من چلسی رو انتخاب میکنم اگه انتخاب شده لیورپول
من چلسی رو انتخاب میکنم اگه انتخاب شده لیورپول
بارسا خواهان جذب پت چک و مالودا هست و همچنین فروش ژاوی و اینستا را منتفی اعلام کرد
بازیکنان فروشی بارسا
سیلوینیو
کرکیچ
بوسکتس
هانری
آقا مهدی.ف نمی دونم از شرایط جدید فروم خبر دارید یا به حر حال در فروم یه قانونی است که تازه وارد ها پستشون بعد از بررسی در تاپیک قرار می گیره یکی نفر به من ایمیل زد و گفت که چلسی رو می خواد ولی طبق قوانین پستش قرار نگرفته پس شما لیورپول رو انتخاب کنید.
بازی چجوریاس ؟
منم بایرن میخوام
سیو دارم ولی چیزه بگو دیگخ حجمش بالاس
اگه نشد هم یه تیم دیگه بدین
من بایرن رو دارم ممنون شما هم بایرن تا به حال 8 تا تیم انتخاب شدن فقط 4 تا تیم مونده!!!
اگه تیمی نیود با همین 8 تیم مسابقات از 2 شنبه یا حد اکثر 3 شنبه شروع می شن.
چلسی را کی برداشته ؟؟؟
آیا پت چک و مالودا را میفروشه یا با هانری تعویض میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
چلسی رو یه تازه وارد گرفته که چون تازه وارده پیامش اینجا نیست.ولی گفت مالودا رو با هانری عوض می کنه.
بازی رو با همین 8 تا تیم شروع می کنیم(یوونتوس و روم و آرسنال وLyon موندن)هر روز دو بازی انجام میشه و هر دو روز که هرهشت تیم مسابقه دادند(2تیم در روز اول و دو تیم در روز دو) پس از دو روز استراحت دوباره همه تیم ها در دو روز با هم مسابقه می دهند (مثل لیگ های مختلف مثلا 1 شنبه یکسری از بازی های لیگ و 4 شنه سری بعدی که موندن)و دوباره بعد از دو روز استراحت در دو روز دیگر تیم ها با هم مسابقه می دن تا وقتی که فصل تموم شه.در ضمن خرید بازیکن از تیم های یوونتوس و روم و آرسنال و ---- آزاد شد.
بوفون (=) گیون و دیدا...................تعویض میان دو تیم میلان و یوونتوس
ترزگه (=) شوچنکو.................تعویض میان یوونتوس و میلان
ده روسی (=)گتوزو.................تعویض میان دو تیم روم و میلان
هر تیمی باید تا قبل از شروع مسابقات:لیست تمامی نقل و انتقالات و مبالغ خرید و فروش و ترکیب(set formation)و کاپیتان خودش رو به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنه در ضمن خرید بازیکنان آسیایی که در هیچ تیمی نیستند رایگان است.
Last edited by kaka.ronaldo; 16-03-2009 at 16:48.
هر کی میخواد بگه من کلوزه با یه مهاجم دیگه جابه جا می کنم ؟؟
اگه اینطوریه من ون پرسی رو میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)