سلام دوستان
تمام کارهایی که گفته شده رو انجام دادم ولی آخرش یه ارور عجیب داده نتونستم بخونمش و دانلود کنم ! لطفا کمک کنید.![]()
سلام دوستان
تمام کارهایی که گفته شده رو انجام دادم ولی آخرش یه ارور عجیب داده نتونستم بخونمش و دانلود کنم ! لطفا کمک کنید.![]()
سلام.
من دیروز IME گوشیمو به این سایت دادم الان تو بخش دانلودش یه لینک اضافه شده وقتی از تو لینک روی فایل سر یا کی کلیک می کنم به یه صفحه جدید می ره و یه فایل پنچ مگی میاد برای دانلود!!!!!من که نفهمیدم مشکل از کجاست ممنون می شم دوستان کمک کنن خیلی لازمشون دارم
Last edited by mohsen26; 09-06-2009 at 19:25.
سلام دوستان
من تمام مراحلی که گفته بودید رو طی کردم ولی در آخر اروری دریافت کردم و نتونستم بخونمش و فایل ها رو هم نتونستم دانلود کنم.لطفا راهنمایی کنید.
امروز یه پیغام جدید میده وقتی روی سر وکی کلیک می کنم این پیغام رو میده من که زبون ژاپنی نمی فهمم
سلام به همگی :
من بیش از 35 ساعته که درخواست دادم ولی لینک دانلود هنوز فعال نشده
..........
آخه قرار بود ظرف 24 ساعت لینک فعال بشه؟
موقعی که Cer یا Key میده ...
یه گزینه ابی میده یکی قرمز شما باید از اون لینک قرمزه دانلود کنـــی Cer & Key ابیه بیخودی هستش اگه روش کلیک کنی یه فایل 5 مگی میده برا دانلود برای دریافــــت لینک قرمز
شما دوستان هم نوشته بالا رو بخونیــــد ...
من خودم همینجوری درخواست میدم دانلود میکنــــم کاری به لینک آبی ندارم
عجــــب!!!
من هر چی درخواســـت دادم 24 ساعتـــه لینک رو داده
موفق باشید!![]()
داخل گزینه قرمز هیچ لینکی برای دانلود نیست.روز اول که سر و کی داد یک بار دانلود کردم ولی اشتباها پاک شد.به نظر شما برای دانلود محدودیت وجود دارد.
![]()
دوست عزیز احتمالاً شما تاپیک کافی برای دانلود نزدید،پس به یکی از قسمت های سایت مثلاًبخش n95 برید و مثلاً یک برنامه برای دانلود بگذارید.
من عضو شده ولی هرکاری میکنم لوگین کنم با پیغام اشتباه بودن یوز یا پس میزنه
جالبه. OPDAچند وقته که برای منم اینطوریه. یه بار dl کردم اونم فقط سر رو اما بعدش دیگه نتونستم حتی از اون سایت با یوزر و پس های دیگه چیزی بگیرم. رو 5-6 تا سیستم هم همین امتحان رو کردم که یوزر و پسم رو که میدادم با زهم لینکش فتنه بود. هرچند من از دستشون در رفتمو چند روز پیش گرفتم. اما دوستام نمی تونن بگیرن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)