آقا من شنيدم يا ماله سپاهه و يا وزارت اطلاعات....!
آقا من شنيدم يا ماله سپاهه و يا وزارت اطلاعات....!
این موردی که شما گفتی یه بحث کاملا سیاسی داغ هست که متاسفانه اگه تو این انجمن شروع کنیم نه فقط تاپیک رو می بندند بلکه خودمون رو هم تعطیل می کنند.
سلام
اولا: من تو يه هفته اول كه ايرانسل راه افتاد رفتم و اينترنتي سيمكارت خريدم.
دوما: همون موقع يه سري شماره ها رو نميشد انتخاب كرد.زنگ زدم به 130 يارو گفتش كه بين كد 3 تا(يادم نيست كد چند؟) ميتوني انتخاب كني.يعني از 09353000000 تا .... گفتم چرا؟ گفت چون مخابرات بقيشو خريده.
سوما: اينكه همراه اولي ها علاقه خاصي به كد هاي اول يعني كد 1 و كد 2 دارن بر هيچكس پوشيده نيست و مطمئنن اين نوع اعمال فشار قطعا كار خودشونه.
چهارما: اگه به قول شما ايرانسل خودش شماره هاي تاپشو نگه داشت تا بعدا بفروشه پس چرا اين كار رو نكرد؟
پنجما: همه شماره هاي كد 1 و كد 2 كه تاپ محسوب نميشن.خيلي شماره هاي مزخرفي بين اونا در مياد كه هيشكي حاضر نيست بخره.پس تاپ و غير تاپ اينجا اصلا معني نميده.
ششما: چرا ايرانسل كد هاي 1 و 2 و حتي صفر سري 0936 و 0937 رو راحت فروخت و از اين بازي ها در نياورد؟ اين نشون ميده كه در قضيه 0935 كار ايرانسل نبوده...
هفتما: لطفا به كسي توهين نكنيد.من منبع موثقم چيز ديگه اي هستش.اين چيز كه اينجا نوشتم به نظر خودم هم موثق نيست.من از يكي از بستگانمون شنيدم كه تو مخابرات و ايرانسل هر دو نفوذ داره.
موفق باشيد.
علت کم بودن سیم کارت های 0935 اینه که اکثرشون دائمی هستن.
ايرانسل نه مال سپاهه و نه مال وزارت اطلاعات...
چهار شركت سهامدار ايرانسل هستن كه يكيشون همون شركت mtn هستش كه مال آفريقاي جنوبيه.
سه سهامدار ايراني هم هستن كه روي هم 51% سهام رو دارن.
من فقط ميدونم بانك ملي يكي از اونهاست.بقيش رو هم ميدونستم ولي الان يادم رفته.خواستين بپرسم بهتون بگم.
اصلا هم ربطي به سياست نداره.
موفق باشيد.
ويرايش: يادم اومد دوميش كي بود: صا ايران.
موفق باشيد.
Last edited by shahshahani; 17-02-2009 at 11:26.
بابا ایرانسل رو که نمی گیم....
منظورمون همراه اوله!!!!!!!
ااااا ببخشيد من فكر كردم ايرانسل رو ميگيد....
همراه اول كه معلومه مال كيه.... مال وزارت فخيمه ارتباطات و فناوري اطلاعات...
قراره تو اين جريان خصوصي سازي همراه اول رو هم خصوصي كنن.يعني كل مخابرات دولتي اعم از تلفن ثابت و تلفن همراه رو خصوصي كنن... ولي عمرا اگه خصوصي بشه.
موفق باشيد.
من از سه تا 919 و یک 916 اصلا خوب اس ام اس دریافت نمیکنم.
اما خیلی خوب براشون ارسال میشه.
از ایرانسل به ایرانسل که سر 2 ثانیه دلیور میده.
اما اون اولش منم از آنتن دهی راضی نبودم.
اما تو محله ی ما از همون شب اول تا همین الان یه دونه از آنتنش کم و زیاد نشده.
سرویساشم خوب کار میکنه. همون هفته ی اولی که سرویس Voice Mail اومد مال من فعال شد اما هنوز یه سری ها نتونستن فعال کنن.
حرف من اینه که ایرانسل برای من خیلی عالی بوده.![]()
همین الان تو دفتر خدمات ارتباطی بودم .سیم کارت 150 هزار تومنی رو 120 تومن کردنند و همون جا فوری هم بهم داد .با خنده به طرف گفتم از کی تا حالا؟ میدونی چی گفت : گفت همش زیر سر ایرانسله ....
اگر ایرانسل نبود...
ما مفهوم سیمکارت اعتباری رو نمی دونستیم...
هیچ وقت طعم اینترنت موبایل رو نمی چشیدیم...
در آرزوی فرستادن یک mms می مردیم...
سیم کارت 300 هزار تومنی می خریدم و فکر می کردیم که چقدر ارزون شده (نسبت به 1.000.000)...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)