تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 10 اولاول ... 5678910 آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 95

نام تاپيک: پژو 405 یا پرشیا یا سمند lx یا ریو

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

ضمنا مزایای تعلیق خشک رو هم بگین که ماشین عکس العملش سر پیچ ها چقدر بهتر میشه
    خودتون می دونین که تعلیق خشک چقدر هندلینگ ماشین رو زیاد می کنه

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

عامه ی مردم رو ما چی کار داریم
    عامه ی مردم همونان که اگه بزاریشو همین الانم پیکان صفر گیر بیارن میرن میخرن
    دوست عزیز مردم هم عضوی از ماست ما که ادمای خاصی نیستیم...
    فرقی نمیکنه من کلی میگم ریو طراحیش بد نیست اما زیاد جذاب هم نیست از اون ماشین هایی که من با چشم ماشین زنانه نگاه میکنم مثلا پروتون جنتو من چند روز پیش که اومده بودم تهران اکثرا خانوما پروتون جنتو سوار میشدن البته ماشین زنانه مردانه نداره اما بعضی ماشین ها مثلا حتی خود سمند قیافه ی عضلانی داره
    من خودم شخصا قیافه ی ساده ی 405 رو به ریو ترجیح میدم.نمیدونم منظورم رو خوب بیان کردم یا نه...!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

عامه ی مردم رو ما چی کار داریم
    عامه ی مردم همونان که اگه بزاریشو همین الانم پیکان صفر گیر بیارن میرن میخرن
    ریو تو جاده خوب نیست بخاطر سایز لاستیک و رینگشه عزیز.
    من الان رینگ 15 /196 انداختم .وجدانا عالیه تو جاده
    خداوکیلی با پژو و سمند اصلا عوضش نمی کنم .
    دوست عزیز شما نبودی که گفتین مقاله دارین؟؟
    با بزرگ کردن سایز رینگ و لاستیک ضربات بیشتر به داخل ماشین منتقل خواهد شد(به دلیل کوتاه شدن فاق) شتاب گیری ماشین هم افت میکنه
    اگه رینگ هم از مارکهای درست و حسابی نباشه و سنگین تر از رینگ فابریک باشه توی ترمز گیری و... چیز های دیگه هم تاثیر منفی میذاره
    از اون ماشین هایی که من با چشم ماشین زنانه نگاه میکنم
    اتفاقا خیلی از پسر های جوان و شاید هم دختر های جوون به خاطر شتاب گیری خوبی که داره طرفش جذب میشن

4. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کلا ریو تو هندلینگ به هیچ یک از محصولات ایران خودرو نمیرسه این نظر منه!
    اتفاقا خیلی از پسر های جوان و شاید هم دختر های جوون به خاطر شتاب گیری خوبی که داره طرفش جذب میشن
    خب البته منظورم از زن ها شامل دختران هم میشه اما خب گفتم که من دیدم اینجوریه اگه بده بگین عوض کنم!
    Last edited by farshad bugatti; 05-10-2009 at 23:54.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم بابم 5 سال سمند داشت الان هم سورن خریده ماشین خوبیه نسبت به قیمتش هم امکانات خوبی داره اما به نرمیه ریو نیست ولی صدای موتورش و کیفیت سواریش جوان پسند تره.....
    ریو از اون ماشینهای هست که کم خراب میشه البته اون سری های اولش اینجوری بود الان رو نمی دونم ولی نرم تر از سمند و پژو هست اما به خاطر استفاده از سایز لاستیک نامناسب توسط شرکت سایپا هندلینگش بدطور افت کرده که در صورت خرید بهتره با رینگ و سایز لاستیک مناسب تعویض بشه.....

نتیجه گیری پایانی از نظر من:اکثر مردم ماماشین رو برای مصارف خوانوادگی میخرن پس بهتره یاسمند ال ایکس بگیرن یا ریو که نسبت به قیمتشون امکانات قابل قبولی دارن تا 405(البته کاش ایران خودرو به جای تولید slx همون امکانات رو روی چهره جذاب 405 قدیمی قرار می داد البته بدون تغییر چهره) در مورد پرشیا هم که معلومه همون 405 تغییر شکل یافته هست با کمی امکانات بیشر که هنوز هم برای اون بازه قیمت کمه ولی انصافآ بازار خریدو فروش خوبی داره بعد از 405....
    ولی یک نصیحت که می کنم اینکه زیاد سعی نکنید از کسی بپرسید فلان ماشین خوبه یا بد چون این طوری طرف سلیقه ای نظر میده پس سعی کنید بیشتر مقاله ها رو بخونید یا اینکه خودتون اون ماشین رو تست کنید اگر امکانش هست چون اینجوری بعدآ پشیمون نمی شید.....
    Last edited by H.Operator; 06-10-2009 at 00:21.

7. 3 کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما نبودی که گفتین مقاله دارین؟؟
    با بزرگ کردن سایز رینگ و لاستیک ضربات بیشتر به داخل ماشین منتقل خواهد شد(به دلیل کوتاه شدن فاق) شتاب گیری ماشین هم افت میکنه
    اگه رینگ هم از مارکهای درست و حسابی نباشه و سنگین تر از رینگ فابریک باشه توی ترمز گیری و... چیز های دیگه هم تاثیر منفی میذاره
    قابل توجه شما باید بگم که ریو ls که همین ریوییه که تو ایران تولید میشه تا سال 2006 که تو آمریکای شمالی تولید میشد با رینگو لاستیک 15/195 تولید میشد.من هم همین سایز رو روش گذاشتم.
    بابام یه کم وسواسیه همین حرف شما رو میزد که شاید به جلوبندی فشار بیاره ،به خاط اون یه استرس بار HP DESIGN هم روی ماشین گذاشتم که دیگه واقعا هندلینگش رو استثنایی کرد.
    که خیلی خیلی روی سواریش تاثیر گذاشته.اشاید شتابم یه کم کاهش پیدا کرده اشه .اما همینجوری هم سمند،405،گل و 206 تیپ 3 رو میگیره.
    ریو ماشین کم خرج و اقتصادی هستش.کیفیت ساختش هم بالاست.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ریو اونقدر ها هم که شما میگین کم خرج نیست کیفیت ساختش هم متوسطه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما میتونین یه نگاهی بندازین به آمار وزارت صنایع که هرسال منتشر میشه .طبق آخرین آمار ریو در رده ی خوب ها قرارداشته در کنار ماکسیما از لحاظ کیفیت ساخت.اما ال 90 در رده ی متوسط به بالا.
    ما هم از موقعی که خریدیم(بیش از یک سال گذشته)فقط براش بنزین و روغن گرفتیم .
    آب رادیاتورش هم کلا 2 بار فول کردیم.
    همین !

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام دوستان.
    حالا يكي ميشه يك جمع بندي كلي بكنه آخر ببينيم چي ماشيني خوبه و دليل مرغوبيت اش چيه

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

يك سوالي داشتم : چرا بعضي از ماشين هاي ايران خودرو خوب از كار در مي آن ولي بعضي ها از همون موقع كه از كمپاني تحويل مي گيري تا موقع اوراق اذيت مي كنن؟؟؟؟ اگر ميشه يكي از دوستان جواب اين سوال منو بده با دليل قانع كننده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •