تاييد ميشه.نوشته شده توسط hamed2661
سلام اين معرفي كه دوسته خودم و همشهري خودم هم كرده خيلي عاليه
بسم رب الشهداء
============
سلام من ميخوام ام اس ام ارسال كنم ميگه " به علت بروز اشكال در مركز مخابرات امكان ارسال اس ام اس فعلا مقدور نيست
خوب تا كي بايد صبر كنيم ؟
ممنون
خودشون می گن به خاطر افراد بی جنبه مجبور شدیم پولیش کنیم
گردن خودشون راست و دروغش رو نمی دونم
توی پستهای قبلی یکی از دوستان توضیح داده بود
ضمنا اگر به سایتش هم مراجعه کنی در همین زمینه توضیح داده
دوستان فعلا رویکرد افسونگر اینه که با isp ها قرار داد می بنده و از طریق اونا سرویس sms ارائه می ده.
طبق گفته خود مسئولین افسونگر:
کاربرین مسنجر افسونگر ساکن شهر اردبیل از تاریخ 1385/4/29 می توانند با خرید کارت های اینترنت شرکت باور، از قابلیت SMS Chat افسونگر استفاده نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 2240104 (0451) تماس حاصل فرمایید.
به ازای هر sms از اشتراک کاربران 500 ریال کسر می شود.
امیدوارم در آینده برای کل کشور این سرویس امکان پذیر باشد.
موفق باشید
همون ياهو مسنجر بچسبيم بهتره.
ايرانيا عمرا بتونن يه چيز درست حسابي درست كنن.
سلام
هيچي به مسنجر محبوب ياهو نميشه !!! از ما گفتن بود ! حالا واسه چت هم بايد پول بديم ... عمراً !!
Ha Ha Ha ... Wasted
دوست عزیز حرف شما درست که هیچی یاهو نمیشه. ولی اینم بدون آیا یاهو از اول همین یاهو بود؟نوشته شده توسط peyman khatar
این یاهو مسنجر آیا از اول هم همینطوری بود که الان هست؟ اولش تو آمریکا بود که فقط با حمایت مردم آمریکا (در وهله اول) بعد تبلیغ و گسترشش به سایر کشورهای مصرف کننده(از جمله ایران) تونست پیشرفت کنه. و تبلیغات کشور خودشون رو هی از اون طریق برامون بفرستن.
هرچند وقت یه بار هم از ترس تحریم تو هول و ولا باشیم که سرویسشون رو قطع می کنن
حالا که تو کشور ما یه شرکت که پیشقدم شده و یه ابتکار در نوع خودش کرده ،انصاف نیست که اینجوری پشتش رو خالی کنیم.
من نمیگم یاهو مسنجر بده ،اتفاقا من خودم از طرفدارهای یاهو هستم و بیشتر وقتم رو از یاهو مسنجر استفاده میکنم و معتقدم در چند سال آینده هیچ چیزی نمی تونه جاشو بگیره. حرف من اینه که ما چرا نباید افسونگرمون رو به دنیا صادر کنیم. اگه نمی تونیم یاهو باشیم حداقل در حد پال تالک که می تونیم باشیم و خودمون صاحب یه مسنجر ملی باشیم.
در ضمن اگه یک بار از این مسنجر استفاده کرده باشی متوجه می شی که استفاده از این برنامه رایگان هست و اون قسمت sms این برنامه هست که جدیدا پولی شده. همون امکانی که تو یاهو مسنجر تو ایران حتی با پول هم نیمشه استفاده کرد.
موفق باشید
خوب اینطوری که نمیشه باید یه تبلیغاتی بشه
من پیشنهاد می کنم همه ما یه ID تو اين داشته باشيم و به بقيه اعضا هم بگيم همديگرو Add كنيم و از اون در كنار ياهو استفاده كنيم.با حمايت اعضاي پي سي ورلد خيلي زود مي تونه پا بگيره.
اينم ID من تو افسونگر: sentimental
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)