منم رفتم چنتا از فروم ها رو خوندم اونا هم نظر شون در مورد بازی منفیه همه![]()
پس در این مورد درست نمره دادن![]()
منم رفتم چنتا از فروم ها رو خوندم اونا هم نظر شون در مورد بازی منفیه همه![]()
پس در این مورد درست نمره دادن![]()
سلام
با اين امتيازات كه به بازي داده دلسرد شدم.
احتمالا گيم پلي بازي خوب نيستش... اين امتياز دادنها هم شده ابنبات
من خیلی گیج شدم .
دیروز بعد از اینکه وارد اپیزود 1 ( جنگل ) شدم کلی جلو رفتم و چند تا مرحله هم تموم شد ولی بعد که از بازی اومدم بیرون فقط از اول مرحله جنگل قابل دسترس بود .
کسی میدونه مشکل چیه ؟
امتیاز IGN به بازی :
6.0
7 Presentation
Lost Planet 2's menus and options feel dated and clunky, and are often a hindrance to playing the game. There are a lot of options though.
9 Graphics
Lost Planet 2 is a gorgeous game with a ton of variety in locales and things to kill. The Cat-G Akrid are particularly impressive.
8.5 Sound
The score is epic and actually quite good. It just would have been nice to hear it more often.
5.0 Gameplay
The controls respond poorly, co-op is implemented badly, and the level design is awful. The foundation of Lost Planet 2 is its biggest issue.
8 Lasting Appeal
Assuming that you make it that far, there's a lot to see in Lost Planet 2, from full co-op to a ton of multiplayer maps.
ظاهرا همه به گيم پلي ايراد گرفتن كه مهمترين بخش هم هست متاسفانه .
سلام
این بازی برای PC میاد.؟ تو گیم اسپات تاریخ ریلیز رو 18 می زده. این بازی مگه انحصاری نیست؟
در انحصار ماکروسافت بود فکر کنم !این بازی برای PC میاد.؟ تو گیم اسپات تاریخ ریلیز رو 18 می زده. این بازی مگه انحصاری نیست؟
بازي براي Play Station 3 و Xbox 360 هست . نسخه ي PC هم معلوم نيست وضعيتش ! سايت رسمي بازي كه PC نزده ولي همه ي سايت ها صفحه ي PC زدن و تو ويكي پديا هم PC هست .
خوب مثل اینکه عالی بودن شماره اول بازی دلیل نشد که این شماره پیشرفت کنه یا حد اقل مثل اون باشه
gamespot به بازی امتیاز فاجعه امیز 5.5 رو داد
عجب..........علاوه بر امتیاز زیبایی که از گیم اسپات گرفته میانگین امتیازاتشم تو "متا" شده 7.5............که نشون میده بار دیگه کپکام ip دیگه ای رو مثه ip های قبلیش به...........برد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)