تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 97 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه htvieq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در ذهن

پيش فرض

میتونم بگم این چیزها به من خیلی کمک کردند ولی هیچ کدوم درمان قطعی نیستند، هیچ دکتری هم نمیدونه علت واقعا چیه.

1- مترونیدازول به مدت ده روز 2 تا صبح 2 تا شب (هر دوازده ساعت دوتا)
    2- خوردن نمک رو که چند سالی به دلیل ضرر هاش کلا قطع کرده بودم آگاهانه شروع کردم
    3- هفت کیلو وزن اضافه کردم، آگاهانه، قبلا چون رژیم داشتم، خیلی لاغر شده بودم، البته الان هم اصلا چاق نیستم
    4- این یکی خیلی عجیبه ولی اثرش رو واقعا حس کردم. مصرف آب رو به حداقل رسوندم، فقط وقتی واقعا تشنه میشم نصف لیوان آب میخورم، فقط به اندازه ای که تشنگیم رو برطرف کنه

حتما فکر میکنید این کارها اصلا به نفع سلامتی نیست، مخصوصا سلامتی قلب و کلیه ها! ولی ببینید این مشکل چه بلایی سرم آورده که چیزهایی که خودم شدیدا بهشون اعتقاد داشتم رو زیر پا گذاشتم. به هر حال الان حالم از 100 میتونم بگم 95 شده.

لطفا اگه چیز دیگه ای به شما خیلی کمک کرده اینجا بنویسید.
    سلام دوست عزیز. فکر کنم پست هایم بدرد شما هم بخوره. آب را از بدنت دریغ نکن تا سنگ صفرا و کلیه نسازی. در مصرف آنتی بیوتیک هم خودسرانه افراط نکن. من تا موقعی که آنتی بیوتیک میخوردم خوب بودم به محض اینکه قطع میکردم دوباره نفخ میکردم و یبوست میگرفتم. پس این درمان قطعی و سالمی نیست. چون بدنت عادت میکنه به اون و دمار از باکتری های مفید روده و چیزای دیگری که من و تو نمیدونیم در میاره. پست های قبلی منو بخون امیدوارم کمک کنه. یه چیز دیگر تو خوردن غذا و میوه هایی که طبعشون سرد است افراط نکن و با خوردن گرمی جات مثل خرماو ... توازن غذایی و اسیدی بودن بدنت را برقرار کن. سلامت باشی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب دوستان بلاخره دیدم این تاپیک هم یه تکونی خورد!

اما از خودم چه خبر

میخام از یه زاویه دیگه به موضوع نگاه کنم.

دیگه نمیخام تاریخچه بگم که چه بر من گذشت از دست این مشکل و شدتش...

چند ماهه پیش نشستم خوب فکر کردم ببینم که این مشکل از کی به جونم افتاد.

به یجور ماده غذایی مشکوک شدم ولی از اون مهمتر اینکه یادم افتاد یکی دو هفته قبل از شروع این مشکل بخاطر درد دندون عقل رفته بودم دندونپزشکی، همون روز هم یه عکس از دندونام گرفته بودم. دکتر گفت که چون دندون های عقلت پنهان هستند، باید همشون رو بکشی. من که فقط یکی از دندون های عقلم دردسر درست کرده بود، برای هفته بعدش وقت جراحی گرفتم. اما دو سه روز بعدش دندونم کاملا خوب شد، من هم وقت رو کنسل کردم و همه چیز تمام شد ولی شروع مشکل صدای روده هم از همون روزها شروع شد... شاید بگید "آقای گودرزی چه ربطی داره به شقایق خانم!".

خوب من هم تا حدی باهاتون مو افقم ولی تنها نتیجه ایکه گرفتم این بود که این دندون عقل نیمه پنهان (بعد از اون درد اولیه کمی از لثه روی دندونم کنار رفت و دیگه حالا دندون نیمه پنهان محسوب میشد) محل خیلی خوبی برای رشد دائمی میکروبها بود. فکر کنم با هر لقمه از غذا که میخوردم مقدار زیادی از همین میکروبها هم وارد معده و روده ام میشدند. شاید استفاده از دهانشویه قوی و قرص های آنتی بیوتیک که قبلا گفتم هم به دلیل اینکه از مقدار این میکروبها کمی کم میکرد، موقتی موثر بود.

خلاصه یه دو ماه پیش به خودم گفتم من که هر کاری رو امتحان کردم و جواب قطعی نگرفتم، این یکی هم روش... فرداش با قدرت تموم تمام خطرات جراحی دندون عقل تو سن 33 سالگی رو قبول کردم و رفتم دندون نیمه پنهان رو در آوردم.

نتیجه: یک هفته بعدش که بخیه هامو کشیدم یکدفعه دیدم نحوه کار کردن روده هام تغییر کرد. حجم مدفوعم یک دفعه زیاد شد، سفت تر شد، و احساس میکردم که در هر بار دفع، مدفوعم کاملا خالی میشه و حتی نیازی نیست که مدت زیادی بشینم نفخ اصلا نمیکنم، و همه چیز تقریبا برگشته به حالت اول. خلاصه که از نظر روحی هم کلی حال کردم. الان که دو ماه و خورده ای از جراحی گذشته، میتونم با قاطعیت بگم که این دفعه تشخیص و درمانم قطعی بوده و معما رو حل کردم. آب هم بیشتر میخورم اما باید بگم که هنوز صد درصد این تحرکات روده ای از بین نرفتن چون هر چند روز یبار یکمی احساس میکنم روده هام دارن یکمی حرکت میکنند ولی خوشبختانه دیگه از صدای شدید و اون اوضاع وحشتناک خبری نیست و این تنها درمانی بود که ازش نتیجه دائمی گرفتم. اتفاقا دیشب هم یه کاری رو تست کردم: قبلا وقتی حتی یه دونه عناب میخوردم، نفخم شروع میشد ولی دیشب حدود چهار مشت پر عناب خوردم، دریغ از کوچکترین ناراحتی و صدا و نفخ و ..... این دیگه به خودم ثابت کرد که زدم تو خال.

از نظر تئوری هم جور در میاد که خوردن آب میتونه رشد میکروبهایی که از دهان وارد روده شدن رو شدید کنه و رشد اونها هم باعث نفخ و صدا و بقیه مشکلات بشه و وقتی آب کم میخورید (که قبول دارم اصلا خوب نیست) کمی از تراکم میکروبها تو روده و معده کم میشه. همچنین خوردن آنتی بیوتیک قوی میتونه تا دو سه هفته رشد میکروبها رو کند کنه و از مشکلات کم کنه ولی تا وقتی منبع اصلی میکروب رو از بین نبرید، هیچوقت مشکل بطور کامل از بین نمیره. خوردن نمک هم شاید کمی از تعداد میکرو ارگانیسم های تو روده کم میکرد که تو پست قبلیم گفتم برام خوب بود.

توصیه: دنبال منبع میکروب تو بدنتون بگردید. میتونه مثل من یه دندون عقل باشه که اصلا به عقل آدم هم نمیرسه که بخواد همچین دردسرهایی درست کنه. یا یه زخم قدیمی، یا یه نوع باکتری یا هر منبع عفونت دیگه که تو بدنتون پنهان شده باشه.

مارو در جریان درمانتون بزارین
    Last edited by SLZ; 03-01-2012 at 23:36.

3. 3 کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منم این مشکل رو دارم واقعا عاصی شدم به خاطر این مشکل اصلا دوست ندارم تو جمع باشم رودم صدای زیادی میده پیش دوتا فوق تخصصم رفتم این اواخر کولونوسکوپی هم انجام دادم دکترم تشخیص داد ورم روده شدید دارم که از استرس هم ناشی میشه در حال حاضر قرص های کولوفک و کولپرمین مصرف می کنم الآن که اینها رو مصرف می کنم بهترم.امیدوارم که همه ما خوب بشیم من فکر می کردم این مشکل و فقط من دارم

5. این کاربر از دینه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام . فقط اومدم بگم من هم اين مشكل رو دارم . من امسال كنكور دارم و از وقتي استرس كنكور اومد به سراغم دچار سر و صداي شكم هم شدم ، قبلا ها هم بعضي وقت ها كه امتحان داشتم سر جلسه امتحان شايد دچارش مي شدم . در كل به اين نتيجه رسيدم كه عامل استرس نقش زيادي در اين مشكل داره . ( حالا نميدونم استرس ، ميكروب ها رو زياد ميكنه يا ... )
    در ضمن فكر كنم ورزش كردن هم خوب باشه + خواب مناسب ( نه كم و نه زياد )
    در هر صورت اگر هميشه توكل كنيم به خدا مسيرمون هموار ميشه
    يا حق

7. این کاربر از morinader بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام . فقط اومدم بگم من هم اين مشكل رو دارم . من امسال كنكور دارم و از وقتي استرس كنكور اومد به سراغم دچار سر و صداي شكم هم شدم ، قبلا ها هم بعضي وقت ها كه امتحان داشتم سر جلسه امتحان شايد دچارش مي شدم . در كل به اين نتيجه رسيدم كه عامل استرس نقش زيادي در اين مشكل داره . ( حالا نميدونم استرس ، ميكروب ها رو زياد ميكنه يا ... )
    در ضمن فكر كنم ورزش كردن هم خوب باشه + خواب مناسب ( نه كم و نه زياد )
    در هر صورت اگر هميشه توكل كنيم به خدا مسيرمون هموار ميشه
    يا حق
    درود ، آخه چرا استرس ؟ مگه چی میخواد بشه؟ اگه استرس رو از خودتون بردارین بهتره!چون استرس میکروب هارو زیاد نمیکنه!

بلکه 5درصد یا 10 درصد قدرت ایمنی بدن رو میکاهونه! این خودش میتونه باعث وارد شدن چندین نوع بیماری هم بشه!

در واقع اگه استرس رو از خودتون دور کنین هم قدرت ایمنی بدنتون افزایش پیدا میکنه و هم بهتر و آرام تر میتونین کنکور بدین! به گفته های بزرگان هم گوش کنین اینکه استرس مایه شکست میشه! شجاع و تندرست باشین

9. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام همین جا گفتم بپرسم
    خوردن یک زره شیر که خراب شده مشکلی ایجاد نمیکنه اگر اره راه حل چی سریع رفعش کرد ؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام همین جا گفتم بپرسم
    خوردن یک زره شیر که خراب شده مشکلی ایجاد نمیکنه اگر اره راه حل چی سریع رفعش کرد ؟
    اگر زیاد نباشد مشکلی نیست و خود سیستم گوارش سعی در خروج و خنثی سازی آن می کند

12. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض معده

خیلی خوبه که مشکلت حل شد واقعا خوشحال شدم چون میدونم این مشکل حداقل واسه من از سرطان هم بدتره.

حالا منم مشینم فکر میکنم ببینم چیزی میفهمم - البته این وظیفه دکترایی بود که پیششون رفتم که راهنمایی کنن ولی این دکترا فقط دنبال پول هستن نه اینکه کار بیمار رو راه بندازن و ببینن که مشکل از کجا میتونه باشه .

بازم مرسی که اومدی راه درمان خودت رو گفتی .

خوب دوستان بلاخره دیدم این تاپیک هم یه تکونی خورد!

اما از خودم چه خبر

میخام از یه زاویه دیگه به موضوع نگاه کنم.

دیگه نمیخام تاریخچه بگم که چه بر من گذشت از دست این مشکل و شدتش...

چند ماهه پیش نشستم خوب فکر کردم ببینم که این مشکل از کی به جونم افتاد.

به یجور ماده غذایی مشکوک شدم ولی از اون مهمتر اینکه یادم افتاد یکی دو هفته قبل از شروع این مشکل بخاطر درد دندون عقل رفته بودم دندونپزشکی، همون روز هم یه عکس از دندونام گرفته بودم. دکتر گفت که چون دندون های عقلت پنهان هستند، باید همشون رو بکشی. من که فقط یکی از دندون های عقلم دردسر درست کرده بود، برای هفته بعدش وقت جراحی گرفتم. اما دو سه روز بعدش دندونم کاملا خوب شد، من هم وقت رو کنسل کردم و همه چیز تمام شد ولی شروع مشکل صدای روده هم از همون روزها شروع شد... شاید بگید "آقای گودرزی چه ربطی داره به شقایق خانم!".

خوب من هم تا حدی باهاتون مو افقم ولی تنها نتیجه ایکه گرفتم این بود که این دندون عقل نیمه پنهان (بعد از اون درد اولیه کمی از لثه روی دندونم کنار رفت و دیگه حالا دندون نیمه پنهان محسوب میشد) محل خیلی خوبی برای رشد دائمی میکروبها بود. فکر کنم با هر لقمه از غذا که میخوردم مقدار زیادی از همین میکروبها هم وارد معده و روده ام میشدند. شاید استفاده از دهانشویه قوی و قرص های آنتی بیوتیک که قبلا گفتم هم به دلیل اینکه از مقدار این میکروبها کمی کم میکرد، موقتی موثر بود.

خلاصه یه دو ماه پیش به خودم گفتم من که هر کاری رو امتحان کردم و جواب قطعی نگرفتم، این یکی هم روش... فرداش با قدرت تموم تمام خطرات جراحی دندون عقل تو سن 33 سالگی رو قبول کردم و رفتم دندون نیمه پنهان رو در آوردم.

نتیجه: یک هفته بعدش که بخیه هامو کشیدم یکدفعه دیدم نحوه کار کردن روده هام تغییر کرد. حجم مدفوعم یک دفعه زیاد شد، سفت تر شد، و احساس میکردم که در هر بار دفع، مدفوعم کاملا خالی میشه و حتی نیازی نیست که مدت زیادی بشینم نفخ اصلا نمیکنم، و همه چیز تقریبا برگشته به حالت اول. خلاصه که از نظر روحی هم کلی حال کردم. الان که دو ماه و خورده ای از جراحی گذشته، میتونم با قاطعیت بگم که این دفعه تشخیص و درمانم قطعی بوده و معما رو حل کردم. آب هم بیشتر میخورم اما باید بگم که هنوز صد درصد این تحرکات روده ای از بین نرفتن چون هر چند روز یبار یکمی احساس میکنم روده هام دارن یکمی حرکت میکنند ولی خوشبختانه دیگه از صدای شدید و اون اوضاع وحشتناک خبری نیست و این تنها درمانی بود که ازش نتیجه دائمی گرفتم. اتفاقا دیشب هم یه کاری رو تست کردم: قبلا وقتی حتی یه دونه عناب میخوردم، نفخم شروع میشد ولی دیشب حدود چهار مشت پر عناب خوردم، دریغ از کوچکترین ناراحتی و صدا و نفخ و ..... این دیگه به خودم ثابت کرد که زدم تو خال.

از نظر تئوری هم جور در میاد که خوردن آب میتونه رشد میکروبهایی که از دهان وارد روده شدن رو شدید کنه و رشد اونها هم باعث نفخ و صدا و بقیه مشکلات بشه و وقتی آب کم میخورید (که قبول دارم اصلا خوب نیست) کمی از تراکم میکروبها تو روده و معده کم میشه. همچنین خوردن آنتی بیوتیک قوی میتونه تا دو سه هفته رشد میکروبها رو کند کنه و از مشکلات کم کنه ولی تا وقتی منبع اصلی میکروب رو از بین نبرید، هیچوقت مشکل بطور کامل از بین نمیره. خوردن نمک هم شاید کمی از تعداد میکرو ارگانیسم های تو روده کم میکرد که تو پست قبلیم گفتم برام خوب بود.

توصیه: دنبال منبع میکروب تو بدنتون بگردید. میتونه مثل من یه دندون عقل باشه که اصلا به عقل آدم هم نمیرسه که بخواد همچین دردسرهایی درست کنه. یا یه زخم قدیمی، یا یه نوع باکتری یا هر منبع عفونت دیگه که تو بدنتون پنهان شده باشه.

مارو در جریان درمانتون بزارین

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض معده

این هم یک کلیپ هم با طنز و هم علمی در رابطه ب صدای معده - اخرش هم یک سری راه حل میگه که بیشتر طنز هست تا .... ولی بد نیست ببینید - زبانش هم انگلیسی هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چون دیدم دوستان نوشتند منم اینو میگم...
    منم این مشکلو داشتم ولی متوجه شدم وقتی که غذا میخورم مشکل تشدید میشه...

از وقتی اینو فهمیدم به محض اینکه بخواد شروع بشه میرم دستشویی و معده و شکممو کاملا خالی میکنم... الان 2 ساله که مشکلم کاملا و 100% حل شده...
    موفق باشید./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •