تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 28 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه Masih60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من با کیبرد مجازی هم بدون نگاه کردن به صفحه به راحتی تایپ می کنم.
    جون عمه ات!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

در ضمن رزولیشن صفحه تو اکسپریا 480*800 هست ولی تو امنیا 240*400 .معلومه که کیفیت تصویر تو اکسپریا بهتر از امنیا هست.
    چی بگم دیگه!

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منظورش lcd دوست من بهترین کار اینه که خودت هر دو گوشی رو در کنار هم ببینی البته تو عکس هم ببینی بد نیست ،
    شما میگید K800 و N95 که هردو 320*240 هستن مشخصه حالا امنیا و اکسپریا که دقیقآ اکسپریا 4 برابر بیشتر پیکسل داره مسلمآ خودش رو نشون میده، حالا شما باید از کسی بپرسید که با 2 تاش کار کرده ودر کنار هم به یک محیط مثلآ اپرا و منوی ویندوز و عکس و چند محیطی که واسه شما مهمه نگاه کنه. و اگه تونست عکس بگیره در کنار هم بزاره،
    سپاس

4. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

امین جان پیشنهاد میکنم به اینجا یه سری بزنی.من مقایسه ای بین lcd 3 تا گوشی انجام داده ام.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن رزولیشن صفحه تو اکسپریا 480*800 هست ولی تو امنیا 240*400 .معلومه که کیفیت تصویر تو اکسپریا بهتر از امنیا هست.
    اول که من بیشتر منظورم بین امنیا و اکسپریا هست و دوم نظر شخصی من اینه که تو اون مقایسه که شما لینک دادین تقلب شده. من نور رو میبینم که انداختن رو صفحه آیفون.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من میدونم رزولوشن اکسپریا بالاتره پس بهتره ولی میخوام بدونم در عمل هم برتریش رو نسبت به امنیا نشون میده؟ روشنایی صفحه این دوتا نسبت به هم چطوریه؟
    Last edited by Amin.M.1986; 20-02-2009 at 17:37.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جون عمه ات!!!
    داداش من چرا به مردم توهین میکنی؟ این چه حرفیه؟
    حتی اگه شما با کسی هم شوخی دارید نباید اینطور حرف بزنید، اگه به نظر شما حرفشون منطقی نیست بگید این چه جور حرف زدنه؟ جدآ این کار در شان شما نیست.

8. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اول که من بیشتر منظورم بین امنیا و اکسپریا هست و دوم نظر شخصی من اینه که تو اون مقایسه که شما لینک دادین تقلب شده. من نور رو میبینم که انداختن رو صفحه آیفون.
    بابا بیخیال اون مقایسه رو خودم انجام داده ام و کدوم تقلب رو میگی.
    اینم بگم من اون عکس رو با کنون powershot که 10 مگاپیکسل هست گرفته ام و تو اون عکس هم فلاش رو خاموش کرده ام.
    بالاخره شما اگه اون عکسی که به اون تابلویی هست قبول نداری.حداقل اینو میتونم بگم که چون خودم از نزدیک هم دیدن میتونم بگم کیفیت lcd اکسپریا هر دو تا رو هم قورت میده.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

بابا بیخیال اون مقایسه رو خودم انجام داده ام و کدوم تقلب رو میگی.
    اینم بگم من اون عکس رو با کنون powershot که 10 مگاپیکسل هست گرفته ام و تو اون عکس هم فلاش رو خاموش کرده ام.
    بالاخره شما اگه اون عکسی که به اون تابلویی هست قبول نداری.حداقل اینو میتونم بگم که چون خودم از نزدیک هم دیدن میتونم بگم کیفیت lcd اکسپریا هر دو تا رو هم قورت میده.
    قصد اهانت نداشتم به شما اگه شما میگی حتما درسته. آخه نور افتاده کنار صفحه آیفون خودت ببین عکس رو متوجه میشی. یعنی شما میگی امنیا و اکسپریا تفاوت فاحشی روی کیفیت تصویر دارن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

منظورش lcd دوست من بهترین کار اینه که خودت هر دو گوشی رو در کنار هم ببینی البته تو عکس هم ببینی بد نیست ،
    شما میگید k800 و n95 که هردو 320*240 هستن مشخصه حالا امنیا و اکسپریا که دقیقآ اکسپریا 4 برابر بیشتر پیکسل داره مسلمآ خودش رو نشون میده، حالا شما باید از کسی بپرسید که با 2 تاش کار کرده ودر کنار هم به یک محیط مثلآ اپرا و منوی ویندوز و عکس و چند محیطی که واسه شما مهمه نگاه کنه. و اگه تونست عکس بگیره در کنار هم بزاره،
    سپاس
    واقعا برام مقدور نیست این دو تا رو خودم از نزدیک با هم مقایسه کنم. اینجا کسی مقایسه کرده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داداش من چرا به مردم توهین میکنی؟ این چه حرفیه؟
    حتی اگه شما با کسی هم شوخی دارید نباید اینطور حرف بزنید، اگه به نظر شما حرفشون منطقی نیست بگید این چه جور حرف زدنه؟ جدآ این کار در شان شما نیست.
    اینکه من به کسی توهین کردم یا نه مربوط میشه به رابطه من با اون شخص نه هیچ کس دیگه. خود طرف نیومده هیچی بگی شما کاسه داغتر از آش شدی؟ علی پسر خالمه و اگر هم پسر خالم هم نبود با رابطه ای که داریم باز هم این حرف رو بهش میزدم. سعی کن به مسائل دیگه برسی! متاسفم که هنوز این بچه بازیها تو فرومهای ایرانی وجود داره. خوش باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •