خب من میخوام این تایپیک را از خاک در بیارم
اول میخوام بدونم ایا مدرکی هست که اثبات کنه چنین تکنولوژی الان در دست امریکاست
100 درصد
ممکنه
امکانش خیلی کمه
فقط دسیسه هست
خب من میخوام این تایپیک را از خاک در بیارم
اول میخوام بدونم ایا مدرکی هست که اثبات کنه چنین تکنولوژی الان در دست امریکاست
ممنون از کمکتون من رفتم تو سایت ولی اطلاعاتی که نشون بده امریکا الان به این سیستم دسترسی داره نبود
این سایت رسمی هارپه ؟
بله سایت رسمی هست
اگه به دامنه ش هم توجه کنید روی آلاسکاست
توی موقعیت تاسیسات هم نوشته
Location [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنقل از ویکی پدیا
این تاسیسات مشترکا توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و نزدیک به ۱۵ دانشگاه آمریکایی دیگر اداره و استفاده میشود. شرکت سازنده این تاسیسات، شرکت BAE Advanced Technologies است.
هارپ در ویکی پدیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دو روز پیش زلزله ای به بزرگی 4.4 ریشتر شیراز رو لرزاند. میدونم به نظر احمقانه میاد ولی چند تا چیز مشکوک وجود داره
1- خیلیها گفتند موقع زلزله آسمون به رنگ سرخ در اومده
2- با این زلزله به خاطر صدای مهیبی که داد بشدت موجب وحشت مردم شد توی هیچ شبکه محلی و غیر محلی به اون اشاره نشد انگار که اصلا نبوده
دوستان نظری ندارند!؟
فیلمی از رنگ آسمون دارید؟
خیلی وقتا آسمون قرمز میشه، قرمز غیر طبیعی جای بحث داره.....
ساعتی که این اتفاق درش رخ داد رو هم بفرمایید.
گزارش اوليه زلزله
بزرگي ۴.۴ استان فارس
دوشنبه، 23 اريبهشت 1392 در سه و ده دقیقه و سی و دو ثانیه
تاريخ وقوع زلزله: دوشنبه، 23 اريبهشت 1392 در سه و ده دقیقه و سی و دو ثانیه (وقت محلي - تهران) بزرگي زلزله: ۴.۴ نوع بزرگي: MN موقعيت رومركز زلزله: ۲۹.۵۶ شمالي و ۵۲.۷۰ شرقي عمق: ۱۰ كيلومتر عدم قطعيت مكاني: ۱.۷۴+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۲.۲۲+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربيمنطقه: استان فارسفاصلهها: 17 كيلومتري شيراز، فارس
22 كيلومتري داريان، فارس
24 كيلومتري زرقان، فارس
692 كيلومتري تهران، تهران
منبع: موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (توسط Google maps)
Last edited by mohammd1; 14-05-2013 at 16:30. دليل: شکلکهای مزاحم!
سلام
زلزله شیراز کسانی که شب بیدار بودن. صدای بدی نمی اومد؟
حالا انفجاری چیزی؟چون من فکر کنم با صدا بلند شدم تا لرزش زمین
بله همونطور که اشارکردم صدای بدی داد...
خیلی ها مثل شما گفتند انگار چیزی منفجر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)