ارتقا رتبه، آزاد کردن سلاحهای بيشتر، استفاده از وسايلی از جمله تانک، ضد هوایی و هليکوپتر نيز در اين نسخه وجود دارد.
نسخه Xbox 360 اين دمو تنها برای کاربران طلایی شبکه Xbox Live و نسخه PC برای تعدادی محدودی از افراد ثبت نام شده در وبسايت رسمی بازی و آنهایی که بازی را پيش خريد کردهاند در دسترس است. همچنين دارندگان کنسول PS3 چندين روز ديگر و در تاريخ 4 فوريه قادر به دريافت اين دمو خواند بود. حجم دموی بخش چند نفره برای X360 برابر با 1.35 گيگابايت و برای PC تقريباً 1.5 گيگابايت میباشد. برای دريافت و اطلاعات بيشتر به صفحه Betaدر وبسايت رسمی بازی مراجعه کنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ساعات اوليه عرضه کاربران PC گيم پلی روان و خوبی را تجربه کردهاند؛ اما بر طبق گزارشات دريافت شده بعد از شلوغی سرورهای بازی، تداخلاتی در اتصال به سرورها پيش آمده است. اما نسخه X360 که توسط گيمرزلند نيز امتحان شده است، بدون مشکل و با کمترين تاخير برای کاربران ايرانی قابل بازيست.
تاريخ انقضای نسخه آزمايشی، 25 فوريه برابر با 6 اسفند ماه است. پس تا دير نشده اين دمو را دانلود کنيد و تا پيش از عرضه نسخه کامل (2 مارچ - 11 اسفند) به تمرين و بازی با دوستان خود بپردازيد. به نظرتان اين بازی مخاطبان CoD: Modern Warfare 2 را هدف قرار داده و بر آن برتری دارد؟ يا Battlefield هنوز ويژگیهای خاص خود را حفظ کرده؟
Last edited by KAHAKDAM; 01-02-2010 at 07:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)